Gambar seksi Farahdhiya

Pada: Khamis, 27 Mei 2010
Pelakon yang pernah meletop dalam nyayian lagu, Bertahta Di Hati dan juga drama Ku Milikmu, semamngnya jarang-jarang kita dengar dia sudah berpunya atau belum lagi. Rasa-rasanya belum ada kenyataan pribadi lagi yang dikeluarkan oleh Farah. Orangnya yang putih debu ni adalah kacukan Melayu-Inggeris, lahir pun di Sarzana, Itali. Nasib jerk fasih berbahasa Melayu. Hehe. Tengoklah gambarnya dibawah ni, memang cun dan menawan. -ManggaOnline

Tag : , , ,

49 Komen

MediaHehe 27 Mei 2010 2:02 PTG

Putihnya ketiak dia.. Wakakaka..

x-po 27 Mei 2010 2:08 PTG

geram btl aku tgk..hahaha abis tercabut kopiah atas kpala aku ni..adui

Tanpa Nama 27 Mei 2010 2:12 PTG

aummm...geget sket epal kt pinggang...


~makcik ketat btol~

Tanpa Nama 27 Mei 2010 2:21 PTG

pergh ada epal 2 biji kt situ

Tanpa Nama 27 Mei 2010 2:28 PTG

Kalau tengok body, ok lor. tapi kalau tengok muka,biasa je dan ada sikit chengei(garang). Harap mekap je lah...

-Mak Sabariah@ibu mertua Kasim Selamat-

Tanpa Nama 27 Mei 2010 2:30 PTG

cantiknye kulit...indahnya ciptaan tuhan...

Tanpa Nama 27 Mei 2010 2:32 PTG

klu x de baju,uiii kalah rozita che wan

Tanpa Nama 27 Mei 2010 2:39 PTG

indahnya ciptaan tuhan harus disorok bkn dipamer pada umum,pamer pada suami sahaja....

Tanpa Nama 27 Mei 2010 2:45 PTG

tol r...kulit dya tol2 cntk r...jlez tngok

Tanpa Nama 27 Mei 2010 2:50 PTG

kepala die ade mcm sedikit slek...huhuhu

Legasi Piston Pecah 27 Mei 2010 2:59 PTG

haha...dia memang kacukan terbaik la wooook! ramai lagi artis yang ada darah kacukan..lawau2 giler..ish,geram tengok je..

@xpo pakai blik kopiah ko..dia nie high maintenance dowh,anak-anak tan sri je mampu support.

Tanpa Nama 27 Mei 2010 3:04 PTG

Kacukan minah salleh dr mak dia. Rambut xda sangat..perasan bagus..

Tanpa Nama 27 Mei 2010 3:52 PTG

sy tau kamu semua dengki sebab kamu semua tak secantik sy kan..tak pe semoga tuhan membalas ye..
-farahdiya-

rahsia hebat 27 Mei 2010 3:55 PTG

PErghhhh...Stim aku tengok..sehingga menjolok mataku..hahahahah...ni la bekas awek laman aku..tapi sayang seribu kali sayang... :(

Tanpa Nama 27 Mei 2010 4:01 PTG

sengal je yg mnyamar jadi faradhiya tu...

Tanpa Nama 27 Mei 2010 4:14 PTG

tu yang Norman Hakim nak try dulu... dasar jantan gatal... pantang tengok pompuan jambu...

Tanpa Nama 27 Mei 2010 4:18 PTG

ko pesal...jgn diri sudah...jgn nk menyibuk

Tanpa Nama 27 Mei 2010 4:18 PTG

korang nie pesal sal...jgn kain sendiri sudah...

Tanpa Nama 27 Mei 2010 4:41 PTG

Hmm memang lazat & sedap ni, mengidam rasnya Abang Mc Hammer nak rasa. Muaaaahhhh....

Tanpa Nama 27 Mei 2010 4:47 PTG

Ada apa yg dibangga mcm Farahdhiya tu...tundun menonjol ke depan...leleh air liur mat rempit tgk.
haram tyg aurat lebih2 lagi bahagian bawah tu...benda tu perlu disorok, itu pula nak tyg kat peminat...buruk betul lah..

Tanpa Nama 27 Mei 2010 4:57 PTG

haha gado la korang...dh tu,typo plak..!

