Rumah Banglo RM3 Juta Zahida Rafik

Pada: Rabu, 27 Januari 2010
Sedang ada seorang informer membelek-belek Blackberry yang baru dibeli, hampir nak terbeliak kelopak mata informer berkenaan dek satu SMS yang masuk mencelah mengejutkan dirinya daripada angan tak sudah. Bukanlah SMS berhantu atau ugutan maki-makian tapi SMS daripada seorang teman yang boleh dianggap sebagai orang penting.

Katanya, dia dapat tahu artis berwajah jelita, Zahida Rafik kini bersenang-lenang menetap di rumah agam berharga RM3 juta. Mulanya informer berkenaan malas nak ambil bahagian dalam cerita manis bermadu itu. Tapi bila fikir-fikir semula, tak salah dengan berita berkenaan. Yelah, setidak-tidaknya boleh berkongsi info dengan peminat yang lain.

Menambahkan unsur dramatik lagi, kononnya rumah pelakon yang pernah popular menerusi filem Anak Mami itu ditaja sepenuhnya oleh seorang lelaki bertaraf VIP. Sahih atau tidak, kurang dipastikan lagi. Setahu informer berkenaan, si Zahida tu jenis yang ligat berniaga. Mestilah rumah yang tersergam di Bukit Antarabangsa berkenaan dibeli atas titik peluh sendiri. Lagi pun kisah Zahida hidup ditaja bukan lagi perkara baru, yang baru cumalah harga rumah itu.

Tag : , , ,