Tengku Ismail Bersama Fazura

Pada: Selasa, 15 September 2009
Aku ni dok jalan-jalan kat pasar ramadan semalam...terserempak dengan fazura n tengku ismail (yg penah digosip kunun bakal hubby fsha). dorang jalan pegang2 tgn lagi, yang kelakar xda sape yang perasan kehadiran kedua2 insan ni. btw tengku mail datang cni atas urusan rasmi keje (kem iskandar mersing)...so aku n kwn2 try snap gambar tp tak dapat. bodyguard dorang dok escort jek..pelik kan. nape fasha leh anggap tengku nak kawin dgn dia, padahal tengku still bwk fazura lg as teman sosiol. he2 -Peminat

Tag : , , ,

Komen yang betul-betul negative/promosi dan seumpamanya akan dibanned terus untuk berkomen di sini. terima kasih