Rumah Banglo RM3 Juta Zahida Rafik

Pada: Rabu, 27 Januari 2010
Sedang ada seorang informer membelek-belek Blackberry yang baru dibeli, hampir nak terbeliak kelopak mata informer berkenaan dek satu SMS yang masuk mencelah mengejutkan dirinya daripada angan tak sudah. Bukanlah SMS berhantu atau ugutan maki-makian tapi SMS daripada seorang teman yang boleh dianggap sebagai orang penting.

Katanya, dia dapat tahu artis berwajah jelita, Zahida Rafik kini bersenang-lenang menetap di rumah agam berharga RM3 juta. Mulanya informer berkenaan malas nak ambil bahagian dalam cerita manis bermadu itu. Tapi bila fikir-fikir semula, tak salah dengan berita berkenaan. Yelah, setidak-tidaknya boleh berkongsi info dengan peminat yang lain.

Menambahkan unsur dramatik lagi, kononnya rumah pelakon yang pernah popular menerusi filem Anak Mami itu ditaja sepenuhnya oleh seorang lelaki bertaraf VIP. Sahih atau tidak, kurang dipastikan lagi. Setahu informer berkenaan, si Zahida tu jenis yang ligat berniaga. Mestilah rumah yang tersergam di Bukit Antarabangsa berkenaan dibeli atas titik peluh sendiri. Lagi pun kisah Zahida hidup ditaja bukan lagi perkara baru, yang baru cumalah harga rumah itu.

Tag : , , ,

18 Komen

Tanpa Nama 27 Januari 2010 2:09 PTG

la...rumah tajaan tu...huhuhu

Tanpa Nama 27 Januari 2010 3:38 PTG

AKAK DULU MASA MULA-MULA MENANG RATU CANTEK SG. KOYAN, PERNAH DITAWAKAN RUMAH OLEH ORANG YANG TERKAYA KAT SITU, BILA AKAK TERIMA, RUPA-RUPANYA UNTUK DIJADIKAN..HMM..HM..HM..DIA. AKAK IKUT AJE. TAK KISAH PUN, JANJI DAPAT UMAH BESAR, MAKAN SEDAP....

***** AKAK MASIH TAK DIPINANG ***

Tanpa Nama 27 Januari 2010 4:49 PTG

gadai body dapat la hasil sikit

Tanpa Nama 27 Januari 2010 5:16 PTG

Tk lojik juga,pmpn ni bkn nya bnyk berlakon drama dgn filem pun klau rumah tu btl hasil titik peluh dia.Ni cmfm lah jd anak ikan pd ikan jaws mana agak nya..

Tanpa Nama 27 Januari 2010 5:45 PTG

apa aktiviti ekonomi dia ni?? musykil laa..setau aku artis kat m'sia ni ala2 hidup segan mati x mau jek..

Tanpa Nama 27 Januari 2010 5:50 PTG

kalu halal bagus la tp kalu haram d akhirat kelak kite akan d hitung....

Tanpa Nama 27 Januari 2010 5:50 PTG

Zahida Rafik berniaga??? biar la betul! Linda Onn beli bungalow tak heran la mmg dia terlibat dalam bisnes makan.tp minah ni aku tak tau la kalu dia buat direct selling atau MLM..hehehe meragukan ooo.


antisongkoktinggi...teringat kat Mas Anizan yg menjanda tu. Apa khabar syg?

Tanpa Nama 27 Januari 2010 7:35 PTG

beb... dia buat biz supply bahan mentah utk syarikat penerbangan.

even dia ada sedara yg success yg blh biaya untuk bina masjid di kawasan perumahan di ampang.

walau aku kureng suke dia sebab dia mengaku dia ubah sket2 muka dia, tp x baik kita sesuka hati tuduh sumber rezeki dia.

aku just share apa yg aku tau sket2 yg lebih hanya allah saja yg mengetahui...



-USTAZAH DALAM TRAINING-

Tanpa Nama 28 Januari 2010 8:15 PG

ohh yer ker..ada bisnes..harap betul la tu

antisongkoktinggi..berprasangka baik

Tanpa Nama 28 Januari 2010 10:05 PG

Tak heran pun. Dia ni dari keluarga kaya ternama kat utara nun. dah lebih 10 tahun terlibat dalam bisness supply bahan mentah kering dan basah, bukan saja untuk syarikat penerbangan tapi untuk hotel2 juga. family dia terlibat dalam bisness hartanah dan pembangunan. jadi artis pun untuk luangkan masa lapang je sebab tu tak banyak berlakon pun.

Tanpa Nama 28 Januari 2010 11:18 PG

mas anizan dh janda? bila? mane gambar terbaru? masih cantik ke? tlg up gambarnya pls

Tanpa Nama 28 Januari 2010 12:47 PTG

dato ali bapoo dah meninggal?? bila?? kat man?? saiap kata?? tlg siarkan gambar masa kapan dia......

Tanpa Nama 28 Januari 2010 2:03 PTG

kalau dah dikata keluarga kaya kira betul la duit dia sendiri kot.......apa2 pun tuhan je yg tahu

Tanpa Nama 29 Januari 2010 1:00 PG

sengal la. dato ali bapoo da lame meninggal.

Jiran aku Cakap 29 Januari 2010 7:23 PTG

mas anizan dah kahwin la dgn kerabat diraja.. tak silap negeri sembilan

Tanpa Nama 30 Januari 2010 10:32 PG

nak tau ke VIP tu saper...mana ada minah ni berniaga dan dia bukan dari keluarga kaya pun...yang kaya dan berjaya tu pun sedara jauh dia tak de kena mengena...

Tanpa Nama 25 Februari 2010 1:02 PG

Bercinta dgn Dato kat KPDNKK leh la..kalau tak miskin jugak

Tanpa Nama 18 Mei 2010 3:18 PTG

dia mmg ada bisnes..lama sgt dah..bkn dia byk masa sgt pun nak berlakon...org hati hitam mmg takkan nmpk kebaikan melainkan keburukkan semata2

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..