Misteri Anak Ozlyn dan Johan

Pada: Sabtu, 8 Ogos 2009
Perkahwinan Ozlyn dan Johan pada tarikh 29 Julai lalu merupakan satu saat indah yang tidak dapat dilupakan kedua-dua pasangan. Namun penulis berasa hairan dengan status Ozlyn. Ada satu akhbar menyiarkan yang Ozlyn ni sebenarnya ada seorang anak hasil perkahwinannya yang pertama dengan Johan. Apa masuk diakal ke statement seperti ini. Yang baru-baru ini sahaja mereka hanya bernikah. Maksudnya mereka ini pernah bercerai ke satu masa dahulu? u'all rasakan?

Tag : , , ,

47 Komen

Tanpa Nama 8 Ogos 2009 2:39 PTG

die ni mmg janda la..janda anak satu..die janda farid kamil...

dutexto 8 Ogos 2009 2:42 PTG

comelnya budak tue.. =)

Tanpa Nama 8 Ogos 2009 3:20 PTG

"....hasil perkahwinan pertamanya manja dengan johan" bukan hasil perkahwinannya dengan johan!

maknenye..ozlyn la penah kawen. tp bukan dengan johan.

ferrafarra 8 Ogos 2009 4:33 PTG

hari tu aku nampak dorang bertiga(johan,ozlyn, n budak kt atas tu) kt zoo negara...mmg btol kot anak ozlyn tu..serba putih lg...dorang nampak sweet sgt.
hehehe..
xkisah lh.. asalkn dorang bahagia kn....gud luck for them.

Tanpa Nama 8 Ogos 2009 4:44 PTG

Dia kata anak Ozlyn hasil perkahwinan pertamanya, manja dengan Johan..baca la betul2..

Tanpa Nama 8 Ogos 2009 4:46 PTG

ish.....
kan baru je nikah takkan dah ade anak....

Tanpa Nama 8 Ogos 2009 4:54 PTG

ade org ckp yg ni perkahwinan pertama ozlyn? mane 1 yg btol ni?

Tanpa Nama 8 Ogos 2009 5:12 PTG

ape plak..kan kat paper tu tulis anak ozlyn hasil perkahwinan pertamanya ,manja dengan Johan..
jadik mustahil lah Johan tu bapak budak ni..
adehhh

Tanpa Nama 8 Ogos 2009 5:32 PTG

comelnya anak dia...

Tanpa Nama 8 Ogos 2009 6:01 PTG

penulis ni x phm ke
johan 2 nama budak 2
baca la btul2
ozlyn manja ngan budak 2 yg bernama johan

Tanpa Nama 8 Ogos 2009 6:01 PTG

cm muka die jek...

Tanpa Nama 8 Ogos 2009 6:13 PTG

die maksudkan tu..ank ozlyn ni manja dengan johan...blh terima johan as bapak tiri...bukan la name anaknye tu manje...adui ai...saje je wat gempak...

amrie 8 Ogos 2009 7:04 PTG

Penulis, ang peksa PMR SPM b.melayu dapat ape??

Tanpa Nama 8 Ogos 2009 8:15 PTG

amboi amboi amrie..soalan xde kena mengena..
skrg tgh cerita psl ozlyn ni..
nak lebih2 salahkan penulis tu ape hallll?

Tanpa Nama 8 Ogos 2009 8:57 PTG

wakakah!!best plak komen si amrie nih..

ayayoo 8 Ogos 2009 9:25 PTG

haha...sabar....
btol ke janda farid kamil?

Penulis 8 Ogos 2009 9:31 PTG

xper.. its ok.. yg penting tidak dilayan dah lah.. hahaha

Tanpa Nama 8 Ogos 2009 10:08 PTG

lah ye ke dia ni janda???pttlh body semacam jek!!!aduh x best lah johan dpt bks org???huhu...sory lh yek!!!

~horlick~

Tanpa Nama 8 Ogos 2009 10:40 PTG

ingat x dulu2 pernah gempaq ngan kes farid kamil n ozlyn pernah kahwin senyap2 n ada anak. farid kamil x ngaku n ozlyn plak ckp tuhan saja yang tahu...n skang! apa yang aku tengok muka anak dia kat atas ni sebijik ngan farid kamil....???

Tanpa Nama 8 Ogos 2009 11:15 PTG

huh??jadik kalau farid kamil dah ader anak dgn ozlyn,xkan dia x bg nafkah kot kat anak n ex-wife dia..
kang ozlyn masuk mahkamah,melodi segala cam ex-wife ac mizal..hahahaa
cik izyan,cariklah betul ke farid kamil tu 1st husband si ozlyn nih??plezzz..plzzz

Penulis 8 Ogos 2009 11:38 PTG

i think citer tue xpasti pula lah.. kena tnya farid sndri kot agaknyer..

Tanpa Nama 9 Ogos 2009 1:10 PG

tp kan family ozlyn ni kata, ni 1st marriage dia.. apapun budak tu mmg comey giler n terserlah menurun muka si ozlyn..

Tanpa Nama 9 Ogos 2009 5:13 PG

ye ke ex-farid kamil?setahu aku farid 2 bujang lagi...
aku ni cousin farid,xkn aku xtau abg sedara aku kawen???farid maner y korng maksdkn ni?
lau farid kamil remp-it 2 lah cousin aku...

Tanpa Nama 9 Ogos 2009 8:54 PG

ape la pihak admin nih..cube bace btul2 ayat tuh...eee...suke buat crite xbtul..

