Kereta Ferrari Siti Nurhaliza

Pada: Isnin, 17 Ogos 2009
Alkisahnye diorang ni p jln2 kt melaka smlm. Pastu terserempak ngn ct kt tmpt ni...so diorang ambik lah gmbr. Pastu ternmpak keta ferrari merah parking kt tmpt yg xde org parking ni...kabarnye ni keta datuk ct. So diorang pon ambik lah gmbr ngn keta datuk ct ni. walopon pakai mask still nk bgmbr. Sebab diorng pakai mask so bolehlah gmbr tu di paste kt sini, x payah susah2 nk edit utk blurkn wajah diorang sebab mmg org dh x cam.

Yg nk djdkan citer di sini bukannye citer diorang ni jumpa datuk ct, tp nk citer yg datuk ct ni byk btul kreta nye ye. Setau aku hr tu audi q7, sbelum ni bmw, pastu merc yg plate wpt** tu, yg plate my 5171 tu ape ekk??

mintak sejibik??? -Peminat

Tag : , , ,

61 Komen

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 12:28 PTG

MATI SEMUA TINGGAL..LEBIHKAN AMAL IBADAT TU LAGI AFDAL DARIPADA NK LEBIHKAN KERETA.

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 12:39 PTG

kalau aku komen lebih2, nanti org hentam aku. so.. aku nak komen siti cantik, kete dia pun cantik. semua cantiklah

~slmt brpuasa~

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 12:43 PTG

mmm...benci dgn ct...kata pakai tudung...tapi nampak rambut apa kes???...len x jangan nk janji pe2...cba pkai tudung elok2...
xde maknenya pkai tudung cam 2...baik x yah pakai..
mmm...kita hidup x lama cik akak oi..
dr bli keter bek derma g bersamamu or tabung pendidikan 2k bdk luar bandar...

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 12:44 PTG

bek guna duit sambung g study...

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 12:48 PTG

x hingin nak amik gambar ngan keter dia...

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 12:57 PTG

huhuhu hidup kat ct. apepon kite kene berdoa gak supaya ct ni berubah pkai tudung. itu hak masing2 lah.. antara ct dgn Allah Swt. die manusia biase gak..

ape2 kak ct mmg comel huhuhu duit...duit..

~milo~

Jordan 17 Ogos 2009 1:01 PTG

Pergh .. merah menyala keretanya ..

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 1:02 PTG

org byk duit katekan...1, 2 bj kete, mana cukup.
~shima~

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 1:23 PTG

tu la rezeki dia...
tp xrmai artis yg se"lucky" mcm dia...
mane x nyer..dulu dia nyanyi bkn glamer je..
dia nk tlg fmly dia...
artis2 br skrg ni...
br nk jd artis dh amik gmbar yg tunjuk lurah2 tu,tunjuk smua ape yg ade..suara blom tentu best..ape ke hal nyer...
nmpak sgt murahan...
sy doakan dato' ct akn terbuka hati utk pkai tudung..

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 1:25 PTG

bkn takat rmbut je nmpk,lher die skali pun nmpak gak..eee....pe pun aku mmg xsuke ct nie!!!bkn waheeda je yg amik laki org!die pun sme ..die jugak la yg sbbkn dato' k n ex-wife cerai berai..so, korang jgn nk slalhkn waheeda sorg je ek!!!!

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 2:01 PTG

aper cerita plak y dato' k kawen pramugari kat London... nampak kan tuhan byr cash kat dunia.. ambik org punya, org lain ambik ko nyer plak.. aku suka3x...

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 3:09 PTG

gile ah..datuk ct pki 430 scuderia. tak tau plak aku kete ni da masuk m'sia.respek.
ct, i dont care what other people say bout u, all i know is i love u from day 1. always have n always will be your biggest fan

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 3:56 PTG

kau no pandai2 je kate ni kete die.
aku g umah die tak de pun kete ni.

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 4:15 PTG

yelah tu...banyakkalah bermusabah diri.





- kak som-

MISS BAD 17 Ogos 2009 4:43 PTG

I TAK MINAT DIA...I MINAT KULIT DIA JE...

