Nur Fathia bekas pelakon Nur Kasih

Pada: Jumaat, 19 Mac 2010
Pelakon yang pernah membintangi drama bersiri popular, Nur Kasih di TV3, Nur Fathia Abd Latiff merupakan anak kelahiran Penang. Umur baru jerk 23 tahun nie masih dalam mengambil pengajian ijazah sarjana Undang-undang di UITM, Selangor. Pelakon yang manis nie dikatakan akan meletup tak lama lagi dengan penampilannya yang anggun. Cantik kalau pakai tudung dan juga tidak pakai tudung. Kiranya mempunyai aset atau peluang yang tinggi untuk mendapat kontrak lakonan lagi. Jan buat kes dah lah macam pelakon muda wanita kiter yang sorang tue.. hehe..

Tag : , , ,

40 Komen

Tanpa Nama 19 Mac 2010 12:03 PTG

lorhh aku ingt dia mmg pakai tudung....

Tanpa Nama 19 Mac 2010 12:14 PTG

2la, ikln rejoice tu pon die pki tdng , hayooo , pki tdg ag mns

usc_trojan13 19 Mac 2010 12:30 PTG

loved her acting skill. vr natural

Tanpa Nama 19 Mac 2010 12:58 PTG

sape ni?

Tanpa Nama 19 Mac 2010 1:30 PTG

yelah aku pun ingat dia mmg pakai tudung, sbb dlm nur kasih mana dia ada buka tudung mcm nur aminah tu... rupa2nya free hair lah... akak tertipu lah pula...

Tanpa Nama 19 Mac 2010 1:41 PTG

dia ni kalo pakai tudung lg aku suke tgk...manis je muka dia.

Tanpa Nama 19 Mac 2010 1:47 PTG

alaaa...besfren nur amina dlm nur kasih tu..iklan sunsilk limau purut yg men futsal tu dia laaarrrr:(

Tanpa Nama 19 Mac 2010 2:31 PTG

cantikkkkk...tapi sayang!! hmmm..........

Tanpa Nama 19 Mac 2010 4:18 PTG

CANTEK POMPUAN NI..;
AKAK SUKA....
AKAK RASA NAK CIUM MOLOT DIA...




%%% KAK SOM TOMBOI ***

Tanpa Nama 19 Mac 2010 5:22 PTG

boleh pergi jauh budak nie......boleh ganti tmpt fasha sanda ni....fasha sila berambus, ada org yg lg cantik hebat dr ko, ko dh expired dah nk glemer........

Tanpa Nama 19 Mac 2010 9:10 PTG

datang gan pakej ni.cantik,pandai,berbakat tapi ape2 sudahkan belajar dulu.takyah jadi pelakun la takut hanyut mcm yg lain2 tu

Tanpa Nama 19 Mac 2010 9:41 PTG

ni iklan sunsilk men futsal tu kan??

Tanpa Nama 20 Mac 2010 1:32 PG

cantik dimata terpaut di hati..pakai la tudung tu..baru cantik tu berkekalan abadi..

Tanpa Nama 20 Mac 2010 10:38 PG

pempuan2 penang nih santekk2 la yerkkk!!!samalah mcm lelaki dia...kwang3


*istri kpd or penang*

cik karma 20 Mac 2010 10:56 PG

dia ni ke iklan rejoice tu? memang cantik pun, lagi cantik dari tiz zakyah kalo pakai tudung. yang kat atas tu pakai baju merah dia jugak ker??memang cantik lah..macam omputeh plak.

Tanpa Nama 20 Mac 2010 11:10 PG

lar..apedaa..kan mmg dh nur kasih pn die ada bukak tudung..ni msti xtgk nur kasih abis2..

Tanpa Nama 20 Mac 2010 11:57 PG

i lg suker tgk die pakai tudg. nmpak swe3t sangat.

Tanpa Nama 20 Mac 2010 1:48 PTG

Iklan SUNSILK la korang semua.
Bukan iklan rejoice.

Aku ingatkan dia betul2 pakai tudung.
Tp bila tgk dlm citer Nur Kasih, ada certain scene tu dia bukak tudung.
Rupanya mmg btul tak bertudung.

Tanpa Nama 20 Mac 2010 7:08 PTG

kalau la die jd awek aku....perghhh

Tanpa Nama 20 Mac 2010 11:23 PTG

mmg lawa...............

Tanpa Nama 21 Mac 2010 4:10 PTG

ingatkan pakai tudung..ana tertipu.

Tanpa Nama 22 Mac 2010 1:44 PTG

tutupla auratmu wanita....
kpd sume artis wanita yg x brtudung...plez la pkai tdung...
sbnany korunk nmpk ag mnis lau korang brtudung....

Tanpa Nama 23 Mac 2010 12:01 PG

so pakai la tudung nur fathian =)

Tanpa Nama 23 Mac 2010 12:10 PG

kalau Nur fathia pakai tudung lebih cantik dari kak Ct. Nampak lawa. Nih pakai gaun merah seksi
sgt. Dah tu depan hensem boy pulak. jeles aku tgk.

Tanpa Nama 23 Mac 2010 1:07 PTG

lebih cantik kalu pakai tudung.Pakai tudung sayang ye.

Tanpa Nama 29 Mac 2010 10:42 PTG

betul tu..pki tudung lg sweet...kan?

Tanpa Nama 1 April 2010 12:29 PTG

cuba lihdan bandingkan mana yg lebih anggun bertudung atau tidak????mestilah manis bertudung...tambah cantik lagi...

kayan 13 April 2010 9:22 PTG

sangat-sangat cantik..tapi sayang,tak pakai tudung..semoge nur fathia pakai tudung nanti yer :)

Tanpa Nama 14 April 2010 6:04 PTG

ok r....

Tanpa Nama 15 April 2010 1:41 PG

dia pernah jadi model iklan Shampoo sunsilk..
yang main futsal ganti boyfriend dia..
cuba korang cari kat youtube...

Tanpa Nama 21 April 2010 5:49 PTG

Lantak Laa Dia Nk Pakai APa punn.. Janji Tata SuSiLa Sebagai Org MeLayu & Beragama IsLam Jgn Di Lupakan.. Anyway.. Love Her Acting.. CooL..

Hairil 3 Jun 2010 10:35 PTG

Kalau aku diketemukan dgn dia, dah aku ajak kawin... She has the beauty & brain too. Tapi bila la nak jumpa ek... :-)

Tanpa Nama 15 Jun 2010 5:43 PG

superb girl...complete package

Tanpa Nama 25 Jun 2010 11:17 PG

beliau seorg yg tabah

Tanpa Nama 25 Jun 2010 11:17 PG

dia mempunyai 'pakej' yg besar..
anda sndiri sedia maklum...
ternyata beliau seorg yg tabah dan menyeronokkan

Sollehahn Maximus 13 Julai 2010 5:15 PTG

suka tgok dia berlakon

Tanpa Nama 14 Julai 2010 12:09 PG

x perasan aku selama nie......rupe2nye model yg dlm iklan sunsilk limau purut 2 nur fathia rupe2nye......lawa la die freehair......klu pakai tudung lagi lawa.....leh jadi perempuan melayu terakhir......

Tanpa Nama 9 Ogos 2010 10:42 PG

Pakai tudung lagi lawa, dah kahwin ke dia nie

Tanpa Nama 8 Januari 2011 9:01 PG

jika pun x bertudung sekurang-kurangnya pakai pakaian manes skit supaya nampak manes

Tanpa Nama 29 Mac 2011 4:23 PTG

kalo muka jer cntek tp ati xcntek xgune gak kan????

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..