Tengku Ismail Bersama Fazura

Pada: Selasa, 15 September 2009
Aku ni dok jalan-jalan kat pasar ramadan semalam...terserempak dengan fazura n tengku ismail (yg penah digosip kunun bakal hubby fsha). dorang jalan pegang2 tgn lagi, yang kelakar xda sape yang perasan kehadiran kedua2 insan ni. btw tengku mail datang cni atas urusan rasmi keje (kem iskandar mersing)...so aku n kwn2 try snap gambar tp tak dapat. bodyguard dorang dok escort jek..pelik kan. nape fasha leh anggap tengku nak kawin dgn dia, padahal tengku still bwk fazura lg as teman sosiol. he2 -Peminat

Tag : , , ,

38 Komen

Tanpa Nama 15 September 2009 4:23 PTG

KESIAN FAZURA.. TERAWANG-AWANG, TAKUT AYAM TERLEPAS TANGAN BAU TAIK





$ KAK TONAH TAIK LALAT &

Tanpa Nama 15 September 2009 4:47 PTG

kesian diorang ni cube2 nasib maner tau dapat jadi pemaisuri....

Tanpa Nama 15 September 2009 5:09 PTG

alah si Fazura ni pun sama jugalah mcm si Fasha tuh,perasan jambu jerrr konon nk tunjuk yg diri tu 'playgirl' lah tuh..

Tanpa Nama 15 September 2009 5:22 PTG

ape2 jela..

Tanpa Nama 15 September 2009 10:43 PTG

dh lame dh dorngni jalin cinte...pnah tserempk tgk movie same kt jb...seat blakang sume t.ismail ni sapu...bodyguard keliling pin2....
dorng mesra g2....tp ok ape..t.ismailni xsombong..mesra rakyat...hehhe...
dlu pnah keje ngn kerbt die...die ok....bole bork2 walaupon akuni org xde class...
hehhehhe aku doakn we all bahagia slamnye

Tanpa Nama 15 September 2009 11:20 PTG

Rosak la Kesultanan Johor kalau diorg ni jadi Sultanah Johor.
Habis rosak keturunan Kesultanan Johor.
Baik la Tengku cari kerabat diraja jugak mcm Raja Dr. Nazrin Shah.

ArE You 16 September 2009 1:45 PG

serabut jer aku tgk tengku tu...at least fazura tak mcm fasha yg gedik perasan semua lelaki syok kat die...

amy 16 September 2009 8:29 PG

ala...bukan 1st time kerabat bcinta/kahwin dgn org biasa. takpelah..sama2 padan. tp kalau ku ismail dgn i, lagi padan. bagai cincin dibelah dua gitew

Tanpa Nama 16 September 2009 9:22 PG

janji bahagia. bkn 1st time kerabat kawin org biasa. sama padan la tu. kalu dgn i,lagi padan. bagai cincin belah dua gitew

Tanpa Nama 16 September 2009 12:40 PTG

kdg2 org kerabat nih skandal dgn artis2 ni semua cuma utk suka2 jer bkn btl2 serius sampai nk kahwin..tup..tup tengok je lah nanti si Tg.Ismail ni mesti kahwin dgn kerabat di raja juga.Selalu nya klau pmpn yg keturunan kerabat,muka dorang ni lebih cantik drp artis2 & darah mereka kan sama keturunan so bleh bezakan apa rupa org kerabat dgn bkn kerabat mcmana.Tengok je mcm ibunda Tg.Ismail ni sendiri punya lah cun,isteri Tg.Nazrin pun cun gilerr,isteri Tg.Muda Pahang makcik dia pun putih melepak & kebnykan keturunan kerabat semua rupa mereka berdarah campuran.Mcm artis2 ni muka biasa2 jerrr...

Tanpa Nama 16 September 2009 12:42 PTG

Klau kerabat kahwin dgn org biasa tu mcm Tg.Muda Pahang kahwin dgn Julita Aishah bekas pramugari dari S'pore.Tp kerabat yg ada kahwin dgn artis ni jarang kita dengar,paling2 pun semua kerabat diraja jodoh mereka pun dari keturunan yg sama.

