Umie Aida dengan kebaya seksi

Pada: Selasa, 5 Januari 2010
Majlis perkahwinan Serina dan juga Gavin Edward O'luanaigh atau nama Islamnya Salahudin Ghafar yang berlangsung beberapa hari yang lalu selamat dilaksanakan. Kedua-dua mempelai sudah sah bergelar menjadi isteri dan terhindar daripada maksiat sesama mereka. Kini tugas Serina adalah mendidik Suaminya itu mendalami ilmu agama. Namun hal yang lain, ketika majlis itu ada lah juga artis-artis yang dijemput hadir, ini termasuk dua rakan baik, Nurul dan juga Umie Aida yang mengayakan kebaya moden yang menampakkan tubuh badan. Memang menjolok mata lah sedikit pakaian Umie ni.

Tag : , , ,

35 Komen

Tanpa Nama 5 Januari 2010 4:39 PTG

nurul ni dh laa gelap...pkai baju mcm x seswai kaler laaa ngan dia....

Tanpa Nama 5 Januari 2010 4:43 PTG

memang menjolok mata pun... susah nk tengk umi aida nie pakai baju macam tu..
ish... ishhh.. ishhhhh

Tanpa Nama 5 Januari 2010 4:59 PTG

die nk matching kn ngn cincin die tu...

Tanpa Nama 5 Januari 2010 5:14 PTG

Tak pala tunang dia kan kaki fitnah...balasan kat dunia nanti sampai gak.


antisongkoktinggi...satu persatu org yg fitnah Anwar dah mati ..tinggal Tunang Umie Aida dan Ummi Hafilda dan beberapa kerat lagi.Taubat la selagi bernyawa Tuhan maha Penyayang

Tanpa Nama 5 Januari 2010 5:26 PTG

mati tu kan kerja allah.. x payah di atur2... ckp mcm x de iman & ilmu... ckp ikut emosi...

Tanpa Nama 5 Januari 2010 5:44 PTG

mcm orang bodo sebodo-bodo bodo bodo (infiniti bodo) je antisongkoktinggi ckp. yg ko fanatik sgt kt anwar pe kes..? mcm dia malaikat yg suci bersih xdk titik noda. anwar tu 'sebaik-baik' manusia yg bertopeng setan huduh yg sanggup menjahanam bangsa sendiri. tp cakap bjela pun apa ko paham?? reti sokong membuta tuli sahaja

antijemaunbodo

Tanpa Nama 5 Januari 2010 5:50 PTG

ok nurul sikit kot banding dengan umie.

Tanpa Nama 5 Januari 2010 6:06 PTG

ape kes tetibe cite anwar ni....

Tanpa Nama 5 Januari 2010 6:44 PTG

nurul memang hita...x suka dia esp dlm cite rahsia hati...dah la hitam..ada hati nakkan aaron aziz.. emosi la plak...lol..

Tanpa Nama 5 Januari 2010 7:08 PTG

canteknye umie n nmpk kurus..



*lady girl*

Tanpa Nama 5 Januari 2010 7:23 PTG

biasa lah artis...seksi kan perkara sah...!!!!




-girl nakama-

Tanpa Nama 5 Januari 2010 10:45 PTG

aku dok heran le...knapa ler artis laa ni..sok dedah2 asit penting wanita....yg bakal suami dan para suami diorang tu tak tahu dosa ke,...bagi para suami..isteri dedah2 mcm tu boleh mengheret ke neraka...dan para lelaki yg bertunang org mcm tu...tak rase rugi keee?....pikiaq le sendiri...

Tanpa Nama 6 Januari 2010 12:12 PG

knp ciptaan tuhan dikutuk tanpe sebab?
die memang hitam..korg kutuk die hitam samalah korg ni kutuk ciptaan tuhan...

klw nk nasihat org yg pkai seksi nmpk aurat,biarla elok perckapan tuh..
manusia2..tahu hanye untuk melihat ape yg kurang pada manusia yg laen..masyaAllah..

syed azli 6 Januari 2010 1:55 PG

sehebat mata memandang , selemah hati menduga .

Tanpa Nama 6 Januari 2010 2:14 PG

For your entertainment...

