Gambar Kak Pah ke nie?

Pada: Isnin, 22 Jun 2009
{[["☆","★"]]}
Kenal Biduanita Negara, Datuk Sharifah Aini Syed Jaafar atau nama glamorr nya Kak Pah yang menjangkau usia 50-an. Mesti kenal punya lah. Penulis ada belek2 dalam Bharian kalau tidak silap sisipan kelmarin, tak sangka melihat bentuk badan Kak Pah yang ntah susah mahu digambarkan oleh penulis macam very scary oO. Nak kata patung tak juga, nak kata Kak Pah memang itu dia, manakan tidak, sisipan itu menceritakkan mengenai kediaman rasminya. Korang tengoklah gambar ni dulu.

Tag : ,

Komen yang betul-betul negative/promosi dan seumpamanya akan dibanned terus untuk berkomen di sini. terima kasih