Faezah Elai Seksi nampak tutzz dibawah..

Pada: Sabtu, 13 Februari 2010
Dalam satu majalah keluaran ManggaOnline mungkin edisi yang terbaru keluaran mereka, menampakkan artis yang serba meningkat namanya, Faezah Elai. Dalam muka hadapan majalah berkenaan mungkin tidak disangka-sangka telah menampakkan bahagian tutzz Faezah Elai. Sedar atau tida sedar daripada pihak berwajib, yang tue sukar mahu di agak, memandangkan setiap majalah yang dikeluarkan memerlukan prosedur yang telus dan menepati citarasa dalam negara Malaysia. Lainlah cerita kalau itu majalah PlayBoy, kan3.

Tag : , , ,

40 Komen

Tanpa Nama 13 Februari 2010 4:08 PTG

wow wow wow very hot and sexy

Tanpa Nama 13 Februari 2010 4:19 PTG

cantiknya jam tgn. jenama apa boleh ku tahu?

Tanpa Nama 13 Februari 2010 4:20 PTG

hohohoho gebu nye hohoho

Tanpa Nama 13 Februari 2010 4:56 PTG

jam tangan tu jenama guess daa.......
my favourite brand...
hehehe

Tanpa Nama 13 Februari 2010 5:24 PTG

dia ni bukan taraf cantik lgi dah... ni da taraf jelita... apa kata tukar name faezah elai ke jelita aje..barulah mantop beb!!


miss meluatz!!~

Tanpa Nama 13 Februari 2010 5:25 PTG

entah vvvip mana la dpt tangkap dia ni!!!

aku yg nengok pun kecur ga air liuq ni!!


$$$PAKAR JILAT$$$

Tanpa Nama 13 Februari 2010 5:25 PTG

guess model apa? beritahu nombor siri thanks :)

Tanpa Nama 13 Februari 2010 6:50 PTG

w0w...
mantop !!!!
besar punya ..
gebu seyh ..
na pegang bole ??
gram laa ..
kix3.
anda tara malu kaa?

Tanpa Nama 13 Februari 2010 9:54 PTG

aper la nak jd...x tau malu ker? mn la letak'e maruah pompuan nie......

Tanpa Nama 13 Februari 2010 10:28 PTG

Dia penang mai..sempoi punya apam balik belah tengah hehehehe..


antisongkoktinggi...mamak penang dok geram tengok tu, tak dapat Guan Eng depa gigit hang.

Tanpa Nama 13 Februari 2010 10:36 PTG

ni mesti kes x terperasan kot!! senyum atas, bawah ternganga...

dia x sengaja terbelanja kita!! hik3x


KELADI BIRAH

Tanpa Nama 14 Februari 2010 12:34 PG

dah la tutt nyer hitam~~ hahha

Tanpa Nama 14 Februari 2010 12:55 PG

Wow....pakaian Tak cukup kain kh? Taubat...taubat...!! Jgn asyik terdedah sini sana....

Tanpa Nama 14 Februari 2010 12:29 PTG

atas smua dah putih elok...tp tang dalam sikit nampak mcm panau pnuh arr...orr kayap pa...eeeeee

Tanpa Nama 14 Februari 2010 8:56 PTG

apa artist mcm tu. Suka tayang aurat. Tak glamer ke kalau tak tayang aurat.Tak ade orang minat gaya macam tu. Seksa mata tengok.

Tanpa Nama 15 Februari 2010 12:12 PG

hairan dan kompius la aku.
knape majalah mangga suke sgt ambil gmbar artis seksi seksi? bla lelaki msti gmba kt kolam.
mcm gay je aku tgk.
tayang body nak glamer x gune pun.
bawa bawa la sedar diri sikit.

'iAMdinasour'

Tanpa Nama 15 Februari 2010 11:31 PG

takat paha pun nak kecoh ... bukan pun nampak alat kemaluan die huh ....

Tanpa Nama 15 Februari 2010 4:47 PTG

i2 jam Esprit la..

Mmg la nmpk gelap, sbb terlindung dek chy..
kalo bwh lmpu 2..masyuk 2..

Tanpa Nama 15 Februari 2010 6:59 PTG

sbb npk peha la org tego..xkn la nk tgu napak bnd2 x spatot br nk bising..time 2 mmg da x gne daaa....fazah ni pon 1..ada otak pakai la skit..jgn boh kt lutut...

Tanpa Nama 16 Februari 2010 12:13 PG

jam esprit daa...same cam aku.. tp kaler silver

Tanpa Nama 16 Februari 2010 12:30 PG

Kalau ada tahi lalat kat lutut apa tandanya yer?

