Rosyam Nor pernah terdetik nak pakai Botox!

Pada: Isnin, 24 Mei 2010
Mencecah usia 43 tahun pada tahun ini, Rosyam menyedari bahawa tahap kesihatannya kian merosot. Kehidupannya sebagai selebriti, usahawan dan pengarah urusan Suhan Movies & Trading Sdn. Bhd sentiasa sibuk sehingga membuatkannya tidak mempunyai masa untuk menjaga kesihatan. Menurut Rosyam, sebagai selebriti, beliau perlu sentiasa tampil menarik. Malah ada satu ketika, Rosyam turut mengakui pernah terdetik untuk mengambil suntikan Botox untuk menghilangkan kedutan di mukanya.

“Artis-artis ramai yang pakai botox dan ambil suntikan. Saya pernah juga hampir mencuba bila tengok kedutan di muka. Tapi atas nasihat teman-teman, saya jadi takut dan tak jadi nak guna. Satu hari, jiran saya Sharon Foong menawarkan kepada saya untuk mencuba satu ubat. Dia kata dari plasenta biri-biri. Pada mulanya saya macam ragu-ragu juga sebab guna plasenta biri-biri, namun Sharon telah meyakinkan saya bahawa produk ini halal.
“Benda dah ‘free’, apa salahnya saya cuba. Bila cuba tiga bulan, ramai kawan yang bertanya, saya buat sesuatu ke dekat muka. Baru saya sedar produk ini membantu secara semulajadi. Setelah enam bulan menjalani rejuvenasi sel Zell-V, saya yakin sepenuhnya dengan keajaiban Zell-V.”
Rosyam dilamar tiga bulan lalu untuk menjadi duta produk Zell-V selama satu tahun. Sebelum ini, Elaine Kang dan pelakon Singapura, Huang Wen Yong pernah menjadi duta Zell-V. -Gua

Tag : , , ,