Gambar muda mudi Rozita Che Wan

Pada: Selasa, 4 Mei 2010
Sebelum terkenal menjadi pelakon dan artis janda yang meletup, Rozita Che Wan ni satu masa dahulu merupakan seorang model juga. Melalui satu majalah yang tidak tahu bila keluarannya tapi dianggap lama dah memandangnkan gambar Rozita masa itu masih muda dan menjadi perkenalan kepada umum. Kulit pun masih original lagi dan tiada kedut-kedut semulajadi, nampak neutral dan begitu keremajaan. Bagi sesiapa yang meminati Rozita, ini lah gambar dia waktu muda mudi dahulu, kiranya remaja lah, sekarang dah retua.. hehe.

-klik untuk besarkan-

Tag : , , ,

49 Komen

Tanpa Nama 4 Mei 2010 12:18 PTG

Dia ni dari muda mmg cantik..

Tanpa Nama 4 Mei 2010 12:20 PTG

Mcm muka awek aku la..

Tanpa Nama 4 Mei 2010 12:31 PTG

MASA AKAK MUDA DULU TAK LAH CANTEK MANA PUN..
TAPI KELEBIHAN AKAK ADALAH TANG DADA..
TAK BESAR PUN DADA AKAK TAPI AKAK SUKA BUKA DADA.. JADI SELALU LAH JADI REBUTAN...



***** SIAH ULU SELANGOR ****

Pippo 4 Mei 2010 12:43 PTG

ttp lawa

Tanpa Nama 4 Mei 2010 12:49 PTG

wow....lawa tu...i minat sgt kt dia ni... xkisahlah org nk cakap apa pun kt dia.. i tetap sokong u kak ita...

terBaek...

Tanpa Nama 4 Mei 2010 12:51 PTG

wah...cantik nya kak rozita masa muda, erra fazira pun nangis tengok.hehee...

shussh 4 Mei 2010 12:54 PTG

she looks beautiful without FAKE EYELASHES

Tanpa Nama 4 Mei 2010 12:55 PTG

sweetnye dolu2...... skg mantap dow..

Tanpa Nama 4 Mei 2010 1:28 PTG

x da la cun mane pon

anne gonjeng 4 Mei 2010 1:39 PTG

ey eyh... bulu mata tader...

Wida EmasdanTanah.com 4 Mei 2010 1:40 PTG

Cantiknya dia dulu.. sy pun nak cantik macam dia lah :)

Tanpa Nama 4 Mei 2010 1:43 PTG

masih asli...skrg cm byk botox je...huhu

isteri klimaks 4 Mei 2010 1:43 PTG

rozita che wan memang bergetah sampai sekarang..hahahaha

Tanpa Nama 4 Mei 2010 1:45 PTG

cantik lagii muke mase nih..semua nampak neutral ....

Tanpa Nama 4 Mei 2010 1:48 PTG

hehe..retua..lawak arr...:D

ewiezz 4 Mei 2010 1:56 PTG

ye ke?.. cam len je... tp cantik

Tanpa Nama 4 Mei 2010 2:17 PTG

takkan satu je? nk banyakkkkkkk!!

Tanpa Nama 4 Mei 2010 2:18 PTG

aku nk gmbr rosmah mansor masa remaja

Tanpa Nama 4 Mei 2010 2:18 PTG

pergh lg comel dr siti

Tanpa Nama 4 Mei 2010 2:37 PTG

eh? macam len je?

Tanpa Nama 4 Mei 2010 2:39 PTG

tak cantik pon...skrg je nmpak cantik...mgkin sbb solekan...adik die lg cantik...

Ida's Bazaar 4 Mei 2010 2:46 PTG

mata tak besar.. normal..

Nisa 4 Mei 2010 3:33 PTG

Biasalah. Dulu muda sekarang dah tua. Dula anak dara sekarang dah janda dan yang penting, dulu lain sekarang dah lain. Betullah Puan Rozita Che Wan. He he he.

chybeelila 4 Mei 2010 3:53 PTG

skrg lg hot kot dr time muda ;)

yatie 4 Mei 2010 5:24 PTG

dlu n skang same je, cntik..cume skang makin seksi r..hehe

Tanpa Nama 4 Mei 2010 7:16 PTG

Pertama kali aku tengok orang pakai skirt jerut getah macam tu. Ker skirt kertas yang dia pakai?

