Erma Fatima rela dimadukan kerana itu hak Bade

Pada: Isnin, 3 Mei 2010
Secara Jujurnya, Erma Fatima tidak ada masalah jika Bade ingin berkahwin lagi dan Bade juga tahu perkara ini. Erma Fatima mengetahui desas-desus yang tersebar luas konon suaminya, Badarudin Azmi dalam proses untuk berkahwin lagi kononnya kesibukan jadual kerja Erma menyebabkan Bade beralih angin dan ingin mencari pengganti. Tegas Erma, jika ingin berkahwin lain, Bade tidak akan menyorokkan daripadanya kerana masing-masing cukup memahami antara satu sama lain.

“Siapa agaknya dalang yang cuba menabur fitnah sebegitu kerana setakat ini Bade tidak pernah menyatakan niatnya berkahwin lagi atau melafazkan talak. Malah saya dan Bade tidak mengalami masalah buat masa ini. Saya sibuk dengan kerja harian saya, begitu juga dia yang mana lokasi penggambaran ibarat rumah keduanya. Demi Allah, saya katakan rumah tangga kami jarang berlaku pergaduhan, terutama yang berpunca daripada masalah remeh-temeh." kata Erma.
Mereka yang dinikahkan dengan Bade pada 27 Februari 1991 yang sudah melangkaui 19 tahun dan mereka mengambil lima anak angkat, iaitu Ahmad Albab, 19; Ahmad Arri, 16; Ahmad Aifin, 14; Citra, 8, dan Nurain, 4. -hMetro

Tag : , , ,