Gambar Seksi Sharifah Sofea

Pada: Jumaat, 21 Ogos 2009
Pelakon yang memiliki tubuh badan yang menarik Sharifah Sofea memang tidak asing lagi kepada pengemar drama/filem. Lakonannya juga mantap dan berkesan apatahlagi ada sesuatu 'magnet' yang boleh menarik pada penampilannya. Yang di bawah ini adalah gambar latest dari Sharifah, katanya dia mahu kahwin dah selain daripada itu, dia juga akan mengenakan pemakaian tudung selepas dari kahwin nanti, kalau macam tue, Alhamdulillah lah. Puasa pun nak dekat juga, jadi eloklah kalau dah ada pendekatan seperti itu. Ngeh3.

Tag : , , ,

27 Komen

Tanpa Nama 21 Ogos 2009 2:13 PTG

kalu dah artis...lemak lebey cner cney pown owng xkesah...hai...apelah nk jd dgn MANUSIA skrg yer.....

~cinta~

Tanpa Nama 21 Ogos 2009 2:19 PTG

teruknye...Allah je le balas..

Tanpa Nama 21 Ogos 2009 2:22 PTG

kamu seksi di sini. Aku doakan Allah bukakan hati kamu. Ikhlas.

Tanpa Nama 21 Ogos 2009 2:33 PTG

Untung lelaki yg dpt body subuh mcm Sofea nie eh..sgala-gala nya montok.Maklumlah berdarah kacukan lah katakan,mad2 salleh ni kan brg baik,body pun mengancam..pape pun sblm kahwin nk kena pakai tudung ni yg berseksi habis-habisan..

Tanpa Nama 21 Ogos 2009 3:29 PTG

alangkah indahnya kalau dpt nyonyotkan......

Tanpa Nama 21 Ogos 2009 4:49 PTG

MELOYOT JE..LUM KAWIN LG...ADUHAI

robin 21 Ogos 2009 5:21 PTG

mmg pun untung ..tp pd mula laa ..kalau tak reti jaga badan...bodi mcm dia tu..akan jd mcm arwah yusni jaafar tu...

Tanpa Nama 22 Ogos 2009 2:01 PG

ala..time jonah jones men teguk jew air pe ntah...

Tanpa Nama 22 Ogos 2009 9:46 PG

aku suke wei ... i lOve her .. ur gOjes girl ..

- bUbly -

MISS BAD 22 Ogos 2009 1:12 PTG

Ya..aa aku memang minat dia ni...suka tengok cantik..blakon pun ok...cantik... kalu pakai tudung lg aku suka..

orochimaru 22 Ogos 2009 1:21 PTG

wei kubo msg2 da..pe nk kcoh2..
2 hal atr dier ngn allah r..
kcoh tol r mcmla xder artis yg lg sexy dr dier..x ktuk plak yer...ish plik tol r ngn mnusia yg suker cmpur hal owang ni...

Tanpa Nama 22 Ogos 2009 1:56 PTG

kurang terbuka itu

Tanpa Nama 22 Ogos 2009 9:32 PTG

alingment dh lari tuh...

Tanpa Nama 22 Ogos 2009 9:36 PTG

jangan jadi macam akak siti kita..kata nk kawen pakai tudung tp ampesssssssssss

Tanpa Nama 23 Ogos 2009 9:33 PTG

besar btol wei...gigit nnt bru tau...

Tanpa Nama 24 Ogos 2009 1:47 PTG

dia ni nampak sosial sangat... mudahan2 islam bukan hanya sekadar di cakap tapi mesi dihayati dan difahami... banyak sangat dah musibah yang ditunkan kepada kita kerana sikap alpa dan lupa hak tuhan....

Tanpa Nama 24 Ogos 2009 1:56 PTG

yekkkk londeh!!!

Tanpa Nama 24 Ogos 2009 7:19 PTG

brlakon dlm drama islamik, nur kasih,, tapi tgok die ni mlmpau eeh brlakon jd mat saleh.. mat saleh korok mu.... bengong..

FEEZ 25 Ogos 2009 11:09 PG

eeee suka la minat ni, lawa , sweet2 gitu..kulitpun cantik u.

mancho 29 Ogos 2009 11:35 PG

muka je lawa tpi body dh out,, pantek dh tentu la rabak

fur 20 Oktober 2009 3:03 PTG

mau tak cukup 2 tangan nak ramas nih

hani yana 30 Disember 2009 8:29 PTG

mybe dia muda lg, smua org penah bt silap, hope 1 ari nnt dia akn tsedar n bertaubat

Tanpa Nama 31 Disember 2009 12:42 PG

ni la pamela anderson malaysia yg sbenar..bkn lana nordin tu...

Tanpa Nama 13 Januari 2010 12:32 PTG

besar btoi apam die..

Tanpa Nama 21 April 2010 1:47 PTG

pe nk kecoh...lantak lah dh tubuh die...dh allah ciptakan macam tuh..kite kat dunia ni pun semuanye x sempurna..ade kekurangannye....
bawak bertaubatl la wei.............



wassalam...miyuke87

Tanpa Nama 19 Ogos 2010 8:05 PTG

poyos je

Tanpa Nama 13 September 2010 1:04 PTG

besar betul barang dy

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..