Tanpa Nama 6 Januari 2010 7:44 PG

hitam itu anggun ;)

ashk4nn 6 Januari 2010 8:33 PG

x penah nampak umi seseksi ini..
umi dh berubah..

Tanpa Nama 6 Januari 2010 8:44 PG

hei antijemaunbodo...ko ni macam hulu yg kekolotan..cuba buka mata..anwar tu berkarisma dan org suka fitnah dia...termasuk tunang si aida ni...

Tanpa Nama 6 Januari 2010 9:37 PG

alaa..
kalu dh lawa..
pakai apa pun ttp lawa...

Tanpa Nama 6 Januari 2010 9:54 PG

ee.. u all tau tak.. umi halfidah la ni dah bangkrap... dah kena halau dari umah. masa dia kaya dulu, suka buat business nganorg arab..pas tu banyak kena tipu... eee. kesitu lak.. umi aida dan nurul sama-sama dah tua..weh!!

888 MAK SOM AJI NO MOTO 999

Tanpa Nama 6 Januari 2010 10:04 PG

macam tu pon da nak kecoh. biasa..je..

Tanpa Nama 6 Januari 2010 1:32 PTG

anwar berkarisma?? berkarisma ape?? karisma kapoor??... dok laga2 kan org melayu 2 yg hang kata berkarisma... ciet!! taik kucing!!

Tanpa Nama 6 Januari 2010 4:19 PTG

Tak penah plak tengok Umie Aida pakai seksi camni.
First time ni.
Slalu dia pakai takde la menjolok mata sgt.

Tanpa Nama 6 Januari 2010 5:57 PTG

pesen nak mati kot
bukan berani mati

aBe 7 Januari 2010 12:25 PG

dah namanya artis. kalau tak berapa seksi tak berapa nak tarik peminat. Tapi umie aida ni. aku pun minat. Tang bibirnya. seksi kan. saya sokong aku angkat tangan

http://jomsembangsantai.blogspot.com/

Tanpa Nama 7 Januari 2010 9:38 PG

Kenapa dagu dan pipi Umi Aida ini macam pelik jer bila tengok. Macam ada yang tak kena dengan aturan semulajadi jer....

Tanpa Nama 7 Januari 2010 10:26 PG

YANG SUKE SGT BG KOMEN2 BERUNSUR POLITIK KAT SINI STOP LA..BOSAN TUL..KALO DH BERANI SGT, SUKE SGT B'POLITIK, BUAT BLOG SNDIRI THEN KUTUK LA PUAS2 DOA2 LA SAPE MATI PUN KAT BLOG NKO..XYAH RAJIN2 B'POLITIK KAT SINI..BINGIT LA WEIII....POLITIK BUKAN BLEH BWK KE SYURGA..NKO SOKONG SAPE2 PUN KALO NKO X SMBHYG, MSUK NERAKA GAK WEI....

minD atTacK 7 Januari 2010 2:22 PTG

nak citer politik balik kampung la weh!!!

mind attack 7 Januari 2010 2:24 PTG

umie oh umie..nak tunjuk kat sape????puas kew??

Tanpa Nama 7 Januari 2010 2:53 PTG

klu mcm ni lebih baik tk yah pakai baju

Tanpa Nama 7 Januari 2010 5:58 PTG

hitam pun manusia jgk , pelik lerr korang ni ... c zizie ezette cantek manis putih gebu pun last2 kwin org tua gak , at least c nurul ni biar hitam kopi tpi still perna jdi istri ajai. semua tu ciptaan TUHAN jgn kita persendakan

budak UMS

Tanpa Nama 8 Januari 2010 10:05 PG

Mengape dedah sangat barang tu . Emm emmm....

jaja 8 Januari 2010 2:03 PTG

skangni takut pulak nak tgk citer2 melayu...sume seksi2...naik segan nak tgk ngan family...

Tanpa Nama 8 Januari 2010 4:56 PTG

sayang orang tu yang dapat gomol....hahahahah...umie umie apa nak buat dokkk....harung jer ar

Tanpa Nama 8 Januari 2010 9:05 PTG

Bawak2lah mengucap....
Rasanya Umie ni kena berikan hadiah
CERMIN PANJANG, boleh tengok diri sendiri sebelum keluar rumah

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..