Erry Putra, Adline bercinta?

Pada: Ahad, 17 Januari 2010
Pelakon Erry Putra kini sedang melalui saat-saat bahagia dalam hidupnya. Pelakon siri Si Capik di TV2 itu dikhabarkan intim dengan seorang pelakon baru yang juga artis residen MIG, Adline. Erry dan Adline yang ditemui di pasca-parti Anugerah Juara Lagu ke-24 (AJL24), kelihatan begitu mesra dan intim antara satu sama lain. Erry mengakui sedang berkawan dengan pelakon baru itu. Dia yang mula mengenali Adline sejak bulan Ramadhan yang lalu, menjadi semakin rapat kerana merasakan ada keserasian antara mereka.

"Saya mula-mula mengenalinya pada bulan puasa tahun lalu. Ketika itu saya terlibat dengan penggambaran drama E-Toyol di bawah produksi MIG. Saya dikenalkan kepada Adline yang kebetulan artis MIG, menerusi seorang rakan artis, Yana. Saya mula tertarik dengannya dan ketika akhir Ramadhan lalu saya mula meminta nombor telefonnya. Dari situlah kami semakin kerap berhubung dan menjadi lebih rapat. Hubungan kami menjadi lebih rapat selepas Aidilfitri tahun lalu," kata Erry dengan selamba.
"Terus terang saya katakan, saya selesa berkawan dengan Adline kerana dia seorang gadis yang sangat memahami. Sebagai pelakon, kita berjumpa dan bergaul dengan ramai orang dan waktu kerja juga tidak menentu dan dia memahaminya. Adline juga bukan seorang yang cemburu buta. Malah, dia juga tidak membataskan saya berkawan dengan sesiapa saja asalkan saya sendiri tahu batasannya. Kalau hendak kata kami bercinta, mungkin masih terlalu awal sebab kami tidak pernah luahkan kata-kata cinta antara satu sama lain.
"Saya sendiri pun masih berusaha untuk menyelami hati budinya. Cuma perasaan sayang itu memang ada dan kami mengetahui perasaan suka dan sayang antara satu sama lain. Hubungan ini boleh dianggap sebagai hubungan terbuka. Kami bebas untuk keluar dan berkawan dengan sesiapa saja, cuma masing-masing perlu tahu batasannya. Apa yang paling penting ialah bersikap jujur antara satu sama lain. Dia memahami perkara itu dan percayakan saya. Itu yang membuatkan saya senang berkawan dengannya," cerita Erry panjang lebar mengenai hubungannya itu.

Tag : , , ,

30 Komen

Tanpa Nama 17 Januari 2010 4:07 PTG

ERRY GAY LAH!!!~
TKDE MKNENYE NK NGN ADELINE TU!
GITULAH ARTIS LELAKI MALAYSIA!!KUAT PROPA!
WARTAWAN PON PROPA NK COVERLINE ARTIS!~
BAPOK,GAY,SUME LAH...SUME ORG INDUSTRI!
CHOYY!~
ERRY GAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!

-KAK YAN-

Tanpa Nama 17 Januari 2010 7:32 PTG

kak yan,mana ko tahu si erry ni gay??ke ko spesis sama??sajer letak id 'kak yan' coz nak cover line ekeke..

Tanpa Nama 17 Januari 2010 8:21 PTG

kak yan ni ske2 je kte org gay.... mane tau ni??? jgn wat dose.... len la kalo die wat pengakuan berani mati.... ntah pape la ske wat onar.... bnyk sgt pahale kot, dose krg, 2 yg ingat nk tmbh dose brg sebakul 2....

