Gambar Adam AF dengan kekasih?

Pada: Khamis, 18 Mac 2010
Semua sudah tahu yang Adam AF nie ramai teman wanita yang pernah berdamping dengan dirinya. Cuma susah mahu nampak penyanyi ini keluar bersama-sama dengan teman wanitanya itu. Baru-baru ini pelakon Hotel Mania itu didapati tengah 'dating' di salah sebuah cafe di shopping complex yang tidak dinyatakan. Ada seorang paparazi telah mengambil foto mereka berdua dan foto ini tidak menampakkan paras rupa wanita berkenaan namun hanya menampakkan susuk tubuh wanita itu daripada belakang. Memang bentuk badan wanita berkenaan menarik dan langsing. Untung Adam. Hehe..

Tag : , , ,

8 Komen

Tanpa Nama 18 Mac 2010 12:13 PTG

ada aku kesah...cak3

Tanpa Nama 18 Mac 2010 12:52 PTG

gambar aku dengan kekasih

kak yan

Tanpa Nama 18 Mac 2010 1:50 PTG

kak yan muncul semula? wahh!

Tanpa Nama 18 Mac 2010 2:31 PTG

kak yan i miss u u u

Tanpa Nama 18 Mac 2010 3:57 PTG

Kalau tengok dari gambar tu memang sah orang yang berambut panjang tu pakai baju perempuan. Kemungkinan besar dia tu perempuan.

-3K-

Tanpa Nama 19 Mac 2010 10:08 PG

mcm dlm citer hotel mania jekk.. ye ker nih...??

Tanpa Nama 20 Mac 2010 9:57 PG

emmm... okla tu.... pasni blhla peminat mkn nasi minyak awk lak adam.... klu dah serasi tu, kawin je.. jgn tunggu lama2...

*kucing com3l*

Tanpa Nama 22 Mac 2010 2:07 PTG

huhuhuhu....bgoz la 2....tp tgok x match la...

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..