Gambar anak ke-4 Edry KRU

Pada: Rabu, 9 Jun 2010
Anak ke-4 kepada komposer, pengarah dan penyanyi terkenal, Edry Abdul Halim atau lebih dikenali sebagai Edry KRU itu adalah perempuan seberat 3.34 kg dan dilahirkan secara normal di Pusat Perubatan Subang Jaya (SJMC) pada pukul 8.30 pagi baru-baru ini. Nama anak ke-4 ini adalah Elya yang mempunyai gabungan nama dengan isteri, Milia Mohamad, 35, sama seperti nama anak-anaknya yang lain iaitu Emil, 10, Edylia, 7, dan Emery, 3. Tahniah lah diatas kelahiran cahaya mata ke-4 ini.

Tag : , , ,

15 Komen

Tanpa Nama 9 Jun 2010 12:27 PTG

salam.....comelnye. Mudah2an dimurahkan rezeki dan diberkati hendakNYA....

Tanpa Nama 9 Jun 2010 12:36 PTG

Edry sekarang nampak lebih matang..perubahan jelas nampak pd raut wajahnya yang semakin handsome..tahniah atas new born baby..semoga kehadiran mereka akan mewarnai hidup suami isteri ini till end of the day...

Tanpa Nama 9 Jun 2010 12:56 PTG

Wow!! Comel anak Edry. Montel lagi cun le mcm ibubapanya. Tahniah. Semoga anak-anak Edry menjadi anak yg baik dan soleh. Berbakti pada negara.

anne gonjeng 9 Jun 2010 1:00 PTG

diam2 dah masuk 4... nk bahagia, kalau boleh.. kalau bolehla, jgn cari bini artis... :) cari mommy figure...

Tanpa Nama 9 Jun 2010 1:04 PTG

aku orang yang pertama....muahahahaha

ade aku kesah?

Tanpa Nama 9 Jun 2010 1:53 PTG

Eh betul ke gambar Linda Rafar & Edry tu dulu ya?

Tanpa Nama 9 Jun 2010 1:57 PTG

tahniah..moga bahagia selamanya wit family tercinta ;-)

Tanpa Nama 9 Jun 2010 3:05 PTG

kisah lama usah diungkit...dia dah bahagia ngan cinta baru...

Tanpa Nama 9 Jun 2010 4:54 PTG

tahniah...smoga bhgia shngga akhr hyt..suke2 tgk org bhgia..muachii baby elya..welcome to da world

Tanpa Nama 9 Jun 2010 8:54 PTG

Tahniah.. anak sulung seiras muka edry..

Tanpa Nama 10 Jun 2010 2:58 PTG

da 4 dah anak die??? wow......! ini sudah bagus.

Tanpa Nama 10 Jun 2010 3:30 PTG

Edry yang Paling muda di antara kumpulan Kru dah anak 4, apahal dengan Yusri bila lagi nak berumah tangga? Yusri dah tak suka ke dgn Perempuan?

Tanpa Nama 11 Jun 2010 8:23 PG

yusri kan ada masalah kesihatan...drpd dia meranakan anak org,elok la dia single...nti kesian kat dua-dua belah pihak...

nadf50adizero 11 Jun 2010 10:52 PG

Oo..dah anak keempat edry ni.. bestnye

Tanpa Nama 14 Jun 2010 2:38 PTG

tahniah...kerana memiliki family yg besar, bahagia,pandai2x..handsome n cantik.

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..