Tanpa Nama 17 Januari 2010 9:17 PTG

ketahuilah oleh mu, dosa memfitnah tu lagi besar dari dosa membunuh!!! nauzibillah!!


miss meluatz

AD 17 Januari 2010 9:19 PTG

Gambar Erry pegang hp tu aku yang amik. ;) haha.Erry dengan Adline masih dalam proses kawan,masih mengenali satu sama lain.Semoga berkekalan. :)

Tanpa Nama 18 Januari 2010 9:11 PG

asal handsome@jambu@macho je nak dikategorikan gay.. I think manusia2 yg mengkategorikan seseorg tu gay, mereka itulah gay sebenar.. dan mereka berharap org yg dikategorikan tu terjebak sama. manusia gay ni memang pantang tgk lelaki handsome, macho, semua pun dia nak.. get a life man!!!

Tanpa Nama 18 Januari 2010 11:21 PG

kak yan tu patut di banned je...x payah bg die komen kat cni...mcm ape ntah...busuk hati sangat...



-Ms.LaLaLa-

Tanpa Nama 18 Januari 2010 5:41 PTG

kak yan tue suke sgt memperBODOHkan diri sendiri...ko pi la melancap ker ape...jgn buang masa kat sini...kak yan tue sbenarnya WANITA BERSOSEJ...huahahaha

Tanpa Nama 19 Januari 2010 12:10 PG

adeline tu sape....xkenal pon?

Tanpa Nama 19 Januari 2010 3:02 PTG

BEBUDAK KRU DRAMA SEMUA NAMPAK, ERRY NI KALAU PI LOKASI MESTI BAWA ANAK IKAN / JANTAN.. ADA ORANG KATA DIA GAY....

Tanpa Nama 19 Januari 2010 7:11 PTG

ish3..xrse brdosa ke hah?kak yan xpgi skola ke? xamek agama?dosa n pahala pon xtau...ntah2 kak yan ni laki kot..huahuahua

yatie 19 Januari 2010 10:18 PTG

bagus la tu.dh bercinta cepat2 la kawin..takde la timbul gosip bukan2 plak nanti..

Tanpa Nama 20 Januari 2010 4:03 PG

anak ikan yg dimaksub kan itu adalah p.a dia la juga anak kakak dia ,apa la korg ni main ckp je la ,selidik la dulu ,tak takut ke ,hang pernah tgok dia main gan laki depan kau ke nak ckp dia gay hish hish hish

Sarah Aziz 20 Januari 2010 9:27 PG

To KAK YAN..

Salam Kak Yan...x elok kata erry gay..
dia straight..i know him..uhuhuh..
memang betul dia bercinta dengan Adline
udah2 la berkata pasal org..
kita pn sendiri x taw lgi cm mana..
arap maklum..

"Sarah Erry FC"

Tanpa Nama 20 Januari 2010 9:30 PG

Kak yan udah-udahlah tu... kang tak pasal-pasal Tuhan jatuhkan bala susah pulak... sebab doa orang yang difitnah tu seringkali dimakbulkan Tuhan kak... rawatlah PHD akak tu... semoga dilindungi lah Si Erry ni dari cemuhan dan fitnah yang tak menentu... Amin

Akak Nahsuri

Tanpa Nama 20 Januari 2010 10:34 PG

haaiizz... berhenti lah memfitnah..

. sury_lovemusic . 20 Januari 2010 11:12 PG

FYI,Erry is not gay oke!Im his admin oke jek?x de la nak gay2 sume ne!

Tanpa Nama 20 Januari 2010 11:40 PG

kak yan tu x sekolah.
dye ckp erry gay ntah2 dye tu lesbian!
haha~
weyy, ko jgn nak sedap mulut je ngata org.
erry x penah kacau hidup ko pun,ok.
u just buat keje u, jgn sebok hal org, boleh?

faten.lunastik ;) 20 Januari 2010 11:44 PG

suka2 je ckp erry gay.
dye ade gf kot!
x payah la nak ngata2 org.
x baek.
berdosa memfitnah tu ok!

Tanpa Nama 20 Januari 2010 2:05 PTG

dia straight ke dia gay ke..dia sorang je tahu..
kak yan @ peminat2 erry mana tahu kan..
x ada bukti nak tuduh2..
unless ada lelaki yang pernah main dgn dia tampil wat pengakuan..
sapa nak wat pengakuan tu cpt..
if ada bukti, i bayar u..
okey?

