Fesyen rambut Stacy yang baru

Pada: Sabtu, 16 Januari 2010
Setelah selesai majlis AJL ke-24 baru-baru ini, Stacy makin memper-cute-kan dirinya dengan rambut fesyennya yang baru. Walaupun tidak memenangi apa-apa kategori dalam AJL, namun persembahan Stacy adalah yang paling bertenaga. Maka tidak hairanlah jika berada di atas pentas. Semangat Kadazan Dusunnya telah menyerap ke dalam tubuhnya. Mungkin perubahan rambut ini sebagai petanda awal dia mahu masuk ke Universiti Lim Kok Wing nanti.

Tag : , , ,

24 Komen

Tanpa Nama 16 Januari 2010 10:32 PG

comel la stacy ni...

italembut 16 Januari 2010 10:35 PG
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tanpa Nama 16 Januari 2010 10:45 PG

dia ni betul2 macam ikut fesyen agnes monica..tarian,nyanyian...sume macam agnes..

Tanpa Nama 16 Januari 2010 11:12 PG

kowang ni tlg smpitkn pkiran..jgn smekn imej artis2 kte cam lua..stp owg ade bkat n imej tsendri..klu da nk sme 2 nk wat cmne..sdgkn mnusia ade 7 kmbarnye kat dnia,sme gak dgn prsonaliti n kkt keistmewaan seseowg

Tanpa Nama 16 Januari 2010 11:15 PG

mcm agnes????teknikaly yes..

but i tink stacy has its own style

wat the prob if she cut her hair??
agnes also copy rihanna when rihanna cut down her hair.isnt its obvious??

yatie 16 Januari 2010 11:19 PG

cute r stacy :)

Tanpa Nama 16 Januari 2010 12:25 PTG

apsal la korg suke compare artis2 kite ngan artis2 luar....

stacy korg kte cam agnes, laiyan jasmay cam avril... ape2 ntah... stp org ade their own talent n personality... nape mesti nk compare2...

p/s: stacy look soooo cuuttteee.....

Tanpa Nama 16 Januari 2010 12:34 PTG

dia bley smbung blja ke kalo spm pun x ambik?
ke dia dh ambik spm dier? aku muskil la

Tanpa Nama 16 Januari 2010 12:40 PTG

stacy kerat rmbut coz rmbut dia rosak teruk
slalu kaler sngat..
lain kali baca blog stacy dulu

Tanpa Nama 16 Januari 2010 3:53 PTG

comel ar abg stacy

Tanpa Nama 16 Januari 2010 4:46 PTG

cm miley cyrus pun ade

Tanpa Nama 16 Januari 2010 6:01 PTG

bagus blog nih...tak cam satu blog yg namanya beautiful nara tuh...artikel rambut stacy ni pun dia ada buat tapi siap leh mengata kejadian tuhan agi...pastu komen konon sampai 60 lebih...tapi satu2 komen cam taik...siap ada sesi kutuk mngutuk...nampak jek cam blog hiburan yang bertauliah tapi sebenarnya hampeh...anyway tahniah izyan sbb gosip setakat ni semua bernas dan bersih...

Tanpa Nama 16 Januari 2010 6:12 PTG

masalahnya ni bukan perbandingan hakikatnya ikutan huhuh xbleh cipta penampilan sendiri ke instead of ikut artis barat tuh kan lebih baik dorank ikut stule kite plak

Tanpa Nama 17 Januari 2010 11:06 PG

semua dapat dosa...Sembahyang woooiii.

shah 17 Januari 2010 11:45 PG

wah ,cute nye ko *putet ~! u are malaysian teen idol ~ ! love u ..muahhhhhh ,semoga terus berjaya ..love ure dance .. !

Tanpa Nama 17 Januari 2010 11:49 PG

chantek dan chumil la kau putet .. my idol ! love ure dance ..semoga terus stuning di tahun 2010 ni !

Tanpa Nama 17 Januari 2010 3:49 PTG

DAH MCM KEMBAR DAH AKU NENGOR CHAQ NGN STACY NIH...HAHAHAH...

Tanpa Nama 17 Januari 2010 3:51 PTG

STACY BOGEL KE KT PIC DIE NGN CHAQ TUH??
ALA2 PKAI TOWEL JE....NPE EYK???
AYO.....

Tanpa Nama 17 Januari 2010 6:32 PTG

Komen2 dari melayu2 ni bagus... takda pertikaian tentang kalimah ALLAH..1MALAYSIA

antisongkoktinggi...stacy stacy you panggil GOD ape?

Tanpa Nama 17 Januari 2010 11:59 PTG

antisongkoktinggi...

panggil GOD dia -- GODANG ler!! Kita?? ALLAH yg SATU, yg maha ESA, MAHA AGUNG, MAHA BERKUASA , maha segala2 nyer!!!


Bukan MAHAKARYA!! tpi MISS BAD

Tanpa Nama 18 Januari 2010 9:28 PG

This girl is really talented!! I like!!! You go girl!! Agnes Monica or not, you are still you.. mereka yg suka mengata ni, memang le jenis manusia yg pantang tgk org berjaya, terkena sikit.. mula la nak kutuk... dasar PHD.

Tanpa Nama 19 Januari 2010 12:02 PTG

AKAK PERNAH GAK PAKAI RAMBUT MACAM STACY TU. RAMAI JANTAN YANG KEJAR...TAK KUASA U!





&&&&& RATU KAMPUNG ULU CHOH &&&&

Tanpa Nama 19 Januari 2010 4:39 PTG

ala dh xleh tgk stacy menari goyang2 rambut die....

Tanpa Nama 3 Ogos 2010 9:25 PTG

stacy ada perunding imej..may b bukan da yg nak rambut pendek.... kan ikut peredaran masa... tak kan rambut da mcm tuh jak...

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..