Artis Kacak Nazim Othman

Pada: Selasa, 15 Disember 2009
Sekarang dah ramai artis-artis baru yang dilahirkan. Kelahiran artis ni, seperti satu pembiakan besar-besaran bagi mengaut keuntungan hasil daripada kerjaya mereka. Nazim Othman merupakan artis kacak yang dilahirkan untuk peminat-peminat selebriti tempatan. Kemunculannya masih baru lagi, memiliki bentuk badan dan paras rupa yang menarik, kalau digunakan sepenuhnya bakat Nazim, memang meletup lah artis ni satu hari nanti.












Tag : , , ,

55 Komen

Tanpa Nama 15 Disember 2009 2:33 PTG

ni awan dania pnye pelakon!

Tanpa Nama 15 Disember 2009 2:37 PTG

sape die ni??

Tanpa Nama 15 Disember 2009 2:40 PTG

handsome ker??......
tua nanti berkedut jgk..
tp..bleh la tahan.....

Tanpa Nama 15 Disember 2009 2:44 PTG

takder laa kacak mana...tak getar pun jiwa den tgk..ekeke

Tanpa Nama 15 Disember 2009 2:46 PTG

waduhh..tgoda aku...

Tanpa Nama 15 Disember 2009 2:47 PTG

blh thn..
kacak..
tp pakwe kte lg kacak..hehe~

bdk baek.

Tanpa Nama 15 Disember 2009 3:06 PTG

gambar die yg baju purple tue kacak lah plak kan...

haha pelik jerk..

Tanpa Nama 15 Disember 2009 3:58 PTG

boleh tahan............

Tanpa Nama 15 Disember 2009 4:19 PTG

marry me ^^ pleaseeee

Tanpa Nama 15 Disember 2009 4:26 PTG

KACAK KER???????????????
HUH TAK KACAK PON!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama 15 Disember 2009 5:17 PTG

nie pelakon Awan Dania jadi kawan Dania...leh tahan gak la dia nie..

GIRLGILR 15 Disember 2009 5:22 PTG

BETUL!!!MEMANG KACAK NAZIM NI..I LIKE!!!

Tanpa Nama 15 Disember 2009 5:43 PTG

bleh laa...bg aku dia encem gak lerr heheheh
aku suke pic no.1...tomeyy ahhh

-ane

GIRLGIRL 15 Disember 2009 6:37 PTG

bukan "bleh la"TAPI ENSEM N KACAK!!!kalu bleh,girlgirl nak sgt nazim jd hero dlm awan dania..

Tanpa Nama 15 Disember 2009 8:08 PTG

gmbar pakai baju purple tuh!! Ya Allah, aku rasa mcm nak tolong sikat kan ajer rambut dia...bserabai giler!!


PAKAR JILAT

Tanpa Nama 15 Disember 2009 8:09 PTG

Standard arrr.....tpi takleh lawan artis pujaan ku , DAFI!!!


ahaks!!

Tanpa Nama 15 Disember 2009 8:32 PTG

x hensem langsung!mat poyo!

girlgirl 15 Disember 2009 11:12 PTG

amboi sedapnye mengata..awk punya rupe 2 camne???

girlgirl 15 Disember 2009 11:27 PTG

sedapnyer mlut kate ke org...rupe awk tu camne??/

Tanpa Nama 16 Disember 2009 4:03 PG

potong!potong!potong!kau memang mamat iklan wimax

Tanpa Nama 16 Disember 2009 4:40 PG

wow!! hensemnye.... auw nyah

Tanpa Nama 16 Disember 2009 10:31 PG

hensemke?biase2 aje...he3

Tanpa Nama 16 Disember 2009 11:15 PG

Ada iras-iras Zizan Nin, especially kalo dia senyum.
Gambar baju purple tu dah mcm patung kat shopping complex plak rupanya.
Haha...
Apa pun, lakonan dia ok la, takde la kayu sgt cam sesetengah artis tu.

cameronphilips 16 Disember 2009 11:37 PG

boleh tahan cute.
blog dia >> nazimothman.blogspot.com

Tanpa Nama 16 Disember 2009 11:38 PG

boleh tahan cute.

blog dia >> nazimothman.blogspot.com

cameronphilips 16 Disember 2009 11:56 PG

nazim othman ada blog kat blogspot. ok gak dia tulis. suke quotes dia letak kat setiap posts dia.

Tanpa Nama 16 Disember 2009 12:32 PTG

biasa je tgk, ensem lg bf aku..muka mcm ni pun ensem, xtau la nk kt..xreti tgk ke ape.

Tanpa Nama 16 Disember 2009 4:51 PTG

Hemm...dagu dia dengan hidung lain mcm. Cam suntik je..Jangan bro..nanti nyesal cam brother cecupak tuh..

girlgirl 16 Disember 2009 10:21 PTG

amboi...sedapnyer mengate kt nazim yg dagu dgn hidung die cam suntik..kwn sy pun dagu n hidung cam tu dan ALHAMDULILLAH,ITU SEME PEMBERIAN ALLAH...jd jgn ragu2 dgn ciptaan allah..ingat---

Tanpa Nama 16 Disember 2009 11:10 PTG

hoi kau girl2 penyebok pehal...cam giler bayang jer kat mamat kat atas tuh..

tak leh org komen langsung kat mamat atas tuh, sema kau nak... apa dia kenal kau ker...jdi tukang cuci jubuq dia bole arrrr...


AHAKS!!!

Tanpa Nama 17 Disember 2009 10:37 PG

MAK TERGODA NO..KACAK SUNGGUH..BARANG PUN BAIK..SEDAPNYA KALAU DAPAT.......





