Pelakon Baru, Nadiya Nisaa

Pada: Jumaat, 4 September 2009
{[["☆","★"]]}
Aku jarang kali tengok drama melayu kat TV...tapi satu hari tu aku teruja sangat bila aku tengok sebuah drama cerekarama...terbitan Sheila Rusly, tajuk Hanya Aku...best betul drama tu...dan lakonan pelakon Nadiya Nisaa ni terlalu hebat! Kenapa pelakon macam ni seolah terpinggir dalam industri....dia cantik dan unik muka dia....sepatutnya dia lebih popular daripada Fauziah Gouse, Ainul Aisha, Intan Ladyana dan ramai lagi yang lakonan tak seberapa tapi, glamo saja lebih...kan? Kan? Kan? -Peminat

Tag : , , ,

Komen yang betul-betul negative/promosi dan seumpamanya akan dibanned terus untuk berkomen di sini. terima kasih