-kembang kempis kembung-

Tanpa Nama 16 Februari 2010 1:34 PG

lawa macam mana pun kalo dah pakai nak dekat nampak saluran kencing berak, kat neraka kena bakar jugak kalo x sempat tobat!

Tanpa Nama 16 Februari 2010 11:59 PG

lawo gax faezah elai niy ... p sexy sgat a ...

Tanpa Nama 17 Februari 2010 2:59 PG

hai ape nk jd ngan pmpoan skang nie..smpai bnd alah 2 pon nk tnjuk kt org.hm ape yg tggal utk laki die tgok???

Tanpa Nama 17 Februari 2010 8:57 PG

merahnye gincu...mekap tebal 10inch mmg la nmpak cantik..cube x mekap...mcm jalanraya yg baru ditar je...x tgok ke gambar die sebelum2 ni...dlm izyan gosip yg lepas2...

Tanpa Nama 17 Februari 2010 10:56 PG

untuk komen ke-4..

jam tu brand Esprit la...sama dgn yg aku pakai skang ni...GUESS la sgt..hahahaha

Tanpa Nama 17 Februari 2010 12:31 PTG

wa la ney,,,kompom aney aney nasi kandaq sebelah komtar terliuk stok panjang lima kaki tak putus putus bila tgk apam belah tgh chek..merah ke hitam hang tgk...itam putih pun hang balun no..superb

Tanpa Nama 17 Februari 2010 12:40 PTG

jam tangan dia pun kecoh...betul la tuh jam guess..no siri tak tahu tapi klu tak silap ni model lama dh stok biasa biasa jer dlm RM 400 lebeh.murah murah..artis pakai jam RM 400 lebeh jer..sy org biasa pun pakai guess gak tapi keluaran yg Rose Gold la.tak main la yg mcm kat tangan hang tu...patut la hang senyum kat bawah...senyuman pun stok yg murahan punya...hahahah..otak pun tarok kat situ gak ker...tapi jgn hang tak taw aku dok layan tgk lama dah ni dr tadi tundun hang tuh...huahauahuaha... best best

Tanpa Nama 17 Februari 2010 12:43 PTG

superb la ko...faezah mekasih la sharing ye!!
mekasih mekasih....merah aku tgk perhhhh

tujuhhariseminggu 17 Februari 2010 1:28 PTG

eh, x sengaja kot... memang la sexy, tapi bukan dia sengaja nak tunjuk2... kan kan kan.... <--- bersangka baek nih...

Tanpa Nama 17 Februari 2010 6:58 PTG

dh org suruh dy guna bju camtu nk bwat cmne..jgn mrh dy la,mrh org yg setting kan dy tu,mrah org yg ambik pic dy nih..

Tanpa Nama 18 Februari 2010 10:07 PG

aik berlagak die pakai jam mahal lak kat cni...tu dah riak la weiiiii....pegi main jauh2...

faezah elai pakai jam petaling street je tu...hahaha

Tanpa Nama 18 Februari 2010 10:27 PG

patutnya sapu bedak kt pangkal peha tu baru la melepak

Tanpa Nama 18 Februari 2010 10:54 PTG

TAK CANTET LANGSUNG POMPUAN NIHHHHHH!!!!!!! MUKE BERKERUTUKKKKK, LUBANG-LUBANG PLAK TUH!!! DEDAH2 BODY YG LENDUT JE NAK TAREK PERHATIANNNNN!!!!

~~~PEGILA MAMPOOSHHHH~~~ PEDULIK HAPE AKUHHH!!!!

Tanpa Nama 25 Februari 2010 6:41 PTG

x tahan aku tengok...
nk kena buang nie...

Tanpa Nama 10 April 2010 9:21 PTG

seksi tu 1 hal lah...pesal nmpak lbeyh tua drp umo sbno???

Tanpa Nama 14 Jun 2010 11:29 PTG

ala ape salah nye klu nmpak pun... leh bleh layan

Tanpa Nama 23 Mac 2011 2:08 PTG

xde maruah

Tanpa Nama 23 Mac 2011 3:41 PTG

korang 2..dier dri dier laa!....kite kwl la diri kite...dier yang tanggung dose......ske aty dier la..kite dh x boleh wk pape....Allah jew boleh bka pintu hati dier....doa2 la.supaya pntu aty artis jelita nie terbuka......hermm....=P

Tanpa Nama 24 Oktober 2012 4:28 PTG

Hbis younya putih ke

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..