Dynaz Mokhtar Makin Seksi

Pada: Jumaat, 24 Julai 2009
Dynaz Mokhtar selepas keguguran lalu tidak mematahkan hatinya untuk bergiat aktif dalam bidang kerjayanya sebagai seorang pelakon dan juga model. Kisah hitam itu, pastinya menjadi pengalaman hidup yang berharga untuk Dynaz dan suaminya. Kerana Allah lebih menyayangi baby berkenaan. Bidang permodelan naungan DnA Celebrity Style yang Dynaz ceburi ini, bukan sahaja menjadi alternatif lain mencari duit, namun pengayaannya cukup sinonim dengan bentuk badannya yang 'perfect' walaupun dah berkahwin. Seksi tak lah juga melampau batas, cuma menampakkan paha dan betisnya sahaja. Kalau nak tahu lanjut pergilah ke DnA Celebrity Style blog. Ngeh3.

Tag : , , ,

15 Komen

Mus 24 Julai 2009 4:30 PTG

wah.. macam model pakaian jer..

Tanpa Nama 24 Julai 2009 4:37 PTG

kak dynaz pki suar/skirt pendek xlawa la...
buruk...ske tgk dy pki dress je..

Tanpa Nama 24 Julai 2009 4:37 PTG

hahaha...

Tanpa Nama 24 Julai 2009 4:43 PTG

cun..cun..cun..

Tanpa Nama 24 Julai 2009 6:17 PTG

tayang jgn x tayang..
pempuan murah biasa lah...smua org bleh tgk..
tgk jgn x tengok aurat dia..

cinta lea ixora 24 Julai 2009 8:00 PTG

eh... ni bkn gmba utk promosi kedai die ngan awal ke..? n die ngan awal sendiri yg jd model baju2 diorang.. mmg meletop...

Tanpa Nama 24 Julai 2009 8:31 PTG

Dia ni kalo pakai skirt atau seluar pendek mmg BURUK sbb kaki dia PENGKOR.
Tau tak PENGKOR tu apa?
PENGKOR tu kaki bengkok sebab masa kecik2 dulu tak bedung.
Pakai seluar panjang je sudah.
BURUK sangat PENGKOR nye.

haidah 24 Julai 2009 8:51 PTG

dynaz cantik! plus she's trendy. i just love her!

pejai 24 Julai 2009 9:55 PTG

wakakakaa pengkor... best giler comment brother..

Tanpa Nama 24 Julai 2009 9:56 PTG

patotnya insaf lepas kematian anak. ini tidak masih nak dedah paha. laki dia bangga ke?

Pontianak Degil 25 Julai 2009 6:54 PG

Kat mano pengkornya?

Tanpa Nama 25 Julai 2009 12:24 PTG

Pontianak Degil,
pengkor si dynaz ni kat kaki la.
Cuba tgk betol2 kaki dia, ketara bengkok.

Tanpa Nama 26 Julai 2009 4:21 PTG

Bila aku tgk muka dia ni mesti aku teringat balik masa dia ditemubual di tv9 time tu dia pregnant. Ada seorang pemanggil berckp dgn dia, menasihatkan dia banyakkan berselawat atas Nabi, pastu Dynaz jawab mmg dia biasa pun buat mcm tu sbb dulu mak dia pun dh ajar (lebih kurang mcm tu la) pastu sekali cara dia ckp mcm dia tak suka berckp bab agama, cara dia jawab angkuh dan sombong, aku terus tukar channel lain. Tak lama pastu aku dgr dia keguguran. Terus aku teringat cara dia jawab kat tv tu. Aku tak tahulah ada sangkut paut ke tak, Allah maha megetahui segalanya. Kalau dapat Izyan.com siarkanlah ya sedutan rancangan tu

feez 26 Julai 2009 11:06 PTG

da lah , dah lepas tu sudah2 lah...kat tu ujian
Tuhan

Tanpa Nama 2 Ogos 2009 1:44 PG

aduh mata ak pedihla kena 'cuci'..~lalala

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..