Adegan Maria Farida seksi

Pada: Ahad, 11 April 2010
Hehe. Bukannya semua tak kenal pelakon yang terkenal dengan keseksiannya, Maria Farida. Semua juga tergila-gila dengan kecantikan yang dia miliki. Ada lah dalam sebuah filem ni, yang dilakonkan oleh Harun Salim dan juga AC Mizal, tak tahu apa nama tajuknya, bersama-sama dengan Maria Farida juga yang berlakon sebagai seorang Datin. Mungkin adegan penyiasatan, dan Maria memujuk Harun untuk sesuatu tugas dengan cara yang cukup menawan hati Harun sendiri. Bertuah lah Harun, dekatnya tue~.

Tag : , , ,

19 Komen

Tanpa Nama 11 April 2010 2:39 PTG

bkn saleh yaakob r..harun salim bachik..dlm cite my spy..

Tanpa Nama 11 April 2010 2:39 PTG

ac mizal n harun salim bachik kn?bkn salleh yaacob da...

Tanpa Nama 11 April 2010 2:44 PTG

haha...
ini bukan salleh yaakob,
ini harun salim bachik dalam citer myspy...
:p

Tanpa Nama 11 April 2010 2:59 PTG

bukan saleh yaacob la..harun salim bachik..

Tanpa Nama 11 April 2010 3:14 PTG

ni cita myspy..xckup sexy lg..

Tanpa Nama 11 April 2010 3:20 PTG

cantik tetek dia

Tanpa Nama 11 April 2010 3:49 PTG

Harun Salim Bachik la kak oii.. watak dia je nama Salleh.

Tanpa Nama 11 April 2010 4:42 PTG

salleh yakob juga yg dpt nama haha

Tanpa Nama 11 April 2010 5:12 PTG

ni cerite 'my spy' la...
then lelaki 2 bkn salleh yaakob..
he is harun salim bachik...

TT 11 April 2010 6:14 PTG

u all xfhm ayat kak yan k?Mksdnya watak salleh memujuk maria farida tetapi hati harun yg tpikat.Realitinya.harun pun terpikat,bkn saja sbg salleh.
Apa Da...

►►►cepz◄◄◄ 11 April 2010 9:45 PTG

heyy...

Tanpa Nama 11 April 2010 9:58 PTG

just curious..
nape kebanyakan org yg komen kat website ni guna annonymous je..
x berani @ masalah website?
sy log in gna google account sebelum ni xleh..

ULtradya 11 April 2010 10:56 PTG

klu komen guna nama sndri n komen tuh artis terasa mau kena saman....kikikiiki.....langkah berjaga2 kot

Tanpa Nama 12 April 2010 12:17 PG

tak nampak apa pun..dok ckp nampak tetek...apa daaaa...

Tanpa Nama 12 April 2010 12:19 PTG

tak da apa pun .. cita myspy tu kan dah lama kluar .. emmmmm

Tanpa Nama 12 April 2010 1:10 PTG

Admin ni mesti x buat homework..
X pernah tgk MySpy ka? Saya x pg tgk pun blh tahu itu filem MySpy.
Nasihat utk Admin, sbg web yg lebih kepada unsur Hiburan, plez la consider skit sblm publish article tu. Buat Homework dulu k..

>>Jomo Pitu<<

Tanpa Nama 12 April 2010 4:25 PTG

MAK PUN CAM MARIA FARIDAH..
PUTIH..GEBU.,DADA BESAR...
MAK SELALAU JADI REBUTAN MAT REMPIT...




**** OH MAK KO ***

Tanpa Nama 13 April 2010 12:21 PG

dada besar mak tu overcooked ke

Tanpa Nama 16 Januari 2011 2:42 PTG

Ni mak janda lawa mcm Maria ni pelik pulak. Yg muka semacam jer bukan main semau terkejar. Takkan cun macam ni x der Dato mana2 mengurat kot?
Pelik gak sebab dia ni antara paling lama menjanda..
Atau selama ni mmg dia ada Bf cuma tak nikah jer..

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..