Tanpa Nama 9 Ogos 2009 9:15 PG

kalau nak tau citer sebenar elokla melodi ke atau mana2 stesen tv buat perjumpaan dgn farid, ozlyn dan anak tu sekali, sure takkan ada nafi menafi...kalau betul farid bapanya takkan nak nafi depan budak tu kan...?? kalau kat tv, kita blh dengar sendiri dari mulut kedua2 dewasa tu

-malay girl-

Tanpa Nama 9 Ogos 2009 12:49 PTG

ape la korang ni gado2..senang2 korang g tanya anak dia sendiri..pastu tnye sape mak bapak dia..mesti dia ckp..xkn nk tipu mak bapak kot..hahahahaha

Tanpa Nama 9 Ogos 2009 1:15 PTG

Horlick, ko doa ko tk dapat bekas orang yang ko tak tahu pun tu bekas orang, yerk!

Tanpa Nama 9 Ogos 2009 5:02 PTG

aku dh kawen pon...kuangx3...
y penting mmg aku xdpt bekas org...
virgin 2 beb!!!
np ko emo sngt?bini or laki ko bks org ln??
hehehe....

~horlick~

Tanpa Nama 9 Ogos 2009 7:35 PTG

atau pon mungkin..... dulu ozlynn ngan farid kamil da tersalah langkah..~~ mane tau kan. sebab tu susah bebeno nak mengaku. bukak pekong sendiri namenyer tu. xpe la~ harap mereka berubah~~

Tanpa Nama 10 Ogos 2009 10:19 PG

bdo la pompuan ni dah ad ank xmengaku..
yg sia ank nya comel pulak..klu aku lah...hish..dunia2..kalau ank xmengaku emak sedih hati emak..kalau emak sendiri xmengaku anak...bodohnya emak itu

Tanpa Nama 10 Ogos 2009 10:46 PG

ingt x dulu ms ruangan gosip dlm melodi si farid kamil xmau komen psl die ngn ozlyn...sah2 la tu anak dorg...air muke saling xtumpah muke farid kamil...dulu aku ingt tipu...tp last2 bl npk je gmbr anak die...mmg btulla...

malaygirl 10 Ogos 2009 12:06 PTG

anak2 kalau dapat tau diaorg anak angkat punyalah sedih sampai ada yg lari dari rumah...bayangkan kalau anak2 dapat tau mak bapak sendiri taknak ngaku anak.....

Tanpa Nama 10 Ogos 2009 12:22 PTG

eeeee admin pls carik info sal farid kamil tu... pls2 pleeaseeeeee. muah3

Tanpa Nama 10 Ogos 2009 12:24 PTG

Ckp la yg mn betul ni..Buat peminat muak plak nak dgr cete korang ni. Klu anak tu dr baka Farid Kamil dgn Ozlynn dah x bloh ubah. Kuasa TUHAN kan dpn mata. TUHAN maha mengetahui dr hamba2nya. Johan tabahkan hatimu la....
-shima-

mimi 10 Ogos 2009 1:26 PTG

patut la t'lebih mesra dgn si johan tu... upenye prnh kawin.

Tanpa Nama 10 Ogos 2009 4:19 PTG

jangan la fitnah kalau tak tau cita..bla plak farid kawin dgn die....lu pikir la sndrieeee!!!!

Tanpa Nama 11 Ogos 2009 11:17 PG

lawak la ko ni izyan..hahaha

Tanpa Nama 11 Ogos 2009 1:31 PTG

bukan ke si ozlyn ni dulu watie ts...
x girlfren TS jeffry

Tanpa Nama 11 Ogos 2009 11:25 PTG

terus terang kan bagusssssssssssss

miss bad 12 Ogos 2009 1:19 PTG

hi pening lah...ozlynn ni pun aku x kenal , cmana nak paham cita hah!! ngeh3x

feez 12 Ogos 2009 1:22 PTG

kih3x , pelik gak lah , budak tu tak da gigi ke...
ntah2 Farid Kmil tolong simpan gigi dia kot, sbab takut dia beritau org....kah kah kah

Tanpa Nama 31 Disember 2009 8:10 PTG

ape yg korg sibuk psl bdk tu?
ozlyn mintak duit korg ke?
aku ni adik ozlyn!!

Tanpa Nama 8 Februari 2010 2:52 PTG

klu dh johan tu laki pertama ozlyn, anak ozlyn tu sendiri mau paham la apa status dia...lu pklah sendiri..

Tanpa Nama 18 Februari 2010 4:21 PG

pe la dok ngata org....
da penulis pun tatau kisah sebenar...
sah la akhir zaman skrg ni.... bila bercerita melebih2 / ditokok tmbah cerita...
kalo tatau jgn dok tunjuk tau, nati boleh jd fitnah... ni da kira mkn daging saudara sendiri...
bila bercerita ttg kain org yg terkoyak..jgn lupa tgk n jaga kain sendri... takut terlebeh koyak dr yg diumpat.... kan malu diri sendri...

Tanpa Nama 7 Januari 2013 10:04 PTG

Yg penting mrk bahagia....seminggu aku jaga johan k wad aku...sama 2 caring dan sayang anak2.

Tanpa Nama 7 Januari 2013 10:06 PTG

Setuju sangat.....

Tanpa Nama 7 Januari 2013 10:07 PTG

Setuju sangat.....

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..