Ada info/gambar yang ingin dikongsi bersama? email ke:

Kongsi Cerita

Khamis, 30 April 2009

Anda ada gambar sensasi artis yang boleh dikongsi bersama dengan izyan.com? jika ada anda boleh berkongsi bersama-sama pembaca yang lain. Jangan bimbang, nama anda dan email anda menjadi privacy penulis dan tidak ditayangkan. Pun begitu, anda tidak dipergikan begitu sahaja, penulis akan memberikan hadiah ebook yang bermanfaat untuk masa depan anda (bagi mereka yang pertama kali membuat kongsi cerita kepada izyan.com). Ebook nya ada 2, diantaranya (pilih antara 1) :

laman web : www.hotbiz2u.com

atau

laman web : www.tipadsense.com


Syarat Utama
-gambar mestilah yang belum ada lagi dimana-mana blog hiburan
-gambar mestilah yang baru/ atau dalam tahun 2009
-copy dar akhbar online tidak dibenarkan
-lain-lain budicara, anda hantar sahaja apa yang nak dikongsi, penulis akan menilainya dahulu.
-selepas semuanya ok, penulis akan menghantar email dan memilih mana satu ebook yang anda minati.
-Anda boleh lah menghantar di alamat email,

Gambar Cut Memey Yang Seksi (April)

Persiapan Album Kedua

Setelah merilis album perdana CERMIN HATI (2007), Cut Memey kini tengah mempersiapkan album keduanya yang masih dalam tahap pengumpulan lagu. Mantan isteri Jacksen Perangin-Angin itu, menyebut albumnya kali ini dalam bentuk mini album yang berisi lima buah lagu.
"Rencananya saya akan ngeluarin single dulu. Dan juga album kedua ini akan dibikin mini album, berisi 5 lagu," ungkap Memey.
Pilihan merilis album, menurut Memey lebih menguntungkan dibandingkan full album, karena dalam setiap album pastinya hanya beberapa lagu yang menjadi hit. Sehingga dengan album mini, boleh juga kelima-limanya menjadi hit. Tentu kesulitan kalau sepuluh lagu di sebuah album boleh hit semua.
"Nggak harus kita bikin full album, soalnya biasanya yang jadi hit single itu cuma satu atau dua lagu. Dengan mini album ini saya berharap 5 lagu itu jadi hit semuanya," ungkap pemilik nama panjang Cut Meylani Decy Susanti itu.
Namun demikian, Memey yang meninggalkan dunia sinetron untuk mengurus albumnya itu menolak membocorkan judul albumnya. Menurutnya, masih dirahsiakan.
"Masih rahasia, nanti kalau udah sekitar 40% saya baru akan bicara banyak," ungkapnya setengah berjanji.

Gambar Maya Karin Disamping Suami

Jarang sangat kita lihat pasangan Maya Karin dan suaminya bergambar bersama. Sifat low-profile suami Maya Karin memang menyenangkan banyak pihak.

Gambar yang terpapar di sini menunjukkan betapa mereka sangat sesuai dan mesra bersama. Namun bilalah mereka berdua nak dapat anak ni. Lagi gambar romantis mereka selepas ini…




Dayang Nurfaizah Keluarkan Single Terbaru

Kerinduan anda kepada ‘Beyonce Malaysia’ iaitu Dayang Nurfaizah pasti akan terubat tidak lama lagi. Ini kerana penyanyi yang berasal dari Sarawak ini akan tampil dengan single terbarunya yang berjudul “Lately”.

“Lately” dikeluarkan melalui Global One Music – satu projek terunggul yang menghimpunkan 35 orang penyanyi-penyanyi berbakat dan terhebat dari lima buah benua di dunia. Mereka ini akan merakamkan lagu yang ditulis khas untuk keluaran serentak dalam bahasa mereka sendiri.

Setelah itu, lagu-lagu ini akan dipasarkan di serata dunia. Ini bermakna Dayang akan berdiri di kalangan artis-artis platinum tersohor di dunia. Dayang telah pun merakamkan satu versi ‘multimix’ dengan beberapa artis antarabangsa.

Versi “Lately” Dayang akan dikeluarkan pada 4 Mei depan. Dayang akan bekerjasama dengan Daly dari Ahli Fiqir.

