Inilah Kekasih Tony Eusoff

Pada: Rabu, 1 Julai 2009
Kenal Tony Eusoff, agaknya memang tak kenal kot sebut sahaja nama ni. Tapi bila tengok sahaja gambar di bawah, mesti u'all tahu, dia seorang pelakon drama/filem. Nak bagitaw sini, nama kekasih Tony ni, Dawn Jeremiah (pemenang tempat kedua pertandingan Ratu Cantik Malaysia 2007/2008). Dikhabarikan hubungan mereka berdua ni bermula diputik-putik selepas membintangi Sadiq & Co dan mula semakin serius sejak awal tahun lalu. Dah lama bercinta tue, agak-agak kahwin lah cepat-cepat. Tak pun, ada masalah erk?..Ngeh3..

-Budiey

Tag : , , ,

15 Komen

Tanpa Nama 1 Julai 2009 1:57 PTG

NAk convert amende...Bila lak Toni Eusoff masuk islam!!!!

Tanpa Nama 1 Julai 2009 8:44 PTG

lar..toni eisoff tu bkan islam ker..?

Tanpa Nama 1 Julai 2009 10:52 PTG

bkn da..name eusoff tu..pengurus die yg bagi da..

Tanpa Nama 1 Julai 2009 11:08 PTG

laa...

Tanpa Nama 2 Julai 2009 10:07 PG

nama komersial jer tu.. nama joseph changed to eusoff. nama sebenar tak laku kat pasaran kot

Tanpa Nama 2 Julai 2009 10:14 PG

dia ni chinese mixed ker...?

Tanpa Nama 3 Julai 2009 11:14 PG

ratu cantik malaysia? biar btul..boleh x nak kate x la lawa mane.. Laaaaa...ingtkan laki ni islam..

pompuan tu mengandung ke?

Tanpa Nama 3 Julai 2009 3:29 PTG

x ctk lgsung

Tanpa Nama 3 Julai 2009 8:52 PTG

lorr, sayangnya..mcm pompuan cina jual sayur je..nak wat camner, apa2 je la tony, cinta tu kan buta..LOL

kisahsensasi 4 Julai 2009 3:52 PG

awek dier tu camner leh menang runner up ratu tu....biasa je rupenya

Tanpa Nama 4 Julai 2009 12:43 PTG

patut lah malaysia x pernah menang miss world ke universe..calon x cantik yg dipilih..sepet2 jer

Tanpa Nama 4 Julai 2009 6:07 PTG

ratu cantik malaysia tempat ke 2 ???????? ratu cantik??????????

Tanpa Nama 24 Julai 2009 5:35 PTG

perut mcm pregnant jer????????

Tanpa Nama 28 Disember 2009 3:12 PG

ekkk ade gambar depa lain kat sini! lawa la, tak mcm pregnant pun.

http://www.flickr.com/photos/irwandy/2749127041/

http://streets.nst.com.my/Current_News/Streets/Monday/Stories/2576139/Article/

Tanpa Nama 26 Mei 2010 5:14 PTG

tony Eusof tu berbangsa Bidayuh ler.. dari Kuching Sarawak

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..