Tanpa Nama 16 September 2009 1:11 PTG

Memang nampak Tg Ismail ni baik orangnya...Tapi Ms Lazer tak terfikirpun dia akan bernikah dgn Fazura. Skadar teman sosial...

Kemestiannya anak raja lelaki yang akan memegang tampuk pemerintahan akan dijodohkan dengan anak sultan atau kerabat di raja juga...Sebab ayahanda dan bonda masih memegang hak keatasnya....Kecuali Tg. Ismail sendiri dah jadi raja....Itu cerita lain sebab tiada siapa boleh sekat kemahuan seorang raja/sultan...
~ Ms. Lazer

Tanpa Nama 16 September 2009 1:26 PTG

SUKE SANGAT KALAU BETUL DIORANG BERCINTA..SEBAB FAZURA NI CUTE SGT...TAK MACAM FASHA...GATAL JER LEBIH

Tanpa Nama 16 September 2009 2:14 PTG

Ah ha!! Daulat Tuanku.....kerabat pun kerabat2 lah.Yg penting di akhirat semua sama tkde kira darjat,pangkat atau pun gelaran.

Tanpa Nama 16 September 2009 3:02 PTG

i like if both will be 2gethe
fazura is so cute
mmg padan ngn tg ismail...

Tanpa Nama 16 September 2009 9:57 PTG

Tak padan langsung...sebab pernah tgk klip video Fazura sdg main dgn Mat Saleh...Mmg betul dia...Fazura ni kaki sosial, terkinja kinja gatal. Arak ni macam minum air teh aje..Cuba cari dimana dia pada bulan puasa...
Klau skrg dah taubat, kisah lama tetap juga sejarah hitam yg terpalit. Ianya tetap kotor yg x boleh disorok dan x padan langsung untuk digandingkan dgn Tg. Ismail.
Ini bukan fitnah tp kebenaran...

Pekan, Pahang

Tanpa Nama 16 September 2009 11:52 PTG

ek elehhh.. sibuk nk kata darah kerabat. egko tak bc sejarah ke. kerabat sekrg asal raja dulu2, nenek moyang depa adlh raja segala lanun yg gila kuasa nk perintah2 kt org.. apa kejadahny nk persoalkn jenis drah!! ngabiskn hrta je adelh. g mana2 pun bw pmbantu. duit nk byr dr mn?? dr rkyat jg!! betul kata d akhirat sn x bezapoonn!!

ArE You 17 September 2009 1:34 PG

eee org di atas tgk blue ke? hmmm...fazura ni memang agak sosial...wallahualam...papepun darah raja ke darah org biase ke...takde beza pon..merah jugak warnanye...yg membezakan cara didikan je...dlm islam kalau nak menjaga keturunan baik cari pasangan yg beragama itu lebih afdhal...kalau raja sebagai pemerintah negara yg agama rasminye islam baiklah cari permaisuri yg ade ciri2 islamik sket, itu lebih berkat....tak gitu?

Tanpa Nama 17 September 2009 6:00 PG

haah.. ak pn penah tgk klip video fazura main ngn mat salleh. Kalau tgk environment, pengambaran film lucah tu bkn dibuat kt Malaysia. Mungkin sbb tu kt sini x heboh ek? Cm xde pape lak...

joyyah 17 September 2009 2:20 PTG

btl3..cik pekan phang..i pun dh tgk video 2..
mmg btl muke die ngn mat salleh 2,siap sontot blakang lg..huhuhuhu...sedap laa ktekn..hahahahaha....

ArE You 19 September 2009 12:41 PG

admin..sila pantau segala percakapan atau
komen2 berbau lucah k...tak sesuai lah

Tanpa Nama 19 September 2009 1:02 PG

Kesultanan johor mmg rosak pun..bapak suka tampar org..anak acu pistol kt org..