Global One Music adalah projek antarabangsa yang pertama di dalam sejarah muzik dunia yang menggabungkan bintang-bintang terkemuka dunia. Artis-artis antarabangsa yang turut serta dalam projek ini termasuk Wei Wei dari negara China, Sonu Niigaam dari India, Daniela Mercury dari Brazil, Gaitana dari Ukraine, Alexia dari Itali dan Paula Lobos dari Sepanyol.

Adakah single terbaru Dayang itu nanti mampu memikat pendengar di luar sana? Sama-sama kita nantikan kemunculannya nanti.

-Gua

(Lama) Gambar Intan Sarafina Dan Kekasih

Lama tidak melihat Intan Sarafina kan. Tapi kemunculannya dahulu sebelum kahwin dianggap menarik. Bersama kekasihnya yang diklaim sebagai banyak bulu. Bukan setakat bergambar sambil berpeluk-pelukan sana sini, sempat lagi dibawa ke tempat peranginan di tepian pulau, sambil-sambil makan angin, sambil itu berasmara juga. hikhik.



Gambar Ifa Raziah Dan Keluarga

Rupanya bahagia juga keluarga Ifa Raziah ni. Jarang dia mempamerkan keluarganya di khayalak umum. Sama seperti keluarga Rosyam Nor. Gambar dia dan keluarganya dalam percutian ke Pulau Langkawi. Dan gambar yang berpakaian merah tu dikatakan nampak cantik dan juga nampak natural berbanding dia memakai baju putih. Hikhik. Seperti artis dan make-up tak dapat dipisahkan.



Ramalan: 15 Mei, Inul Lahirkan Anak Pertama

Rabu, 29 April 2009

Setelah bertahun-tahun menunggu mendapatkan anak, akhirnya ratu dangdut tanah air, Inul Daratista, boleh segera mewujudkan impiannya itu. Menurut doktor, Inul akan melahirkan anaknya pada tanggal 15 Mei mendatang.
"Kelmarin saya baru menghubungi Inul. Menurut doktor, dia akan ngelairin tanggal 15 Mei ini. Tapi nggak tau di mana, masih nunggu. Kalau nantinya dia di Surabaya, ya pastinya di sana ngelairinnya," kata Herman Kamal, peguam Inul.
Lebih lanjut Herman yang datang untuk menghadiri pengadilan lanjutan kes Inul vs Andar Situmorang itu menuturkan bahawa Inul kebanyakan hanya beristirahat di rumah. kerana, kehamilan Inul memang menunggu waktu.

"Kalau yang saya lihat sih Inul nggak ada kegiatan apa-apa. Hamilnya kan bukan normal, jadi bisa dibilang rentan banget. Inul takut kenapa-kenapa," lanjutnya.
Inul sendiri juga tidak melakukan senam kehamilan atau hal-hal semacam itu. Herman mengaku jika Inul memang takut terjadi apa-apa dengan kandungannya itu. "Dia di Pondok Indah, kebanyakan istirahat aja. Mas Adam juga nemenin terus," tambah Herman.
"Inul udah enggak mual-mual. Katanya si jabang bayi udah nendang-nendang, Inul seneng banget karena sang bayi udah mau keluar," katanya lagi.

(Gambar) Mungkinkah ini anak Erra Fazira?

Gambar baby ini telah tersebar di email serta internet dan didakwa sebagai anak Erra Fazira dan Tengku Emran. Entah betul atau tidak Allahualam... tetapi bila diamati mata dan iras muka bayi ini agak sama dengan wajah Erra.

Dalam hal ini, hanya Erra dan Emran sahaja yang dapat mengesahkannya dan penyebaran gambar tersebut boleh dikatakan amat malang sekali (jika benarlah Aleesya). Ini kerana, ia sedikit sebanyak merosakkan program yang dirancang iaitu hanya akan memperkenalkan Aleesya ketika majlis cukur jambul nanti.

Selain itu, ia juga menyerlahkan sikap tidak amanah pihak yang merakamkan gambar tersebut. Mereka ini bolehlah diumpamakan seperti 'gunting dalam lipatan'.

Tapi, harap-harap bukanlah baby Erra ye..!!

