Isteri Cantik Sham Kamikaze

Pada: Isnin, 20 Julai 2009
Jarang dengar berita mengenai kumpulan Kamikaze, apatahlagi penyanyinya, Sham. Sham memang terkenal dikalangan peminat yang meminati lagu-lagu Rock. Tapi dalam diam-diam rupanya Sham Kamikaze dah nikah tahun lepas dan jodohnya pula dengan wanita yang boleh dianggap cantik rupawan, namun persandingannya baru nak buat tahun ini. Mungkin ketiadaan bajet lagi, kira baguslah nikah dahulu nanti baru sanding, bukan ada segelintir manusia, bertunang dahulu, nanti nikah, last2 putus. Ngeh3.

Tag : , , ,

20 Komen

Tanpa Nama 20 Julai 2009 10:43 PG

mcm penah tgk je perempuan ni..tak silap mcm penyanyi latar atau grup mana2?

Zakiah Mohd Saad 20 Julai 2009 11:00 PG

alaaa...pompuan ni yang selalu nyanyi kat rancangan Gedik Santai tu kan..pastu sham ni plak selalu main gitar kat situ jugak...patut la cam biasa tengok jer...

Tanpa Nama 20 Julai 2009 11:35 PG

tahniah ler...
smg kekal ke akhir hayat...
:)

~~tiaRa~~

Tanpa Nama 20 Julai 2009 3:25 PTG

bersanding tgh panas..? baju lak tebal semacam. Tahniah Sham... ^_^

Tanpa Nama 20 Julai 2009 5:38 PTG

cun lor...tapi,awat kerusi dia cam lawak je aku nengok???

Tanpa Nama 20 Julai 2009 7:19 PTG

ok la tu.aku dulu bersanding dok atas jalan tar je hu3

Tanpa Nama 20 Julai 2009 7:55 PTG

ahahah.... cmne tu bsanding atas jln tar? Mesti jalan jd jam kn ms ko bsanding tu ;p

Pontianak Degil 20 Julai 2009 8:32 PTG

Jalan jam or kene tutup, tu perkara biasa masa orang nikah. Bukan hari je die nak konker, jalan pun dia nak konker, da la sume kedai makan tak laku.

Haha. sonok2. bile lar aku nak kawin. keke..

Tanpa Nama 20 Julai 2009 9:17 PTG

betul la..bini sham nie penyanyi latar...lemah lembut aku tgk die kat GEDIK SANTAI....tahniah sham..semoga kekal ke akhir hayat

walaupun sham nie bleh dikatakan terkenal tp sanding simple je...xde kecoh 1 malaya...xde pun kecoh psal sponsor sana sini...

aku nie xsabar nak tunggu duda hot malaya TAM SPIDER kawin...klu xsilap dgn AIDA...hehehe

Tanpa Nama 21 Julai 2009 9:03 PG

cantik ke & biasa jerr...

Tanpa Nama 21 Julai 2009 10:47 PG

sham pemain gitar la dlm kumpulan kamikaze...mm..wife die sweet..

Tanpa Nama 21 Julai 2009 7:25 PTG

respect kat sham....walaupun dia glamour tp dia berpijak di dunia nyata....tak mcm stgh artis,,,poyo lebey wat kat hotel...lau mampu takpe...yang tak mampu pun wat2 mampu...steady sham...gua caya lu

Tanpa Nama 22 Julai 2009 9:05 PG

CAMNI PUN CANTIK KE

Tanpa Nama 22 Julai 2009 4:26 PTG

semua ciptaan Allah itu cantik. Lol.

3Abdul 22 Julai 2009 6:15 PTG

tengok biasa saja -tak cantik mana pun kalau banding dengan Anita Serawak lagi cantik

Tanpa Nama 25 Julai 2009 5:10 PTG

ahah..!! dak pompan ni anak didik A.Ali.. mase beriye iye nak jadik penyanyi.. sanggop dok menginap ngan kuarge a.ali... lastly xder menjadi pon... now die penyanyi latar jek.. ok la tu~~

Tanpa Nama 2 Ogos 2009 1:31 PG

additional info...
bini die ni lu pnh nyanyi nasyid ape nth name lupe lak
hehehehe zaman dulu2 la b4 tanggal tudung..hakhak...

aku la 10 Disember 2009 3:41 PTG

hahaha aku kenai bini die ni :)) mmg btul dulu tinggal dgn a. ali pastu b'cinta pulak dgn anak a.ali:))siap join group nasyid.. byk lg cite die aku tau.. jgn lupe diri sudah la farah oiiii

Tanpa Nama 10 Mac 2010 5:39 PTG

minah b.pahat ni saiko la. si sham ni mcm xde pmpuan lain. buat malu imej je!

Tanpa Nama 1 Julai 2010 5:44 PTG

ye ke bini dia dulu nyanyi nasyid pastu tanggal tudung?? OMG

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..