Ahmad Fedtri [MHI TV3] Syok Sendiri

Pada: Jumaat, 21 Ogos 2009
Maaf la yea encik Ahmad Fedtri Yahya, saya bukak benang ni sbb telinga dah sebel sangat dah, ni nak bgtau kat sini, ahmad fetri ni dah jadi penerbit MHI tv3, kalau tak dia, ally iskandar kekadang, kalau si ahmad fetri ni punya turn, dia akan sentiasa putarkan lagu2 ciptaan dia - lagu aiman si budak akademi nasyid tu dan lagu nora, adoii laa.. dia ni nasib baik la bkn penerbit radio,agaknya kalau dia penerbit radio sekaligus pencipta lagu, rasanya semua lagu2 dia akan di putarkan setiap masa kot..

Bukan aku nak jeles, tp telinga dah sengal,mata dah buhsan,hampir setiap hari, tolong lah okeyh! lagu2 org lain byk lagi yg bagus2 kalau bertemakan palestine, kemerdekaan, takkan setiap waktu masa hari encik fetri nak putarkan lagu2 ciptaan sendiri @ artis kegemaran sendiri? owhh.. pls sedarlah! -Peminat

Tag : , , ,

22 Komen

Tanpa Nama 21 Ogos 2009 12:30 PTG

lor,,,,

biar la die...
aiman x kisah pun... aku lebih suka apa yg dibincangkan dalam MHI tu..

ko ni mmg hantu VIDEO CLIP ler...

hahaha...senGAL....!!!!!

aizal08 21 Ogos 2009 12:30 PTG

lor,,,,

biar la die...
aiman x kisah pun... aku lebih suka apa yg dibincangkan dalam MHI tu..

ko ni mmg hantu VIDEO CLIP ler...

hahaha...senGAL....!!!!!

Tanpa Nama 21 Ogos 2009 1:15 PTG

aku 1st ke????huhu

Tanpa Nama 21 Ogos 2009 2:47 PTG

x de hal la...
boleh jugak die nak promosi kan lagu ciptaan die..

lg pon penonton utamakan topik yang dibincangkan dalam MHI..

aizal08 21 Ogos 2009 3:25 PTG

yup.. wat pe peminat senal nih pertikai plak???

ko nak sgt ker jd penerbit?? appl la kje kt tv3 sne..
lom tentu dapat beb...

aku sokong Anonymous ckp, isi kandungan MHI lg penting dri lagu2 tuh..

dh tentu ko gila VIDEO KLIP...hahah..

-aizal08-

robin 21 Ogos 2009 5:24 PTG

tp kan ..nada suara mamat ni kan...lain laa dari lelaki di dunia ..tak reti nak ckp mcmana...

Tanpa Nama 21 Ogos 2009 5:40 PTG

lantak arrrrrr...aiman pown xksah soooooooooooo
da aku kisah?????



bluereeeeeeee...

Tanpa Nama 22 Ogos 2009 12:56 PTG

ok jee....



~MISS MELUAT~

Tanpa Nama 22 Ogos 2009 9:30 PTG

biarla dia nak putaq lagu sendri.. muka dia pon comel jugakkn
hehehe

Tanpa Nama 24 Ogos 2009 1:57 PTG

ENTAH NYE..MALAS SIKIT NGAN DIA NI. KALAU CAKAP TAK HENTI-HENTI...SYOK SENDIRI




- KAK TONAH TAIK LALAT -

Tanpa Nama 24 Ogos 2009 2:35 PTG

suka hati dier la..lagi pown tu hak dia....kalaau tak suka boleh blah!!

Tanpa Nama 24 Ogos 2009 3:14 PTG

Hai... semuanya tak betul... awak je la yang betul... ha ha ha.

Tanpa Nama 28 Ogos 2009 10:35 PG

ntah..awk ni jelse ker..
ish!mmg lumrah manusia..dengki melihat ksngan org lain..

mieyz89 30 Ogos 2009 2:44 PTG

biarlah dia ..
lagu2 dia pun ok apa...
x suka jgn tgk..!
yg pnting isi kndungan dlm MHI tu..
i really(10x) likeeeee him!!!!

Tanpa Nama 21 September 2009 8:38 PTG

dia memang syok sendiri..ally lagi best

armlee 21 September 2009 8:40 PTG

dia tak best

Tanpa Nama 3 Oktober 2009 5:49 PTG

perantara pelapis mhi yang bagus. siap intvw tun mahathir lagi... lagu2 dia pun aku suka. ni mesti kes jealous ni

Tanpa Nama 6 Disember 2009 12:28 PTG

fedtri tu ok ape..
byk pngetahuan..
berbakat...
lagu ok...
ape nk di argue kan...

Tanpa Nama 23 Ogos 2010 11:15 PTG

aman (nabilpotter blogspot)

kalau tak sukua takyah tengok la.. dapat gak kurang kan dosa daripada tgk, pastu dok ngutuk.. taubatlah wahai saudaraku..

P.A Fedtri Yahya 17 September 2010 8:50 PTG

wahai orang yang dengki...janganla mcm tu kwn...kalaunxsuka tgk mhi ko tukar jela spm tv1 hahaha

Tanpa Nama 3 Oktober 2010 3:19 PG

..ape hal lak nk kutuk2 die..
bg aku die ok pe..berbakat...biaq la die nk serlah bakat die..yg ko jeles sgt ngan die ni apesal??
ko ade bakat mcm die ker??

Tanpa Nama 15 Oktober 2010 3:06 PTG

fedtri pengacara berilmu laaa...sya suka sgt2 kat dia..hikhik..

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..