Gambar Lydia Ibtisam Bertudung

Wah Lydia Ibtisam dah mula bertudung. Biar betul ni. Macam tak percaya pula. Gadis berwarna itam manis ni bertudung. Tapi dia tidak bertudung selamanya. Cuma bertudung dalam filem yang dimainkannya. Katanya dia bertudung dalam filem yang melibatkan dirinya menjadi seorang guru maktab. Nama filem, penulis tidak tahu. Mungkin anda pernah melihat filem berkenaan di mana-mana skrin atau pawagam. Tengoklah fesyen yang dipakainya? ada cun tak? Komen sikit.

Yang ni time jadi guru maktab

Yang ni plak time dia bertunang tu hari


Adik Pewaris Akhlak Fasha Sandha (kakak)

Hai. Fasha yang kini semakin menampakkan dirinya menuju ke arah positif kini menerima tamparan hebat akibat aksi adiknya yang bersosial. Pun begitu tidak dihairankanlah ianya sudah menjadi satu lumrah manusia mahu hidup berhibur dalam kehidupan. Itu soal mereka dengan Tuhan, yang penting mereka dah waras dan tahu mana baik dan buruk. Selain itu, adik Fasha ni lebih 'hot' dari kakaknya dan lebih kilo sikit dari Fasha. Hikhik. Tengoklah gambar ni.



Gambar Ana Alisha Bersosial

Nampaknya bukan nenek-nenek, makcik-makcik dan awek-awek yang nak pergi mandi ajer berkemban sekarang nie. Fesyen berkemban nampaknya dah semakin popular.

Tengok ajer gambar Ana Alisha dan Puteri Sarah Liyana berkemban. Nasib baik bukan pakai kain batik. Mungkin persiapan nak pergi mandi terus kot selepas berjoli.

Dan tak lupa ada Danny X Factor yang turut inter-frame. Dengar ceritanya Ana Alisah nie awek Danny.



Artis Terlibat Rompakan Bersenjata

Alkisah bermulanya siri rompakan ganas yang tidak juga ganas menggunaka senjata m16 semi automatik melibatkan 3 orang artis, yang dengar-dengar terlibat dalam program realiti. Walaubagaimanapun rompakan tersebut gagal untuk merompak wang tunai RM1 juta (WOW). Video 'CCTV' telah berjaya merakamkan aksi mereka bertiga ketika kejadian berkenaan. Anda saksikan siapa mereka yang terlibat berkenaan. Jeng3..



Pastikan kepada pembaca tegar fahami simbol ini, '' ..

Gambar Fasha Sandha di JomHeboh Perak

Siapa tak kenal dengan Fasha Sandha atau dikenali ramai dengan gelaran 'penganggu rumahtangga orang' dan penuh kontroversi, pun begitu dia juga banyak terima anugerah dalam industri hiburan. (hikhik. Jangan marah yer fasha) Fasha yang ditemui di karnival JomHeboh di Perak baru-baru ini kelihatan aggun dan berfesyen simple begitu selain daripada rambutnya yang agak simple juga. Sepertinya di tengah mempromosikan produk syarikat yang menajanya untuk menjadi duta syarikat berkenaan.



Pasha Ungu Dijodohkan Dengan Sepupunya

Selasa, 28 April 2009

Pasha Ungu atau nama benarannya, Sigit Purnomo Syamsudin Said Dijodohkan Orang Tua Dengan Sepupunya menjadi gosip panas yang lagi tersebar. Sebelumnya bahkan, Pasha sudah menjadi mainan tayangan gosip dengan menjodohkan dengan artis wanita terkenal ini. Sebut saja, Acha Septriasa, Aura Kasih dan Alisya Soebandono. Tapi, wanita pilihan orang tua kali ini diyakini jadi isteri kedua Pasha. Mungkin memang vokalis Ungu ini setuju ngak ya jadi Siti Nurbaya Pria?

“Jujur ya, kemarin itu sempat ada obrolan santai ke arah situ, saya mau dijodohkan dengan saudara dekat, Ya, sepupulah,”
“Masalahnya bukan perjodohan, Permasalahannya, saya mau atau tidak, begitu juga dengan dia sebaliknya. Kan, harus sama suka”
“Belum bagaimana-bagaimana termasuk pertemuan antara kedua belah keluarga, masih omongan-omongan santai aja. Kita lihat saja nanti”
Vokalis kelahiran Donggala, Sulawesi Tengah ini membenarkan atau mengakui bahawa sudah ada pertemuan antara dua pihak orang tua buat membahas rencana perjodohan antara dirinya dengan seorang wanita yang masih keluarga terdekat mereka atau sepupu.