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 4:53 PTG

btl ke kete die ?aku lalu dpn umah die hari2 xnmpk pun???ooooo....agaknye simpan kete nie kt garaj bwh tanah kot..hehehehhe...tkut kne curi..


-aku-JOyaH-

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 5:19 PTG

dah memang dia mampu...kita yg tk mampu berusahalah lebih gigih...syok ye kalau rezeki kita semurah ct.cantik ct biasalh duit byk apa2 boleh buat lazer sana lazer sini.....nk cantik mcm ct gelah primanora medical centre sediakan duit je semua nampak cantik u no............

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 5:27 PTG

madam siti ngak ada mobil kaya ini dong!!

rosmi
pembantu rumah madam siti

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 6:16 PTG

bagus la p'bntu umah ct nie...pndai nye die pakai komputer..cik Rosmi btl ke ko nie p'bntu umah die????pndai btl ko pkai laptop..
ko curi ek???enggak bisa dong curi2 nie!!!!

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 6:39 PTG

Wakakakaka..
Kat mane ko dpt pic nih weh ?
Mesti curik dlm FB neh..
Membe aku jugek..
Cait pemes jap min dlm neh.

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 8:09 PTG

ye la..
siti mana ade kereta macam ni..bohong je tu..


pak din
tukang kebun siti nurhaliza

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 8:29 PTG

helo
ade ke keta tu boleh pegang2..amik gambar camtu..
xde nye dato ct nk bagi..ingat ni show room ke..
dah ternyata tu keta display..

ape daaa..

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 9:20 PTG

ya deh! semuanya bohong mungkin..



- Wak Karto
Tukang trim misai DK

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 10:09 PTG

Kebanyakkan artis pempuan mmg cmtu...suka cari datuk & tan sri,pastu kawin...bang cepat la bang..tak tahan ni...dah berkocak,meleleh leleh..ahahahahahaha ahahah ahahha..fuck you harder!

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 11:05 PTG

hello...ini kereta untuk pameran saja ya.. saya sendiri yang hantar dato' p mjlis ni semalam.

~pak mail~
PD (personal driver)

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 11:10 PTG

pak mail kencing! pak mail kencing! D ct kencing!



-HUAH HUAH HUAH-

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 11:18 PTG

mcm mana gmbr aku ngn kengkawan leh masuk cni ni...citer sikit cik penulis....

robin 18 Ogos 2009 12:59 PG

ahahaha...posing pakai mouth mask...sapa kenai...mcm nurse abis keje

Tanpa Nama 18 Ogos 2009 8:21 PG

nk posing pun tk yah lah pakai mask,kental btl lah minah2 melaka nih..

Tanpa Nama 18 Ogos 2009 10:00 PG

bkn kental la, tp korok...hahahahahah

Tanpa Nama 18 Ogos 2009 10:30 PG

sapenye keja ni mencurik gambar2 org...dah takde keja lain ke????? pastu nk kutuk2 org...minah2 melaka xde nye pakai2 mask ni...

Tanpa Nama 18 Ogos 2009 10:45 PG

da laki nye kaya...keta banyak la...duit die pon byk..g la buang2 kan...huhu..aku tak suke mane ar die ni..poyo je lebih

Tanpa Nama 18 Ogos 2009 11:14 PG

YG CT NIH PULAK KORANG X HENTAM
JADI PERAMPAS LAKI ORANG

KESIAN TZ

Tanpa Nama 18 Ogos 2009 12:07 PTG

boleh sesapa bgtau aku ketinggian ct ni?
170 cm?

chokilala 18 Ogos 2009 12:24 PTG

gambar ni kena curi daripada facebook kawan aku. then pencuri tu post dekat forum, then blog hiburan ambil dan letak watermark. jenaka jenaka

pengajarannya, kalau korang amek gambar yang pattern gini contohnya dengan kete artis ke, buat la watermark besar bagak dulu baru letak di facebook. korang xdapat pape, orang lain yang dapat nama & TRAFIK. tralala~

Tanpa Nama 18 Ogos 2009 2:00 PTG

iya dong!! ngak percaya segala?? klu udah ngak ada sesiapa..ngak ada kerja..lagi menatap komputer aku :P

mari la minta kerja samanya datok ct..bisa rehat2 segala...

