Artis-Artis Tanpa Make-up

Pada: Sabtu, 15 Ogos 2009
Korang nah tengok tak artis-artis kita tanpa make-up aka tidak bersolek. Mesti jarang-jarangkan nampak mereka berbuat demikian. Almaklumlah mesti menjaga status dan keterampilan yang dimiliki. Nanti jatuh pula saham dorang. Memang muka dorang nampak gelap kalu tak pakai make-up. Ada pula yang mungkin tidak boleh cam mereka ini artis atau sebaliknya. Jadi kuasa make-up amat penting bagi sesiapa yang mahu bergelar artis. Ngeh3.

Tag : , , ,

35 Komen

Tanpa Nama 15 Ogos 2009 4:16 PTG

ct pakai mekap or x pakai sm je. Natural beauty la tu :p. Tapi yg paling pelik misha omar.. cm lelaki lak tanpa mekap.. adus

Tanpa Nama 15 Ogos 2009 4:47 PTG

artis pon manusia biasa...
tp,mmg rmai y xlawa pon...

~horlick~

Tanpa Nama 15 Ogos 2009 4:50 PTG

artis malaysia xmakep stil cntik lgi..tp klu artis hollywood...xcntik lngsung..amani,maureen,siti,intan still cantik tnpa makep...amani pling cute.

Tanpa Nama 15 Ogos 2009 5:13 PTG

aku first...

-mem besar- 15 Ogos 2009 7:30 PTG

apa ke first nya..no. 4 la..kau ni memang anonymous bosan la..

miss bad 15 Ogos 2009 7:31 PTG

suka tengok rita rudaini..natural beauty

miss bad 15 Ogos 2009 7:33 PTG

fauziah ghouse pun cun gak..abang dia slalu dtg opis aku..besar gler size dia..camana dia boleh slim hah.

aizal08 16 Ogos 2009 1:19 PG

aku no.8 x kisah pun......

poyo

Tanpa Nama 16 Ogos 2009 3:11 PG

lps ni tunjuk gmbr datuk k tnpa misai lak ye..msti nmpk mude 10 thn or tua 10 thn..

Tanpa Nama 16 Ogos 2009 3:12 PG

ish artis mana la yg curi2 tgkp gmbr kt moto ak tu!

๑۩۞SeLΘ۞۩๑ ™ 16 Ogos 2009 4:54 PG

baru ku tahu sume ni wujud wahahaha...adees!

Tanpa Nama 16 Ogos 2009 10:06 PG

melisa maureen paling cantik....ct ko ckp cantik??bute btol..asal nisda tu mcm ape je????nurul syuhada pon mcm pucat je ek..sarah pon cantik jugak...punye la org kutuk2 die tu..

Dania 16 Ogos 2009 10:34 PG

Byk gambar lama je...

Tanpa Nama 16 Ogos 2009 12:14 PTG

"ade yang natural beauty n ade yang comot.."
but i like syarifah amani.. she is so cute!!!

Mus 16 Ogos 2009 12:27 PTG

kalau dah cantik.. mekap ke tak.. tetap cantik..

Tanpa Nama 16 Ogos 2009 12:29 PTG

muka mereka tanpa mekap sama jer ngan muka kita.. kalau kita mekap tebal2 cam mereka, mesti cantik gak.. nyampah lah.. org selalu suka artis sebab tgk mereka pakai mekap jadi cantik.. padahal.. sama jer..

Tanpa Nama 16 Ogos 2009 4:26 PTG

boleh cayeke org ats ni ^ ntah2 langit ngn bumi bezanye.ngeh2

Tanpa Nama 16 Ogos 2009 9:17 PTG

sumenye cntik2 cm kite kite gak...
yg x makeup lg cntik..kite pakai ala kadar je pun cntik gak..lgpun kt malaysia nie kn panasss..pkai makeup tebal2 pun cair gak..


joyah

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 10:32 PG

DYG YG PLG NATURAL BEAUTY... AMANI CUTE... SARAH PN CUTE...

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 9:43 PTG

sazzy...siti cun tanpa mekap...natural beuty

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 10:12 PTG

aku lg cun.........tp org x knl aku pun.

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 10:14 PTG

aku lg cun xhairan pun..






tipah.......

Tanpa Nama 17 Ogos 2009 11:40 PTG

hmmmmmmmmmmmmmmmmm tpah tertipu bang!



anak aku pun cun gak! siap masuk iklan diapers lagi...bukan apa bontot dia yang cun..ngeh3x

-miss bulletzer-

MISS BAD 17 Ogos 2009 11:41 PTG

laki sazzy pun cun...tak yah taruk mekap pun...huah3x

Tanpa Nama 18 Ogos 2009 12:56 PG

asal mke LISDAWATI mcm bangang dgn rambut dye mcm maggie hangus..hahaha

Tanpa Nama 18 Ogos 2009 11:26 PG

HANCUH RUPANYA ARTIS TANPA MAKE UP

Tanpa Nama 18 Ogos 2009 3:13 PTG

TERUKKKKNYEEEEEEEEEEEEEEE MUKA MISHA OMAR....

CAM JANTANNN............

Tanpa Nama 18 Ogos 2009 5:38 PTG

tu sapa yg melingkar pd motor tu

Tanpa Nama 18 Ogos 2009 10:03 PTG

dayang cun.awek aku

Tanpa Nama 19 Ogos 2009 9:21 PG

Rita looks great!!! Unlike Lisdawati.. Muka macam nyonya tua!!! Sure laki dia terkejut 1st time nampak dia bangun tidur without make up. Ingatkan mabuk sampai tertidur dengan bini apek sebelah rumah!! Haw! Haw! Haw!

Tanpa Nama 19 Ogos 2009 11:09 PG

pic yg nisdawati 2. time 2 die report psl kes die ngn rita yg lempang die jtuh kt dlm kolam 2...ingt x????mmg la xcntik...ngn rmbut cm sarang lebah..rmbut alleycats 2 lg cntik..utang ngn nadia pun die x baya lg..

-aku-Si LaZZZZZZerr-

Tanpa Nama 19 Ogos 2009 12:50 PTG

nadia tu sape

Tanpa Nama 6 Februari 2010 2:04 PG

mau puji artis???? bgs lg puji diri sndiri....
sy lg cantik,hehehe... anak mamy&dad kn...urang sabah berkulit cerah...sy la tu..huhuhu

baby_miri 14 Mei 2010 8:46 PTG

ifa teruk lalu

Tanpa Nama 2 Jun 2010 10:36 PG

datuk ct nurhaliza yg tetap lawa dalam semua keadaan

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..