Kereta Lamborghini Yusry KRU

Pada: Khamis, 21 Januari 2010
Wah memang dasyat gila lah artis yang bernama Yusri KRU ni. Tidak disangka-sangka, dia merupakan salah seorang artis yang kaya raya di Malaysia. Mengikut sumber, gambar dibawah merupakan kereta Lamborghini milik Yusry KRU (pakai topi berdiri) bernombor plat WJY 15. Harga kereta Lamborghini ni bukan calang-calang mencecah RM1 juta per unit. Begitulah yang berlaku kepada Yusry, seorang yang rajin berkerja dan kumpul duit dengan usahanya melalui perniagaan dan kontraktor. Lepas ni ramailah artis-artis wanita dekat dengan Yusry ni.

Tag : , , ,

49 Komen

Tanpa Nama 21 Januari 2010 10:09 PG

tp dengar citer,die x kuat tenaga batin kan??tu psl la cerai ngan erra...n tu psl la erra x pregnant mase same ngan die...sian kan kalo btol la citer tu,harap banyak duit je tp....mmg sian sgt...



-Ms.LaLaLa-

Tanpa Nama 21 Januari 2010 10:12 PG

FUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Tanpa Nama 21 Januari 2010 10:15 PG

WALAUPUN KAYA..TAPI PINGGANG SAKIT TAU.. DIA TAK KUAT DAYUNG..SBB TU TAKUT NK KAWIN..TAK LARAT U..




%%% MAK YAM TKANG URUT BATIN &&&

Tanpa Nama 21 Januari 2010 10:39 PG

XBAIK KUTUK ORG...KORG TU LUM TENTU LAGI...SKRG KUATLA...NANTI DA LM2 KORG GAK LEMAU!

Tanpa Nama 21 Januari 2010 11:09 PG

btl2..xbaik kutuk org..

bdk baek.

Tanpa Nama 21 Januari 2010 11:20 PG

fuyyooo.... dasat siol!!!!

