Bila Haliza Misbun Berkemban

Pada: Jumaat, 14 Ogos 2009
Soal artis yang ni, tak payah nak diperkatakan soal seksi yang dimilikinya. Haliza Misbun memang seorang yang mengamalkan pakaian-pakaian yang menjolok mata. Tak kisahlah itu soal dia nak berpakaian macamana kan, tapi sekurang-kurangnya kekalkanlah adat yang kita amalkan, adat ketimuran. Jadi dari segi pemakaian juga, seharusnya tidak dijadikan alat sebagai menunjukan keseksian diri yang dimiliki. Lebih-lebih lagi pengayaan berkemban bagi sesetengah artis. Dah menjadi satu kebiasaan dah, benda yang dahulunya tidak ditayangkan, sekarang menjadi bahan untuk mencari rezeki (katanya untuk drama terbaru Haliza).

Tag : , , ,

31 Komen

Tanpa Nama 14 Ogos 2009 4:18 PTG

ala die nie pakai pe pun nmpak seksi..

Tanpa Nama 14 Ogos 2009 4:58 PTG

alah anak dara tua ni!!!![dara lagi ker]huhu...
dia ni mmg xsedar dr lh,body lau cntk xpe jg...
pape je lh haliza oi!!!

~horlick~

Tanpa Nama 14 Ogos 2009 5:10 PTG

nice ass....

Tanpa Nama 14 Ogos 2009 5:10 PTG

ee...xska la ppuan ni..gedik semcm jer...
*onie*

Tanpa Nama 14 Ogos 2009 6:15 PTG

fuh!!! sempoooooiiiiiiii Laaaaaaaa

...BadBoy....

Tanpa Nama 14 Ogos 2009 6:56 PTG

dia bajet dia cun la berkemban mcm nie? meloya je..

Tanpa Nama 14 Ogos 2009 7:22 PTG

astagfirullah al azim......

Tanpa Nama 14 Ogos 2009 7:52 PTG

Huhu..brani eh akak sorg nie.. ingt2 la kak oii, da nak msuk senja...bw2 la btobat ye...

*cucur udang*

Tanpa Nama 14 Ogos 2009 9:52 PTG

Tak stim pun aku tengok.

Tanpa Nama 14 Ogos 2009 9:54 PTG

perasaaaann lawoooooooo.....dah tua..insap laaa..

aizal08 15 Ogos 2009 12:10 PG

kat parit mana ler minah ni brkemban....

mcm kt blakang umh aku jer..hahaha

Tanpa Nama 15 Ogos 2009 12:31 PG

dier punya mesti tembab eh..... hehehe

Tanpa Nama 15 Ogos 2009 2:28 PG

pehh...mantap seh...sedap tu.....

Tanpa Nama 15 Ogos 2009 2:55 PG

mcm duyung je ak tgk..tp x leh lwn duyung maya karin lg cun

Tanpa Nama 15 Ogos 2009 7:22 PG

amboi...bukan maen sronok lg die berkemban

shuk 15 Ogos 2009 7:24 PG

aku tgk tang mata je...
cute kan mata dia...

...budak kecik...

Tanpa Nama 15 Ogos 2009 9:34 PG

orang kalau dah tua , mesti buat sensasi agar namapak sexy.. kulit pun dah keras




- Kak Som -

malaygirl 15 Ogos 2009 11:16 PG

macam desperate je...

miss bad 15 Ogos 2009 11:34 PG

kulit apa yg keras!! tak paham la kak som! cba tangkat cita skit!! HORLICK, kau paham ke?

Tanpa Nama 15 Ogos 2009 1:51 PTG

pompuan gini seksi? ehh...geli meloyakan.. na termuntah aku...

miss bad 15 Ogos 2009 7:17 PTG

desperate kat ari ke?

Tanpa Nama 16 Ogos 2009 2:58 PG

Kak Som komen berdsrkn penglaman ke?ngeh3..

Tanpa Nama 16 Ogos 2009 10:59 PG

yang ni dikatakan sexy sebab bekain batik..tapi kebanyakan artis yang berkemban gi majlis takde pulak bukak topik ni..sebab jenis kain diorg lain kot..

Tanpa Nama 16 Ogos 2009 11:43 PG

dah la tua..perasan.. eek, pki la bju yg sopan ckit lg nampak cntk..

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 12:53 PG

smua kulit lh kot miss bad...huahuahua!!!
aku pon x bape fhm apa mean kak som 2...
kulit kak som pon dh keras gak ker???
[jgn mare yek kak som?]...

~horlick~

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 11:48 PG

HORLICK....BAHASA MENCERMINKAN BANGSA LOR...

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 1:47 PTG

aku rasa kak som mcm brpengalaman orgnya..jgn main2...aku dpat rasakan...huhuhuhh

haliza ni mcm takder paper jer masa posing nih..nampak tak segan silu pun kan..sonok la budak2 jurukamera nih...suruh jer ikut suruh jer ikut..caya la haliza misbun good joob...
suka la pic yg # 2 tuh..stok angkat kain sikit tunjuk kan betis,mcm nak menajak ngajak jer..mcm dah biasakn ataw ada org dok suruh kat depan tuh...anyway memang haliza dari dulu suker ala2 seksi sikit..kene byk sapukn losen AVON kasi lincin selicinnya..br dak lelaki nok...

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 8:56 PTG

nenak aku berkemban lg lawa! muahahak

feez 17 Ogos 2009 11:25 PTG

nanti ko tolong amik gmbar nenek kau kemban ye..pas tu antar kat izyan..

Tanpa Nama 18 Ogos 2009 4:38 PTG

hahahahahahaha!

3Abdul 18 Ogos 2009 10:15 PTG

ala posing tu tak sempoi sangat bagi sexy lentok baru umph.....

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..