Baju Raya Fahrin dan Scha al Yahya

Pada: Khamis, 17 September 2009
Dua ekor merpati sejoli yang asyik berkepit, mesti menjadi tumpuan mana-mana media apatah lagi mereka bergelar artis. Hari Raya pun nak dekat, Fahrin dan Scha sepertinya sudah membeli baju Raya masing-masing. Warna diantara baju mereka amat padan, warna ungu (mungkin dirancang oleh mereka berdua), tapi baju yang Scha pakai amatlah menjolok mata di pagi lebaran, menayangkan dadanya yang putih sebagai medan magnet kepada sesiapa yang melihatnya. Adakah ini yang dinamakan trend baju raya yang baru, dedah sana dedah sini?

Tag : , , ,

18 Komen

Tanpa Nama 17 September 2009 10:18 PG

ni bukan baju raya...ni dress...lgpun xseksi pn...ada lengan...bkn cm artis lain...baju labuh...tp bhgian atas membuak terkeluar...xhormat bulan puasa...berdosa besar...

Tanpa Nama 17 September 2009 10:30 PG

DULU NGAN LINDA [PUN PAKAI BAJU SAMA WARNA. LA NI BUAT LAGI, NANTI PUTUS LAGI. JANTAN NI KENA MANDI BUNGA LAH



+ SOM JOGET LAMBAK +

silkygirl 17 September 2009 10:50 PG

apsal pakai baju mcm tu untuk beraya..salah perayaan ke?

Tanpa Nama 17 September 2009 11:23 PG

baju sponsor la...
dah org sponsor...
same pon pki je la...
seksi pon pki jugak...
t x pki kate demand lak...

Tanpa Nama 17 September 2009 12:00 PTG

asal si Scha muka nampak tua jerrr...alah menjolok mata pun bkn nya buah dada dia tu besar mana pun bkn mcm Pamela Anderson.

Tanpa Nama 17 September 2009 12:03 PTG

-Som Joget Lambak-

Si Fahrin bkn kena mandi bunga lah,dia kena mandi air tahi agak nya tu baru dia terus ajak si Scha tu kahwin..kwang..kwang..kwang

iema 17 September 2009 12:56 PTG

doakan kebahagiaan mereka
semoga berkekalan

Tanpa Nama 17 September 2009 1:52 PTG

cute sgt.aku ske both of them ni

Tanpa Nama 17 September 2009 2:44 PTG

bukan fahrin kena mandi bunga...linda onn yg kena mandi bunga ngn pasu2 skali...dulu ms fahrin nk, blagak...siap nk pkai baju yg tlis "saya bukan girlfriend fahrin"...bl org da xnk terhegeh2 ckp kt wrtawan, sindir2 yg fahrin salah....awak tu yg salah...skrg meliur la beb...

Tanpa Nama 17 September 2009 3:35 PTG

tak hormat bulan ramadhan

Tanpa Nama 18 September 2009 2:48 PG

tue bukan baju raya la..photo shoot pun bukan tema raya. time nie diorang diperkenalkan dlm satu mjlis sbg host sehati berdansa.

~~mak incik

ArE You 18 September 2009 10:46 PG

haaAA? host sehati berdansa? bagus2 aku suke scha ni...linda tu gedik lebih..nak tayang body yg buruk tu...linda gedik dlm sehati berdansa...tak susuuweiii...linda dahlah hodoh

Tanpa Nama 18 September 2009 11:17 PTG

ala x yah la kecoh2 sal baju ni..bkn baju raya la ni..ni time fotoshoot ni...baru telan air liur si linda..hari tu time org nak ko wat hal...bkn pakwe la ape la...skang aku tengok si linda lak yg terhegeh2..leh nampak la! perasan bagus..poyo gler..x kenal sapa scha..nah skang amik ko..x kenal lg sape ngan bekas jantan ko!

Tanpa Nama 19 September 2009 6:24 PG

linda onn kena mandi air bawah 7 jambatan...buang sial...buang poyo dia...melopong ko minah!!!

Tanpa Nama 19 September 2009 12:10 PTG

btol weh..linda mmg poyo..perasan je do

Tanpa Nama 19 September 2009 5:50 PTG

linda 2 gedik je lebih,konon cntk r

Tanpa Nama 20 September 2009 1:37 PTG

a'ah..linda tu badan gempeng, xde la lawa sangat.....kurus kepot...haha..ta seswai ngan fahrin yg tough..hikhik

sukun 15 November 2009 7:28 PTG

ko ni sengal ke ape? nak buat gosip tp buat fitnah bagai?

ini bukan baju raya lah!! ni kan baju press conference sehati berdansa? BONGOK betul la izyan.com

lain kali jangan buat fitnah kalau tak tahu hujung pangkal!!!

sengalll

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..