Tanpa Nama 27 Mei 2010 5:53 PTG

GELII WEYHH!!!!

anne gonjeng 27 Mei 2010 6:02 PTG

Pernah npk dier nie kat parking Pavillion, bwk keta besar warna putih, jalan sehala dier redah jer, bila kita benti, selisih, bukan nk angkat tangan.. siap jeling kat keta kecik kita.... takde adab... * bukan fitnah..

Tanpa Nama 27 Mei 2010 6:17 PTG

tak coll lah wak nie.... begini di bilang artis no mood lah.... balik kampung lah....

Tanpa Nama 27 Mei 2010 7:14 PTG

dr leher ke bawah...uihhh cun..kira sempurna la...tgk tang muka..aduhhh fail la minah ni...smua serba tak kena...

Tanpa Nama 27 Mei 2010 7:29 PTG

aaauuuwwwmmmmmmm~~~~~




-harimau malaya kelaparan-

Tanpa Nama 27 Mei 2010 8:45 PTG

asal aku tgk muka dia mcm pondan pon ade gak :P

---tipah kerek----

Tanpa Nama 27 Mei 2010 8:47 PTG

rasa cam nak jilat aaaaa...yummy.....

Tanpa Nama 28 Mei 2010 1:46 PG

minah ni harapkan putih dan gebusss jer..

Tanpa Nama 28 Mei 2010 1:50 PG

perut dia mmg putih gilaaaa..siram air coke atas perut dia..pahtu jilat...slurrrpppp...

Tanpa Nama 28 Mei 2010 2:13 PG

langsung x minat...air muka dia garang tul!!!



pakar jilat!!

Tanpa Nama 28 Mei 2010 2:42 PG

ni lg sorang...buat "adik" aku marah..
x pasal2 kena "pukul"...

Tanpa Nama 28 Mei 2010 4:18 PTG

ramainya org nk jilat farahdhiya

Tanpa Nama 28 Mei 2010 4:44 PTG

abg nk jilat yg tige segi bwh epal tu buleh??? nyam nyammmm nyammmmmm.........

Tanpa Nama 28 Mei 2010 5:19 PTG

body ok tp muke....adoi

Tanpa Nama 29 Mei 2010 1:41 PG

bitch~

Tanpa Nama 29 Mei 2010 9:10 PG

Jumpa dia dengan parents dia kat IKEA....
Memang tak hormat parents dia langsung...pakaian macam nilah....
Parents dia TUA....

Adake, parents dia beli & bawak makanan kat dia?
Anak kurang ajar....
Jangan kawin dengan perempuan macam ni...
Seksa nanti..tak hormat orang tua dan tak ada MALU
Bayangkan parents dia pun dia tak peduli..inikan mertua

Selisih malaikat 44!!
Psst...dulu Norman Hakim gila kat dia ni..tapi tak dapat...Norman hakim tu lelaki tak ada kelas...

Tanpa Nama 29 Mei 2010 2:55 PTG

aii suka hati i lah nak pakai cmner i kan cantik.......i nie mmg sombong mmg garang......ko x suka jgn tengok aku k........




-faradhiya Cloneque-

Tanpa Nama 30 Mei 2010 12:15 PG

sombong nyer......p body lawa......

Tanpa Nama 31 Mei 2010 11:39 PG

cntek ape...muka garang r best...skung ni muka ayu pagai cm B*** wtpe...harap jew pki 2dung..tp pagai ntah pape ntah..

Tanpa Nama 31 Mei 2010 12:16 PTG

kalau dapat... seminggu tak keluar rumah... nyum.. nyum..

Tanpa Nama 31 Mei 2010 9:20 PTG

jangan kutuk orang.....cermin diri sendiri dlu. Kalu org cantek jan jeles.....

Tanpa Nama 1 Jun 2010 10:48 PTG

mcm micheal jackson jak muka nya...

Tanpa Nama 5 Jun 2010 5:08 PTG

muka garang to Howt aper... tgk megan fox & angelina jolie..

Tanpa Nama 6 Jun 2010 6:02 PTG

ANDA HODOH SEKALI..HARAP MAAF..

Tanpa Nama 22 Oktober 2010 11:39 PG

taik pusat mst penoh je..
hahahahahah

podah!! 8 Januari 2011 10:40 PG

pa nak jdi nie ha? mcm la orng tergilak sngt. dosa tu taw dk dosa!!! -taw tp wat tataw-

Tanpa Nama 8 Januari 2011 2:47 PTG

sodap ni dpt ngap buah tu..
krs kote aku nengok dia ni

Tanpa Nama 10 April 2011 2:46 PTG

cantik menarik

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..