rosmi

Tanpa Nama 18 Ogos 2009 5:27 PTG

aku tanya ni
siti ni height dia bape?
tlg la jwb

Tanpa Nama 18 Ogos 2009 8:44 PTG

diharap dpt hentikan kerja2 mencuri gambar org dlm facebook, frenster atau sbgainya.. kalo nak amekla jela pic artis tersebut.. bukan org yg mengambil gambar itu.. sekian terima kasih

MISS BAD 18 Ogos 2009 9:14 PTG

ntah, awat ko sbuk nak tau a..nak tlong beli kain wat bju raya ke. ngeh3x

kau tanya pmbantu umah dia le, yg suka menatap komputer tu

Tanpa Nama 18 Ogos 2009 10:06 PTG

aku rasa gallardo lg smart r dr ferrari

Tanpa Nama 18 Ogos 2009 11:00 PTG

jawab la!!!! hellooooooooo

Tanpa Nama 19 Ogos 2009 2:44 PG

lantak ang lah ct oi!!!!

~horlick~

miss bad 19 Ogos 2009 8:58 PTG

jawab....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, horlick, milo jom zzzzzzzzzzzzzzzzz

Tanpa Nama 19 Ogos 2009 11:04 PTG

untuk pengetahuan sume, ct tinggi nye 153cm, dia nmpak tinggi sebab ksutnya 10 inci weiii...aku dah tengok dia dekat-dekat, tak tinggi lah, aku tinggi lagi dpd ct, 165cm...roger n out!!!!!!!!!!

Tanpa Nama 20 Ogos 2009 12:43 PG

Sebenarnya CT tak bahagia.

So cuba nak dapat kebahgiaan melalui harta benda.

Ct dah terngadah...percayalah.

Tanpa Nama 20 Ogos 2009 10:04 PG

ye la sbb die perampas laki org!!sbb 2 la die smpai skang xmngandung2!!!klu harta benda die ble dpt la,tp klu anak die ssh nk dpt!sbb ALLAH baya cash kt die rmpas laki org..de ke ptut mse dato k ngn bini die lg,ct nie ble dok dtg2 umah die,dok mkn tgh ari smpai la ke mkn mlm.kua pun sme2 ngn fmily dato k.time 2 gak la ct bercinta ngn dato k..klu korg ingt mse yg die mnang anugerah pe ntah,die ckp wt insan tersyang..

-joYAh-

Tanpa Nama 20 Ogos 2009 11:45 PG

HIDUP CT....NAK I KERETE...

Tanpa Nama 20 Ogos 2009 4:16 PTG

biarlah duit dia ......
kalau salah dia pun dia yang jawab kat kubur sok ... kita nie tegur dia jerk ...
lagipun dia ader laki ....
laki dia ader tanggung jawab nak tegur isteri dia bertudung dengan betul .....
yang kita sebok nak ngumpat2 kat sini watper ...kita yang dapat dosa ader la .....

dia nak beli keta mahal2 pun biarlah .....
duit dia ...bukan pakai duit korang sumer pun ..
lain la pakai duit korang sumer ..boleh la korang bising yer tak

-ikram-

Tanpa Nama 22 Ogos 2009 8:27 PG

mmg kete die arr
ritu ms kazen aku nga meeting kt naza,ct ngn dato k nga pilih2 kete ferrari kt naza..hoho

joyah 22 Ogos 2009 10:01 PG

btl2...aku de nmpk mse 2 nk g trun lunch,aku nmpk dato k je ngn bodyguard die,tp aku xnmpk lak ct de..ct x dtg ye...ko jgn slah tgk lak..

Tanpa Nama 9 September 2009 11:40 PTG

aku duduk kat b.a selalu nampak kereta ni guard2 rumah dia basuh. datuk k yang bawak bukan ct. datuk k and family memang gila keta anak anak dia semua dia belikan kereta mahal mahal. jeles aku tgk. muda muda dah pakai mercedes la bmw la.

Tanpa Nama 11 September 2009 9:56 PTG

WHAT EVER IT IS I LOVE SITI NURHALIZA..

kete ke.. datuk ke.. mewah kew.. kaya kew..
g mam..

jatuh bangun dia selama ni..adalah hasil titik peluh dia.. keringat dia..
salah betul.. dosa pahala, itu keja DIA.. bukan korang..

