Jehan Miskin, Tony Eusoff Sosial

Pada: Khamis, 26 November 2009
Lagi-lagi kes Jehan Miskin. Memang hari ni gosip Jehan Miskin jerk ler nampaknya. Tapi gambar Jehan Miskin parti atau sosial tidak lah sebanyak mana, cuma sekeping jerk. Yang gambar lain kebanyakkannya adalah pelakon, Tony Eusoff dengan ntah perempuan mana da. Sepertinya tempat pada ketika itu susah digambarkan, sekejap macam di pub, sekejap macam di tepi pantai. Ntah lah korang renungkanlah sendiri yer. Ngeh3.

Tag : , , ,

28 Komen

Tanpa Nama 26 November 2009 2:30 PTG

oh...ni gambar dorang ni masa kat Rainforest Muzik Festival kat Sarawak.....no wonderlah gaya macam tu....dah tak ingat Tuhan...

che temah cangkul 26 November 2009 2:44 PTG

WOWWWW BDN...
NAK DAKAP JGK...

CHOOOOOUUUUUUUUU..
TASTEEE...

KAK TEMAH NAK JGKKKK...

ini coklat celop2 26 November 2009 2:44 PTG

xpe..biakan tony eusoff 2..dia bukan islam pon kan..

Tanpa Nama 26 November 2009 3:41 PTG

tatto??die islam ke ape??ahahah
ketiak si jehan basah woohh






-timah kentut-

Tanpa Nama 26 November 2009 3:46 PTG

x salah apa pun bukan mabuk2 takat peluk x taulah kalau lebih dari tu. Tony Eusoff pun bukan islam org iban lantaklah dia.... ada aku kesah..........

Tanpa Nama 26 November 2009 3:51 PTG

ada ku kisah

Tanpa Nama 26 November 2009 4:08 PTG

eeeiii mesti masam tiak die...

Tanpa Nama 26 November 2009 4:25 PTG

Pompuan tu mcm muka azizah mahzan pn ade ek?tp ni junior punye...huhuhu

Tanpa Nama 26 November 2009 4:50 PTG

tony ada tatu ke? Bukan ke dia Islam?

Tanpa Nama 26 November 2009 5:18 PTG

C TONY TU BKN ORG SABAH KA? ADA TATOO, BKN ISLAM LA 2

Tanpa Nama 26 November 2009 5:55 PTG

orang bidayuh yer, not iban. jgn sama2kan. tak blajar sejarah ker? pandai2 jer cakap islam. smua org nak diislamkan.

Tanpa Nama 26 November 2009 6:23 PTG

mungkin sbb nama dia separuh melayu tu kut..tu sbb org ingat dia malay/islam
pic jehan tu mcm gmbo lama jer//

Tanpa Nama 26 November 2009 7:17 PTG

ieeewwww.... busok la pangai artis nih

Tanpa Nama 26 November 2009 10:10 PTG

sosial tu

Tanpa Nama 26 November 2009 10:10 PTG

tony tu bukan islam biak pi la dia

Tanpa Nama 26 November 2009 10:50 PTG

ok la tuh! tony eusoff tu kafirun..lantak dia arr....


pakar jilat

Tanpa Nama 27 November 2009 5:30 PTG

dia tu memang bukan islam. so, no hal la kalau dia nak buat tattoo banyak mana pun...

Tanpa Nama 27 November 2009 7:48 PTG

mcm tak cukup tangan nak peluk...

Tanpa Nama 28 November 2009 1:02 PG

at least CHRISTIANS tak hipokrit..

Tanpa Nama 28 November 2009 7:47 PG

hahaha....may b dia peluk2 tue kazen dia kot...biar la....budaya org sabah n swak memg mcm nie sosial tp tau batsan jugak...huhuhuh





sabahan gurlz....

Tanpa Nama 28 November 2009 6:51 PTG

byk cntik ko ckp org sabah n srawak pnya budaya gitu...gila..tngok britala dlu dmana yg brlmbak pub n placur?

Tanpa Nama 29 November 2009 1:17 PTG

korang sangkak lah , tony kristian lah , khatolik

Tanpa Nama 29 November 2009 7:41 PTG

Ha, ha, ha Azizah Mahzan versi junior dok sebelah Tony Eusoff pakai baju Rock. Ha, ha, ha, lawak jugak idea tu.

Tanpa Nama 29 November 2009 11:48 PTG

gambar nombor tiga dari atas, lelaki pakai baju hitam tu pun artis ke?

Tanpa Nama 30 November 2009 11:33 PG

ni kat Rainforest Harvest Festival 2008 la..
azizah mahzan junior tu my fwen...

Tanpa Nama 30 November 2009 11:36 PG

gambar nih kat RWHF 2008 kat culture village sarawak..
azizah mahzan junior tuh my fwen..huahhhaha

Tanpa Nama 2 Disember 2009 2:23 PTG

azizah mahzan junior tu gf aku. ni owner blog ni mana selok gambar ni? boleh bagito?

Tanpa Nama 9 April 2011 12:41 PTG

ni semua komen dari semua org yg buta akal suka jaga tepi kain org nape yek memang malaysian mcm ni ke?

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..