Arissa 20 Januari 2010 3:12 PTG

Tak pe.yang penting kita tau Erry macam mana.Erry memang tak gay dan saya sebagai ex-P.A dia tau lah.Saya kenal sangat dengan Erry.Dia umapama abg sendiri.Nak kata dia Gay tu kenapa?Sah sah lah jealous sangat dengan Erry.Itu lah ragam manusia,bila tengok orang dah senang sikit je mulalah nak kata macam-macam.kenapa tak kata je dari masa Erry libatkan diri awal-awal dulu?Time Erry tak terkenal lagi tu? Pelik-pelik.

Tanpa Nama 20 Januari 2010 7:58 PTG

hahahahahaha...anak ikan or lelaki yg slalu pegi ikut die kt set dh tentu2 lah PA die...abes kalo artis pempuan bwk PA pempuan gak kire die lesbian lah??so...kalo die bwk laki kene tuduh gay,bwk pempuan kena tuduh playboy plak....haha...korg ade akal kan...kenapa nk kena pikir negatif...itulah masyarakat kite nie...hasad dengki...cube taruk diri korg kt tmpt artis,korg akan rasa sama gak..dorg manusia jgk...ade hak sendiri..die ade gf kott...

Jie Eun 20 Januari 2010 9:11 PTG

sesuke korang jew nak fitnah orang...
xda bukti jgn ckap byak...
ape untungnya memburukkan nama orang...
pikir diri sndiri dulu before nak kutuk orang...
think +

Tanpa Nama 21 Januari 2010 12:21 PG

aku tak minat Erry Putra, tpi minat Adi Putra dlm cita AKUKAH TANGGANG yg tengah tayang kat tv3, ari jumaat smpai ahad kul 6.00....

dia blakon betul2 best...encem lak!!


miss meluatz

Tanpa Nama 21 Januari 2010 3:47 PG

aku suka erry minat erry dia kelakar ,suka dia berlakon si capek ,belalang dan byk lagi la,good luck 4 your new album bang erry,kami sentiasa sokong abg,amin...luv erry putra

Tanpa Nama 21 Januari 2010 10:03 PG

we luv u ERRY PUTRA,semoga success dlm idup dan jaga kak adline tu baik baik bang ....

Tanpa Nama 21 Januari 2010 10:19 PG

ANAK IKAN/ JANTAN YANG DIA BAWA TU BUKAN pa DIA LAH.. DIA SUKA TUKAR-TUKAR JANTAN.. DIA MEMANG GAY LAH NOK....BOTTOM LAGI !

Tanpa Nama 21 Januari 2010 1:08 PTG

koorg ni asal artis baru je gay ,suka benor nya sgt jatuh kan artis malaysia ,korg dpt pe dengan sebar cerita cerita2 cam ni cuba la buat cerita yg bagus2 sikit ingat blog ni malaysia je ke baca satu dunia so surport la sikit semua artis2 kita.

funny girlz... 1 Februari 2010 4:21 PTG

sebenarnya kak yan 2 jelez coz ery tak layan dia hua3 kecian kamooo.........

Baby 16 Februari 2010 7:29 PTG

sudah2 la tu mengata abang sy..
dia x gay.. dia straight... i know coz he is my brother.. yang selalu ikut dia tu manager dia... p.a dia.. kdg2 sepupu kami.... n ade jugak kawan-kawan yang temankan dia klu dia kat set..sbb kdg2 p.a and manager bz buat bnde lain..

kenapa soal dia bwk p.a lelaki dibangkitkan.. klu bawak p.a perempuan.. semua tuduh tu awek dia plak... klu bertukar dikatanya player pulak.. sudah-sudah la tu... yang jaga abang erry tu semua keluarga dan kawan2 rapat dia...

pada yang sebok dun fitnah fitnah bang saya tu... bak mai la tunjuk bukti.. kasi tunjuk skit aksi aksi abang.... takat cakap.. semua org pon blh ckp...

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..