I love u siti..

Tanpa Nama 11 Disember 2009 4:45 PTG

5171??cuba korang pk..lalala..mcm ada sesuatu yang dihajatkan pada usia ct 51..n then time datuk k 71..saje2 je..to have story..dnt blame2 huhh..daaa

Tanpa Nama 12 Disember 2009 12:52 PG

kau orang yang kutuk2 ni adalah bangsat semua. tak berharta tapi ada PHD. Tu yang tak habis2 kata CT perampas laki orang tu adalah betina yang jeles dgn CT. korang betina bangsat, tak sedar diri tu memang tak de class dan miskin segala2nya. rupa paras burok, pemikiran below zero, miskin kedana, perangai buruk macam cipan dll. aku ibarat korang ni betina macam whore yang ada aids. CT seorang yang bersopan, cantik, kaya dan baik hati. aku suka CT. korang tau x, kalau aku jumpa ular dgn korang, aku bunuh korang dulu. biar aman dunia ni. ada paham!!!!

Tanpa Nama 13 Disember 2009 10:17 PTG

Akak, nk pinjam kete bleh??
nk bwk ikan keli g pasar... byk2 pon nk wt pe pon kak..
hahhahaha...

papepon sy suke akak dari start menyanyi lg..
hehhehe

Tanpa Nama 22 Januari 2010 9:26 PTG

kamu jaga diri sendiri amal sendiri jangan dok mengata org.....tak pakai tudung lah...bertudung separuh lah..ingat yg pakai tudung sume tu bagus sangat.....ade yang lagi teruk....so jangan dok tengok org,,cermin diri wahai wanita2 sume...siti manusia biasa...apa beza siti dengan korang sume...beza die die lagi banyak duit dari korang yang tak ade ape2...ape pun yang korang cakap tang siti die tetap banyak duit..die nak sedekah ke suke hati die rr...duit die...amal ibadat siti biar siti sendiri yang uruskan...dosa pahala die biar tuhan tentukan..bukan nye makcik2 sume..korang ingat tak dose ke mengumpat pada hal kite tak tahu,...hanya sekadar dengar kabar..Allah maha mengetahui apa yang makhluk dia kerjakan......ok assalamualaikum renung2kan dan selamat beramal...

Tanpa Nama 26 Mac 2010 9:01 PTG

Entah..aku pn heran ar dgn korg nih..trutama skali org2 mlayu ni..suke sgt jeles+mgumpat+fitnah! biar la siti nk buat ape pn..skurang2nya dia x la mcm artis2 lain kt malaysia ni..dia pnye duet bkn duet korg..yg pasal rampas suami tuh,ntah2 doto k yg gatai sgt kt siti..siti nk pkai tudong tu hak dia..kte blh tegur tp biar la dgn cara yg btul phm! berdakwah ikot hadis bkn nafsu or prasaan! pape pn siti is the best and the best..xder lg artis blh lwn dia kt malaysia ni..hopefully suatu hari nt ada..dn blh lwn artis barat! artis barat pkai kete Bugatti masyarakt deme x kesah pn..yg korg jeles2 plak..sori,ak nk mrh dgn sikap korg ni..cermin diri dlu la wei..

Tanpa Nama 24 Julai 2010 3:42 PTG

hey anonymous,

betul ke tinggi siti 153cm? die sentiasa nampak lebih besar n tinggi drp mane2 artis yg nyanyi dgn die.
tgk la time die duet dgn KD. Si KD yg pakai heels 10 inci tu pun still nampak lagi rendah dari die. musykil di situ.

Tanpa Nama 6 Januari 2011 2:52 PTG

kereta nie mmg besh, aku ade satu, full spec. dlm bln feb 2011, aku kene g amek 458 aku kt naza pj.

Tanpa Nama 18 Januari 2011 5:12 PTG

Tinggi Siti bukan 153cm la,tu pendek sangat.Tinggi dia dalam 158-160 cm tanpa high heel.Aku dah ukur sebelah die dah.

Tanpa Nama 22 Februari 2011 12:00 PG

I like ferrari..hehe

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..