Tanpa Nama 19 September 2009 1:31 PG

aku nak tgk lagilah klip video tu,nak tgk gak bleh?hahaa

Tanpa Nama 19 September 2009 12:45 PTG

betul tu apa yg Pekan Pahang cakap....vdeo tu pun aku dengar gak..tp tak tengok ah.tak sanggup...
anyway...smoga dbri NUR kepadanya..amin

*Pekan no. 2*

Tanpa Nama 1 November 2009 10:19 PTG

kan tengku ismail da tunang ngan adik kdym sultan mizan ....haiya ..ape la korang nehhh

Tanpa Nama 12 November 2009 12:49 PG

hello!!!!
nk bgtau berita panas..
mlm td 11 nov, fazura & raja muda johor, tunku ismail with their entourage went to watch Pisau Cukur (10.15 pm show) at CitySquare JB.. Pegang tangan lagi beb!!! both of them sat at the back of the hall... luckily the hall is packed with audiences..

x.o.x.o

Tanpa Nama 12 November 2009 2:57 PTG

ala fazura tukan social escort tg ismail...kalu dh social escort tu pepaham jer lah....kalu betul kahwin pun dpt pangkat gundik jer...

Tanpa Nama 10 Disember 2009 8:43 PTG

orang melayu macam korang ni semua memang takde kerja lain.. mengumpat mengumpat mengumpat! padahal tak tahu apa apa pun.. korang kenal ke tunku ismail dan fazura tu. sedap mulut aje bercakap. kalau orang mengumpat pasal korang, marah. walau apapun jangan lupa dosa fitnah dan segala perkara buruk yang kita cakap pasal orang lain akan datang balik pada kita. soal jodoh urusan Allah. kalau Allah dah tentukan jodoh diorang berdua, tiada yang dapat menghalang. Yang penting, kita manusia memang tak boleh tengok orang lebih. Astaghafirullah..

Tanpa Nama 14 Disember 2009 10:10 PTG

alahai x de pompuan lain ke???
knp msti artis or selebriti yg digilai...
pelik aku doh...

Tanpa Nama 14 Disember 2009 10:12 PTG

aku dgr habak...
depa ni penah becium, betul ka???

Tanpa Nama 12 Januari 2010 10:39 PTG

biorlah... lagipun yang jodoh dan tak tu dah ketentuan..kita kena ingat kalau betul2 jadi diorang tu kahwin tu dah memang jodoh dia..kita ni orang islam percaya jodoh tu ketentuan Allah dan setiap jodoh diberikan kepada hambanya adalah terbaik utk mereka...so kita kena redha lah.....

Tanpa Nama 24 Januari 2010 10:49 PTG

hahahahaha...
kelaka la korang semua nih...
mcm2 perangai yg aku tgk...
hakhakhak...
hmmm...
biarknlah mereka brdua...
asalkn x menyusahkn rakyat sudah...

Tanpa Nama 25 Januari 2010 5:12 PTG

besa la tu..mainan big guy with big name huahuaha

Tanpa Nama 26 Januari 2010 1:57 PG

watever..kite xleh nak menilai n judge org lebey sgt...biarlah...bak kata my dad, asalkan die bahagia n xde kene mngena dgn keturunan aku da ckup bgus...
tapi i prefer fazura than fasha...
tapi for Tengku Is carilah wanita yg kita yakin yg wanita tersebut akan bersama kita melangkah ke pintu syurga kelak...
syg i bkn dari kerabat diraja....

Tanpa Nama 2 Mac 2010 1:11 PG

dulu dengan ikin...nasib baik tak jadi...dapat ke mawi....habisla mawi

Tanpa Nama 8 Mac 2010 4:25 PTG

macam2 jer..

Tanpa Nama 13 Mei 2010 11:20 PG

adik kdymm sultan mizan?
mane ade?

Tanpa Nama 22 Oktober 2010 3:01 PTG

Salam uols,
alahai.. korang gigih mengomen pasal fazura & fasha watpe.. korang nih semua confirm masuk Jannah kah? isk isk isk, tak baik kutuk orang taw. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tiada sapa yg tahu.. mana laa tau Allah kurniakan kedua insan ini keinsafan yg derang lagi alim dari korang yang semayang 5 kali sehari nih (eh jap, korang smayang cukup kah 5-kali?) *oops! :P Jgn marah ya.. apa2 pun kita doakan yang terbaik, dan semoga Kesultanan Melayu kita datang dari keturunan yg baik2. Yes, betul semua manusia sama tarafnya. Hanya Allah sahaja yg berhak meletakkan dimana taraf kita. Tidak perlu kita menghina sesama Melayu, khususnya sesama Islam :)

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..