korg ni ske2 ati je ckp c yusry ni problem benda 2... skali kne batang idung sndr, bru tau!!! die bnyk duit, ble2 mase ley wat rwtn, kalo "problem" ni btol la kan.... korg xyah ssh2 pk masalah negara c yusry ni... jga tepi kain sndr sdh....


~~~shunoda-chan~~~

Shazwani 21 Januari 2010 11:22 PG

bile ade kelebihan mesti ade kelemahan jugak kan..jd kene la terima seadanya.huhu :) tapi aku mmg penah dgr crite anon atas skali..yg ckp ni pun sorg nurse,mane die tau idak la aku tanye..kalau lemah batin ni takleh ubat ke ha?

Tanpa Nama 21 Januari 2010 11:57 PG

org cerita pasal kereta dia....bukan pasal masalah dia.sensitif lah sikit.tak baik berckp pasal benda yg buruk!!

Tanpa Nama 21 Januari 2010 11:58 PG

aku x kutuk die ye...aku citer ape yg aku dgr je...korang yg salah paham...ntah pape ntah...



-Ms.LaLaLa-

Tanpa Nama 21 Januari 2010 12:26 PTG

komen #1 dan komen #2 dah sah2 orang MELAYU.... perasaan hasad dengki tak habis2.... sudah2 la tu.. anak melayu baru nak berjaya.. dan merasa pakai kereta tu.. Kalau mcm komen2 tu... aku rasa sampai bila la korang tak maju.....

p/s : sedih dgn bangsa sendiri...

Tanpa Nama 21 Januari 2010 12:33 PTG

tp yg pasti aku tahu erra mmg sayangkan yusry hingga kini but cinta maybe x wujud kot..cian yusry hrp hrp dia akan jumpa insan yg boleh terima kelebihan dan kekurangan nya .pada akulh tiada masalah yg xleh settle

Tanpa Nama 21 Januari 2010 12:41 PTG

komen 1 & komen 2 - korang tu kuat dayung pn ade korunk pki lamborghini cm si yusri nih? diam2 sudah..

Tanpa Nama 21 Januari 2010 12:42 PTG

"komen lucah, kotor, mengenai admin, singkat akan di REJECT!"

kpd cik moderator, saye rase komen no 1 & 2 tu berunsurkan lucah dan kotor..nape x di remove kan aje komen2 tu?

Jantan Terhangat 21 Januari 2010 2:01 PTG

ape la korang ni..x baik cite pasal dia..

dosa mengaibkan orang..melainkan Yusry yang cakap sendiri

Tanpa Nama 21 Januari 2010 2:02 PTG

kaya gila mamat ni. bli keta mahal2, tp bkn dpt duduk ramai pun. cam bodoh je.

Tanpa Nama 21 Januari 2010 2:06 PTG

lalalalala...sumer org melatah....mane de komen aku lucah...kan kan admin kan...xde pon aku taip jenis kemaluan die...kalo TENAGA BATIN tu kotor dan lucah,alahaiiiiiii...nak ngate aku org melayu,korang pn same...yg penting niat aku bkn nak ngate or ngutuk die...korang je la yg mcm baik SANGATTTTT...poyo~



-Ms.LaLaLa-

malaygirl 21 Januari 2010 2:54 PTG

betul tu komen 1 & 3 tu dah kira lucah, camne boleh lepas nie...??

jihah 21 Januari 2010 3:31 PTG

ish.. lantak dia lah sakit ker ape ker.... janji dia x kacau idup korang...yg dok cerita pasal batin tak batin tu apahal. ada dia sibuk hal korang

Tanpa Nama 21 Januari 2010 3:37 PTG

dia sakit batin ker sakit zahir ker, apa korang sibuk. ada dia kacau korang. tak baik mengaibkan seseorang itu. lantak dia la......

Tanpa Nama 21 Januari 2010 4:56 PTG

bkn x kuat batin n xkuat dayung tp dia suka org yg dayung dia...



-----KESIAN-------

Tanpa Nama 21 Januari 2010 6:44 PTG

jahat tullh kebykkn yg bg komen ni..suka sgt ikut sedap ati!hehehe..pelik!majoriti ngaku muslim pla tu..

assalamualaikum..

Tanpa Nama 21 Januari 2010 7:45 PTG

alah...sajelah tu moderator nk kasik panas perbincangan ni..haha

Tanpa Nama 21 Januari 2010 7:48 PTG

apakah benar crita2 kat atas tu!! tak baik arr...ngata orang!!! aku bangga ngan pencapaian 3 bradik ni....

PAKAR JILAT

Tanpa Nama 21 Januari 2010 7:50 PTG

takkan antar kat workshop cekai jer...apa kelas!!! kang jadi cam tikus baiki labu!!!


+ahaks!!!!

aizal08 22 Januari 2010 3:17 PG

aku dengar citer dari sumber tertentu nih, puca CERAI dgn erra dlu tu sbb yusri kantoi dgn eraa..

eraa balik awl dri australia, then x bg tau yusri,,
pastu erra balik jer umah, yusri ada DGN ADAM AF..
x pelik ke erra..

so, dlm kes pnceraian,,masing2 x nk tibulkn sbb coz jaga hati masing2..
so,,terbukti YUSRI adalah GAY...
hiss....
aku dgr citer ni dri kwn aku...

Tanpa Nama 22 Januari 2010 8:10 PG