**** TERLIUR ****

girlgirl 17 Disember 2009 11:40 PG

yang mengata kt girl2 tu,ingat2lah ckit..n jg mlut tu..org kata'mlut mengata,bdn binasa'..so,jgn sesedp rse kau nk mengate ke org..selamat maal hijrah..n moga2 kau berhijrah,ubah sikp tu ye!!!

Tanpa Nama 18 Disember 2009 7:57 PG

KPD SUME POMPUAN OR GURLS YG TERLIUR LA,APE LA... ~SORRRRYYY OK!!~
DIE NI GAYBOYYYY!!!!!!~
UPSSS...~SOWEY....PECAH LOBANG..
EXBOYFREN DIE DLU SEPUPU AKU KOT..
DIE NI BOTTOM OK!
AUWW~

Tanpa Nama 18 Disember 2009 10:47 PTG

dia nie mmg smart...
aq ske ngat dia lam klon teja...

Tanpa Nama 19 Disember 2009 4:05 PTG

encem glerw r...ske kowt...!!

Tanpa Nama 21 Disember 2009 3:27 PG

mamat nie sombong btol...aku tnya kabar dlm facebook dia wat dunno jer...kalo gurls layan pulak...huh bodo...

Tanpa Nama 23 Disember 2009 2:27 PTG

andsome ape,aq ske sgt tngok die blakon awan dania,klakar!!luv you!!!

Tanpa Nama 26 Disember 2009 10:50 PTG

sesape yg kt cini tau no phone nazim ni,tlong beatau kt ruangan ni tau,tiap ari aq cek

Tanpa Nama 28 Disember 2009 3:33 PTG

nazim..!!! handsome giler :)) ske sngat tngok dia smile. best sngat dia blakon dlm awan dania..!! <3

Tanpa Nama 28 Disember 2009 3:36 PTG

best giler nazim blakon dlam awan dania..!!! sweet sesngat.. <3 <3

bdak yg g skUl.. 9 Januari 2010 6:07 PTG

fuyoh..smart doh,pic dye..cute lak 2..gse cam nk pijak je..huhu!!

Tanpa Nama 17 Januari 2010 5:00 PG

nazim ni name die nushrul aliff..dulu die ni satu skolah ngn aku kat sek. men. keb. agama Johor Bahru.dulu die ni baik, sopan, lemah lembut, kurus tinggi dulu, ala2 budak suarau dulu, masuk syarahan agama..wakakaaka..skrg dah jadi pelakon la plak.gaya cakap mmg tak bleh blah, mmg kenal sgt cara ckp die ni.hahahahah.dulu ktrg gelar die nasha aziz, pasal name die nushrul alif n ayu2 n tiggi gitu mcm nasha aziz..hahahah..tak pelik lah die ni jadi bottom..haha

Tanpa Nama 18 Januari 2010 9:13 PTG

muka cucuk jgk ni.
ehehehe

Tanpa Nama 22 Januari 2010 5:02 PTG

ex steward dia ni, selalu fly dgn aku dulu..dok kat puchong dia ni, aku kenal boyfren dia dulu,...sesuatuh sgt...dagu dgn hidung tu mmg buat pun. Hermmm, pelakon kerrr Nushrul Alif...itu nama dalam IC dia..opsss..

Tanpa Nama 26 Januari 2010 9:10 PG

suma kata pakwe diorg kacak..aku bila lak nk dpt makwe yg comel nih,luar dan dlm comel

Tanpa Nama 26 Mac 2010 11:11 PTG

baju purple tu la paling xkacak aku tgk..

zida 4 April 2010 6:02 PTG

alahai. kawan i minat GILA kat die...

Tanpa Nama 25 Jun 2010 9:47 PG

aq pon syok gak at nazim nie....hehehe.....muke andsome,,,cute,,,,bdan pon lawa..hehehe...klu bleh i nak tido gan nazim nie semalam...gerenti x kua blik sehari suntuk....hehehe.........klu korang nak tau konek dye nie bsar tau,,tapi x penah cukur bulu 2,,,hehehe,,agak serabut sikit kat situ........

Tanpa Nama 16 November 2010 8:29 PTG

i love nazim othman
so cute:))

Tanpa Nama 4 Februari 2011 8:36 PG

nazim memang hansem meletup gila.bakat nazim memang hebat dan menarik lagi.sape yg tahu no phone nazim beritahu.kawan i pun suka sebab u hansem.

Tanpa Nama 4 Februari 2011 7:08 PTG

ada tahun lepas terserempak dengan nazim ni, di masjid nurzahirah, marang, trg. terkaku sekejap masa terpandang dia, rasa macam kenal..fikir sekejap..hah pelakon rupanya. dua tiga hari sebelum tu tengok cerita aku ingin ke syurga, lakonan dia. dia ambik wuduk. mesti nak bersolat..baguslah gitu...rupa ada, senyuman manis sangat...semoga maju dalam lokonan... lakonan dia dalam menantu tip top...besttt

Tanpa Nama 5 Februari 2011 10:01 PG

nazim you sangat hansem i suka you.memang hensem best sangat.i love you sebab you hansem.

Tanpa Nama 13 Februari 2011 2:20 PTG

selalu tengok si nazim kat kaca tv...memang kacak ler...jatuh cinta pulakkkk rasanya

ieda 22 Februari 2011 9:02 PTG

nak jdei adek angkt leh x hehehehhhee

Tanpa Nama 28 Februari 2011 9:42 PTG

handsome glerr siot...cute time dye senyum...haha

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..