Home » , , , » Kereta Ferrari Siti Nurhaliza

Kereta Ferrari Siti Nurhaliza

Pada: Isnin, 17 Ogos 2009 Alkisahnye diorang ni p jln2 kt melaka smlm. Pastu terserempak ngn ct kt tmpt ni...so diorang ambik lah gmbr. Pastu ternmpak keta ferrari merah parking kt tmpt yg xde org parking ni...kabarnye ni keta datuk ct. So diorang pon ambik lah gmbr ngn keta datuk ct ni. walopon pakai mask still nk bgmbr. Sebab diorng pakai mask so bolehlah gmbr tu di paste kt sini, x payah susah2 nk edit utk blurkn wajah diorang sebab mmg org dh x cam.

Yg nk djdkan citer di sini bukannye citer diorang ni jumpa datuk ct, tp nk citer yg datuk ct ni byk btul kreta nye ye. Setau aku hr tu audi q7, sbelum ni bmw, pastu merc yg plate wpt** tu, yg plate my 5171 tu ape ekk??

mintak sejibik??? -Peminat

banner

Tag : , , ,

Komen yang betul-betul negative/promosi dan seumpamanya akan dibanned terus untuk berkomen di sini. terima kasih