ingat le pada ALLAH jgn pandai mengata org je.........DOSA...INSAF LE WAHAI UMAT....

Tanpa Nama 22 Januari 2010 9:17 PG

gambar kereta norman xde ke??dgrnye die pki ferrari

Tanpa Nama 22 Januari 2010 10:23 PG

susah le pakai kete nie.....insurans tinggi, maintenance tinggi...risiko tinggi.....huh...Memang hebat lh usry...



*mortis*

Tanpa Nama 22 Januari 2010 12:28 PTG

hahha.lawak tul la dgn komen kat sini..semuanyer terkeluar tajuk la

Tanpa Nama 22 Januari 2010 12:55 PTG

yusry pandai main koek je

Tanpa Nama 22 Januari 2010 1:40 PTG

admin patut tapis tul2 komen di sini ni...

Tanpa Nama 22 Januari 2010 8:33 PTG

waaaahhh~yusry seorang yg berjaya laa.caya laa beb~kesian gak urg yg dngar cete psal yusry ada masalah.saje la tu nak menjatuhkn kejayaan yusry.haha.kesian la kamu yg ceta negative tu, korang lagy kesian pasal korang HASAD DENGKI XD wawa!

Tanpa Nama 22 Januari 2010 8:40 PTG

kesian laa urg yg dngar ceta negative yusry.tapi takpe laa, korang lagi kesian sbb HASAD DENGKI.wawaa;D yusry, one of the succesful artist in malaysia.good job n congrats!

mutiara... 23 Januari 2010 9:34 PG

aku bangga dgn kejayaan yusri...mcm ni lah nak melayu kita...ni tak bila berjaya sikit mulalah ada hasrat dengki apa lah korang ni(tu lah kelebihan org melayu tak leh tengok org berjaya)...yang lepas usah di ungkit...

Tanpa Nama 23 Januari 2010 9:57 PG

yg setau aku la..erra kntoi sbb yusri jmpe Cd erra ngn ................ mse dlu2...

erra ngn ................ dok skali..
smpi ............. kne hala pistol ngn boduguard ank sultan jhor..

hehehehe......

Tanpa Nama 24 Januari 2010 12:42 PG

takkan nak mendayung si erra je.. takde keje lain? erra pun bukannya pmpn baik2.. dah cerai ckp pasal keburukan laki..tak pandai layan dia atas katil la asyik mengadap computer lah..takkan nak ngadap muka erra je kan..

Tanpa Nama 24 Januari 2010 10:20 PG

aku tau kisah yusry ngan adam,tp kita tak tau bende tue betul ker tak...so,jgn wat andaian bukan2...

Tanpa Nama 24 Januari 2010 5:08 PTG

admin tunjuk sal kreta dia..adehh..apsal ada lak yg bukak2 aib org nee..xfhm btul..ish2..

INTAN SUHAILA 24 Januari 2010 8:58 PTG

XSLAP AQ LAH..USRY NE ADE 3 BIKI LAMBORGHINI...KUNING BIRU AND MERAH...DYE NGAN FAMILY DYE SLALU SERVIS KETE KAT TMPAT MAK AQ...WANIJA AUTO GROUP...DKT SETAPAK...SPE NK SERVIS KETE MEWAH JEMNPUT LA YE DTG SITU...TP 2 BKN MAK AQ PNYER SYARIKAT..MAK AQ AKAUNTAN JE..HEHEHE...AND LG SATU..BAPAK DYE STILL MACHO SIOT..

Tanpa Nama 25 Januari 2010 8:16 PG

ALHMDLLH...REZEKI ALLAH.RAJIN BERUSAHA BEKERJA KUAT ADALAH HASIL NYA,BANGGA DGN BANGSA SENDIRI YG DAH ADA KEMAJUAN HIDUP,AMIN.

Tanpa Nama 27 Januari 2010 10:38 PG

Ni la masalah org skrg...ada PHD. X bleh tngok org lain maju

Tanpa Nama 1 Februari 2010 9:05 PTG

@ intansuhaila

pembetulan tuuh.. hehe, lamborghini dia sebijik tu je. lagi satu Hummer H3 colour kuning. Yang merah tu maybe Ferrari Norman kot

Tanpa Nama 21 Mac 2010 12:32 PTG

poyo je smua komen2 kat sini.macam la korang dapat sesen duit dia. org cina sibuk cari duit, korang sibuk cari dosa. podah.dasar melayu bumiputra

eliza 9 April 2010 2:14 PTG

ya Allah ya tuhanku..kau percepatkan lah jodoh yusry dgn perempuan baik²...kau kurniakan lah anak kepada yusry ..dgn itu habis sudah segala mala tohmahan yg di atas..amin

Die Hard Fan KRU

Tanpa Nama 25 April 2010 2:01 PG

terbaek la~!

Tanpa Nama 7 Jun 2010 1:54 PTG

cayaa la yusry janji ko dah berjaya peduli rrr orang yg kuat ngata ni pun kan leh pakai lambo...

Tanpa Nama 26 September 2010 3:15 PTG

Terbaek..!

Tanpa Nama 1 Oktober 2010 1:15 PG

duit ta habes guna la,,,
sbb tu la bli lambo...

LAMBO OWNER:RETH

Tanpa Nama 15 Disember 2012 11:08 PTG

hurm komen no 1 dan no 2 tu kenapa sakit ati sngt kat yusri??sbb xleh dpt dia ka??hahahaha.....hina org ckp lemah sngt...mcm ampa tu hebat n kuat sngt....bru masuk xsmpi seminit dh kondem ape celop....hampeh n fuck org mcm ni....!!!

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..