Pelakon Baru, Nadiya Nisaa

Pada: Jumaat, 4 September 2009
Aku jarang kali tengok drama melayu kat TV...tapi satu hari tu aku teruja sangat bila aku tengok sebuah drama cerekarama...terbitan Sheila Rusly, tajuk Hanya Aku...best betul drama tu...dan lakonan pelakon Nadiya Nisaa ni terlalu hebat! Kenapa pelakon macam ni seolah terpinggir dalam industri....dia cantik dan unik muka dia....sepatutnya dia lebih popular daripada Fauziah Gouse, Ainul Aisha, Intan Ladyana dan ramai lagi yang lakonan tak seberapa tapi, glamo saja lebih...kan? Kan? Kan? -Peminat

Tag : , , ,

17 Komen

Tanpa Nama 4 September 2009 2:04 PTG

sapo?tak konai den

Tanpa Nama 4 September 2009 2:43 PTG

muke bese xde r lawa sgt

Tanpa Nama 4 September 2009 3:17 PTG

owh..minah ni..bese je..lydia g ok kot..yg minah rambut curl tu perasan lawa je..bedak bukan main berlapis2...huhu

Tanpa Nama 4 September 2009 3:21 PTG

ada gak si lufya ketiak basah tu...da pkai pampers x kt ketiak?

nadiya ni mmg bgus lg2 klu compare ngn diana amir yg tau tnjuk breast je tu...diana amir gedik...nadiya ni berkualiti dr pelbagai segi

Tanpa Nama 4 September 2009 4:15 PTG

die nie bkn ke yg berlakon dlm video klip siti nurhaliza... lagu bisakan...

Tanpa Nama 4 September 2009 5:12 PTG

dia kan berlakon ngan hattan,sheila rusly...citer sal penagih dadah..mmg bgus

Tanpa Nama 4 September 2009 6:30 PTG

kalau awak tak glamor jgn ngata org..dlm hatitu
sebenarnya nak lebih glamor drpd org yg dikatakan tu.Org tak kenal awak la tu.sebab muka awak hodoh istilah org skrang UNIK.lain drpd yg lain ikut istilah atok ku dolu2 CACAT.

FEEZ 4 September 2009 10:45 PTG

OH dia ni muka mcm HANA kumpulan elite..ala yg terkawin ngan abang SHASHA tu..cuma yg tu stok hitam skit!!kan kan!

Tanpa Nama 4 September 2009 10:49 PTG

minah rambut curl tu aku tak minat la...ari tu dia blakon crekarama BUKAN BIDADARI , rampas lakinya Umi Aida, si Fahrin..nampak cam birah je... cam ada potensi je, potensi rampas laki org...ngeh3x

-KELADI BIRAH-

Tanpa Nama 4 September 2009 10:52 PTG

heee.. tak minat la..diana amir kot namanya..pelakon utama cita SUNSILK, IMPIAN.
tak sesuai...hidung nya ...(Posa2 zip mulut skit)

-MISS BAD-

Tanpa Nama 4 September 2009 11:45 PTG

aah weh..diana amir tu mcm poyo je skg...konon la die paling lawa..pelik aku die tu..nadia ni ade gak rupe hana tu...p die lawa sket la dari hana tu..ke muke cam fiza elite tu ek???

Tanpa Nama 5 September 2009 1:02 PG

Den tak dapek nak komen laa..sb den tak nengok drama melayu..sb bukan pelakon malaysia tak bagus tp jalan cerita hampeh..dan takde pengajaran...penerbit cuma tau angkut untung sajo

Tanpa Nama 7 September 2009 8:17 PG

AKAK TAK KENAL LAH DEPA NI. TAPI MINAH RAMBUT CURL TU BEKAS PELAJAR AF YANG PERNAH MASUK SEKOLAH KANAK-KANAK NAKAL PASAL MENCURI.

brutal.mania 7 September 2009 8:01 PTG

tak kenal pun sape

Tanpa Nama 7 September 2009 10:08 PTG

cita sunsilk impian tu cam cita stupid idiot je!


+MISS MELUAT+

Tanpa Nama 28 Oktober 2009 5:41 PTG

maybe sebab diaorg ni sume positive sgt itu yg mengganggu awak kot.

kita 20 Januari 2010 3:22 PG

no sweat~

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..