Gambar Awek Sam Bunkface?

Pada: Isnin, 15 Jun 2009
Dengar cerita awek dalam gambar ni bernama Siti Saleha (nama gadis kampung) ada hubungan dengan Sam Bunkface. Hubungan yang macamana, dikatakan rahsia gtue. Memang seorang yang cun dan comel. Dia juga pernah berlakon terutama dalam drama/filem 5 jingga, Iklan Chewing Gum dan juga yang terbaru drama Kecuali Cintamu.. Tapi apa kes atau cerita mengenai Julia Evans yang digembar gemburkan ada fair dengan Sam pada bulan April lepas. Adeh makin rumit pula ceritanya. Rupa-rupanya hubungan rahsia mereka itu merupakan hubungan adik dan abang aka adik beradik.. Hahaha.

Tag : ,

29 Komen

Tanpa Nama 15 Jun 2009 11:49 PG

sam ni kan dgn juliana evans~

Admin izyan.com 15 Jun 2009 11:50 PG

lol. len kali bca smpi abis.. hahaha

Tanpa Nama 15 Jun 2009 1:16 PTG

Saleha ni adik Sam r weih.. Dia blakon ngan Ju Evans dlm drama tu yg lekat tuh..
huhu..

Admin izyan.com 15 Jun 2009 1:22 PTG

lol ke-2.. bca smpi abis. buka tgk tajuk pastu tgk gmbar.

Tanpa Nama 15 Jun 2009 2:09 PTG

camane nak contact admin website ni? ada emel tak

Admin izyan.com 15 Jun 2009 2:11 PTG

knpa nk cntact sy? important?

Tanpa Nama 15 Jun 2009 2:41 PTG

ye la..sam tu abg saleha la...dia sedara member saya..apsal plak awek..

Admin izyan.com 15 Jun 2009 2:49 PTG

yg nie tahap bahlol da.. bca smpi abis cik adi syg. bukan baca tajuk, pastu tgk gambar.

Tanpa Nama 15 Jun 2009 3:27 PTG

Ha ha ha haa

jomgosip 15 Jun 2009 8:55 PTG

paling marah di dunia nampaknya disitu!

kisahsensasi 15 Jun 2009 10:07 PTG

hehehe.... ramai yang tak baca abis....anyway saleha tu sweet... ade lesung pipit laaa

Tanpa Nama 16 Jun 2009 6:09 PG

wahai admin..orang keliru lah..awak tulis hubungan adik dengan abg tu seolah-olah awak cube menggambarkan yg hubungan sam dengan juliana evans tu tak lebih mcm adik dengan abang..orang dah salah faham..jgnkan diorang saya pun same jugak interpret cam diorang iterpret gak..lepas bace kali kedue baru faham yg anda maksudkan ialah hubungan adik beradik sam dan zaleha..lain kali atur ayat supaya org tak keliru..

Tanpa Nama 16 Jun 2009 9:29 PG

laa...si juliana ni adik sam ke??kan juliana 2 adik aidid marchello hos remaja yg dl2 2

Tanpa Nama 16 Jun 2009 2:36 PTG

saye baca sekali pun dah faham. Apa lah korang nih.

Tanpa Nama 16 Jun 2009 6:34 PTG

aku sokong kate anonymous 2 baris di atas..aku mase mule2 bace pun tak faham dan aku ingatkan hubungan adik dan abang yg dimaksudkan ialah antara juliana dan sam..dan hubungan adik dan abang juga boleh disalahertikan sbg hubungan kawan biase seperti adik dan abang seperti jawapan standard yg artis selalu bagi bila ditanya samaada mereka bercinta atau tidak..disinilah menguji seseorang penulis utk menggunakan perkataan dan ayat yg pendek dan jelas..

Tanpa Nama 16 Jun 2009 9:43 PTG

hahaha..kena plak sebijik kat admin..jgn la ckp org bahalol..kalo da ramai dh slh intepret, kan somthing wrong namanya..nasib baik aku baca comments before reading the articel..heheheh....

Tanpa Nama 18 Jun 2009 1:59 PG

Apelah,menda senang pun tak faham laa korang ni...hehehe...tak pasal2 admin plak yg kena kihkih...takpe admin..aku faham hehe...CABOTT!!!

Tanpa Nama 21 Jun 2009 2:40 PTG

admin, guna la bahasa yg sopan..

DIK AN 28 Jun 2009 3:31 PG

Apa yang x sopannya? Ni la typical perangai Malaysian. Baru sekali x paham, bukannya rajin nak ulang banyak kali kasi paham. Nabi dulu masa memula Jibril ajar membaca, bukan ke ulang2 sampai dapat?

Dasar Muslim wannabe betul la.

Admin, keep it up. Sinikal anda menjadi.

Tanpa Nama 28 Jun 2009 10:02 PG

Bravo

Tanpa Nama 29 Jun 2009 11:26 PG

yg org atas tu maksudkan perkataan yg tak sopan tu kerana admin panggil one of yg hantar comment tu bahlol..anda paham atau tidak..aparaaaaaaaa....anda pun kena baca betul2 dulu..jgn marah ye...

Tanpa Nama 29 Jun 2009 2:35 PTG

dalam apa jua pun kita kena guna ayat yg bek2 n bgs laaa... misunderstading pon dah nak riuh... yg c fulan pun 1 x nengok btol2... yg c fulan pon 1 kuar kan yg x elok.... isk3.. peace to u all..!!! hehe

Tanpa Nama 29 Jun 2009 2:56 PTG

apa peace peace

Tanpa Nama 29 Jun 2009 3:37 PTG

hahahaaaaaa... aku kan... aku kan sukaaaaa sgt tgk org mau gado2 tau...

Tanpa Nama 29 Jun 2009 4:01 PTG

aku kan... aku kann sukaaaaa sgt mkn gado2 ngeh3 sedap tauuuu

Tanpa Nama 30 Jun 2009 9:48 PG

goreng pun sodap... uhuk2

Tanpa Nama 25 Ogos 2009 2:49 PTG

koje yop koje...rakyat di dahulukan pencapaian diutamakan...jgn salah gune tenet di tempt keje ek....^_^

maaf le klo terase ye kak...

Tanpa Nama 16 November 2009 9:38 PTG

tah. bebal gile. baca skali dh faham kot. mesti time skolah slalu ponteng class bm ni BAHAHAHA

Tanpa Nama 24 Disember 2009 3:12 PTG

hahahaha...admin trus x muncul2...

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..