Tanpa Nama 4 Mei 2010 7:43 PTG

mase nenek aq mude cntik cm nie la........kecantikn hnya sementara

Tanpa Nama 4 Mei 2010 7:53 PTG

Lawanya dia.Sekarang pun masih lawa cuma terlebih make-up.

Tanpa Nama 4 Mei 2010 9:14 PTG

aku suke mase dia belakon citer rafiq yg tayang bulan pose tuh.. mmg cantik.. tp skrg byk yg palsu


1892

kiki 5 Mei 2010 1:23 PG

dia mmg lawa la.. dulu2 dia ni masuk dewi remaja. zaman irene santiago kalo x silap.
then, dia stop modelling sebab kawen. ms zmn tu, ada few mag amek dia jd cover.. keluarga.. wanita.. mmg dia lawa.
dia buat comeback masa citer diary ramadhan rafique. body dia cutting melayu.. melayu yg cantik. :)

Tanpa Nama 5 Mei 2010 1:43 PG

mase mude die tak nampak seri pon, berbanding bile die dah jadi janda meletop skarang...

Tanpa Nama 5 Mei 2010 2:22 PG

lainnya muka. sah sah plastik surgery kat hospital yan lee kat bangkok nie....



CHE BEDAH

Tanpa Nama 5 Mei 2010 9:57 PTG

heran betul dengan lelaki ni.. bini dah cun melecun pun buleh dijandakan.. jadik cun pun x selamat..

Tanpa Nama 6 Mei 2010 4:27 PTG

bukan ke ni dari magazine intrend 2 years ago?

Tanpa Nama 6 Mei 2010 5:11 PTG

hmmm.. biasa jer

Tanpa Nama 6 Mei 2010 5:28 PTG

ak rase ni gmbr baru la..0rg dulu2 mane ade make up cm ni..lain la stail dlu ngn skang..kal0 tang kas0t ye la cm dulu2,,,tp tgk gaya rambut x p0n..rmbut die 2 kan gaye rambut zaman m0dern..

Tanpa Nama 7 Mei 2010 3:34 PG

mmg gambo br pun aku ader mjlh intrend die cover bln mac 2007....pepandai jew gambo lame

-sanggul palsu-

Tanpa Nama 7 Mei 2010 3:35 PTG

muka sejibik mcm julia ziegler

Tanpa Nama 5 Jun 2010 9:39 PTG

a'ahh..pepandai jer ckap gambo lame.ni gamba mase dia jd cover intrend thun 2007 ker 2008 camtu kut.yg die masuk dewi remaja tu dlm tahun 1993/94.time aku skolah lagi.die keje pramugari mase tu..tp rasenye die tarik diri kut dr dewi remaje tu..klau pndai cari le gamba mse tuh...wakaka....

Tanpa Nama 12 Jun 2010 10:01 PG

haaa tipu..ni bukan gamba muda mudi..ni majalah intrend ak rase kalo xsilap..tahun 20** dah lupe tapi majalah ni ade lg kt umh..

Tanpa Nama 13 Jun 2010 6:01 PTG

lawa beno.

Tanpa Nama 18 Jun 2010 4:28 PTG

puas aku cari skirt ni x jumpa2 frust tol

Tanpa Nama 18 Jun 2010 4:30 PTG

sapa la lelaki yg ceraikan rozita che wan ni kalau aku la xkan ku ceraikan!

Tanpa Nama 20 Jun 2010 4:57 PTG

apa daa.........gambar baru la nie...dlm mjlh in trend 2007...

Tanpa Nama 21 Jun 2010 10:11 PTG

yerppp.. ni dlm majalah tp x igt thn biler.. 3-4 thn lepas jeh.. tu pun sbb dia blakon citer budak ramadhan tu... aku suke lg tgk gmba dia dlm citer tu.. natural jeh.. skrg ni dh mcm haram jeh..
dh x tau asal usul nmpak gaye

=)

Tanpa Nama 24 Jun 2010 10:59 PG

muka dia mcm ayu raudah... sejibik...

Tanpa Nama 29 November 2010 11:05 PG

ape yang best sgt ngan dia ni, aku pun tak paham, lakonan pun bukannye seberapa sangat pun, harapkan bulu mate je tebal

Tanpa Nama 30 November 2010 9:33 PTG

#19 xstuju!!ct juta kali ganda cun dari rozita ni..bulu mati ciplak hak sape xtau??!kucing?

Tanpa Nama 4 Januari 2011 12:28 PG

cantik...

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..