Zarina An Julie tukar nama ke Anjoulie Lavocah?

Pada: Rabu, 28 Julai 2010
Kalau ada siapa-siapa yang sudah tengok/belek/beli majalah FHM Malaysia edisi Ogos 2010 pasti sudah nampak artikel interview dengan Zarina Anjulie ni bawah bahagian "Incoming". Dia pakai nama Anjoulie Lavocah instead of Zarina Anjulie eventhough kat cover guna nama "Zarina Anjulie". Ditampalkan gambar-gambar dan sebahagian interview dia kat sini. Maaf, gambar2 ini diambil guna camera phone sahaja. Pun begitu dialog dengan Zarina sungguh menarik.
Soalan 1:

'S: Kami telah Google tentang anda dan terdapat skandal berkenaan gambar2 yang telah dibocorkan. Apa pendapat anda tentangnya?'

'A: [ketawa] Skandal apa? Ini melucukan. Selepas Anak Pontianak, ramai orang mula mengorek perkara2 tentang saya. Kemudian banyak gambar2 keluar, tetapi ianya tidak betul sama sekali, dan ianya bukan saya. Mereka ambil seorang perempuan Iran kelihatan sedikit macam saya. Mereka kata itu adalah saya, tetapi ianya bukan. Kemudian saya pergi ke PD dan berenang bersama dengan kawan2. Itu saya. Gambar itu ada di dalam laptop saya tetapi kawan saya telah mengambilnya dan menyebarkannya. Selepas insiden itu, saya telah memutuskan perhubungan dgn kebanyakan kawan2 saya. Tapi bikini tu jadi topik hangat. Rama bertnaya mana saya dapatkannya. So saya fikir nak lelongkannya dan duit itu diberikan kepada charity.'
Soalan 2:

'S: Adakah gambar2 tersebut teruk. Atau ianya teruk kerana industri?'

'A: Okay. Saya akui memang sebahagiannya salah saya. Bila saya menjadi celebrity saya tak sepatutnya berpakaian sedemikian. Banyak perkara yang saya tidak boleh lakukan. Tapi kadang2 saya lupa saya adalah seorang artis dan saya adalah di Malaysia. Jadi, ya, saya minta maaf berkenaan itu, saya masih di Malaysia dan saya mesti mematuhi undang2. Kanak2 masih anggap saya sebagai idola. Jadi saya tak boleh berlaku sedemikian dan perlu menghadkan diri saya.'
>

Tag : , , ,