Datin Seri Rosmah Mansor Guna Bomoh?

Pada: Sabtu, 13 Jun 2009
Asyik bohsan dengan gossip artis-artis tempatan, penulis nak beralih sedikit sahaja kepada gossip yang lebih high class, vvip. Baru-baru ini penulis terjumpa video yang mengatakan Datin Seri Rosmah Mansor menggunakan amalan-amalan yang bertentangan dengan agama Islam. Tidak tahu kesahihan kebenaran video ini datang dari siapa, namun isinya sepertinya cukup membuktikan kebenaran yang diperkatakan. Hangat diperkatakan seperti lupa asal usul, lupa adik kandung, guna bomoh, guna botox, pembunuhan gadis Mongolia dan sebagainya. Anda saksikan lah video pengakuan dari orang terdekat beliau di kampung halamannya. Zass..

Tag :

31 Komen

Tanpa Nama 13 Jun 2009 3:07 PTG

hisy ada je org nk dengki dgn Datin ni apa la slah dia kt korg

Tanpa Nama 13 Jun 2009 3:28 PTG

Bahaya tindakan admin ni..ni video psl org yg b'kuasa, silap2 ari bulan izyan.com pon kne tutup..mayb admin just nk kongsi ape yg admin tau dan perolehi..saya hargai usaha admin tu tp artikel ni sgt merbahaya..kalu pasal azwan ali x heran pon tp ni pasal "tuttttttt"..silap2 ari bulan kt sangkar besi admin duduk atas alasan menabur fitnah cam raja petra..hopefully admin leh terime nasihat ni.. saya x nak izyan.com di "banned"..nnt x de informasi la psl artis kite..x kan la kitorang nk buka blog azwan ali pulak..tolong lah !!

Admin izyan.com 13 Jun 2009 3:38 PTG

oh ya ker. tp video nie sy jumpa di zonartis. jd aper2 dier yg tanggung, i just pinjam video dier jerk.

Tanpa Nama 13 Jun 2009 4:15 PTG

dah silap memang x mgaku!!!
ada2 jer buat cerita...........dosa yang teramat besar tu

Tanpa Nama 13 Jun 2009 4:23 PTG

rosmah 'bonsai' tu ker..huh!mmg nyampah pown tgk die tuh.

Tanpa Nama 13 Jun 2009 6:12 PTG

Fuh mmg gempar aku rasa nk demam

dewamuzik 13 Jun 2009 9:19 PTG

DENGAN BIK MAMA PUN NAK TAKUT KE?
APA PUNYA TURR LAA...

Loloi 13 Jun 2009 9:28 PTG

tp aku mmg pecaya dia witch

Tanpa Nama 13 Jun 2009 9:31 PTG

dia ni demand mengalahkn agung..pm.. bila mkn kat hotel. asyk nak mrh2 org mcm hamba. prmpn gni ke kta respek klu ngn rkyt pon mcm singa? (based on my frnz pengalamn kerja as chef)

skeatila 14 Jun 2009 12:43 PG

pncanyer 1 jer psl hal kwen dlu..tu jer..gaduh2 camni bese r..nk2 yg ader ptalian..ni la org MELAYU..pantang tgk org lain lbh cket..kn rezki msg2..jga hal msg2 sdhla jgn la smpai nk mengaibkn org lain..fmly sndiri lak tu..ish!ish! dh nk blah luor ngara tu blah jer la jgn la nk mmbuat onar lak kt cni..klu x btul wat naya jer..

Tanpa Nama 14 Jun 2009 1:41 PG

laaa orang nogori ko???!!!! buat malu den jo nak mengaku org negori lopeh ni...aiyoooo!!!!!! bonci boto!!!!!

Tanpa Nama 14 Jun 2009 10:23 PG

Tgk muko pun dh tau DASYAT nyer dia ni....lagak cam friendly,penyayang,tp hati ALLAh je yang tau...klu btl dia ni byk aniaya org,pasti akan ade balasan nye..Allah itu Maha Adil..

Tanpa Nama 14 Jun 2009 1:07 PTG

amboi skeatila.. terasa yer.. penyokong datin ker???

Tanpa Nama 14 Jun 2009 2:11 PTG

Sy percaye die mcm nih..sbb dh byk citer dgr psl die dr sumber2 yg dkt dgn die n yg tau aktiviti harian die...oopppsss...ade yg jd penyokong kuat kat ats sana tuh...jage2... ;p

Tanpa Nama 14 Jun 2009 4:45 PTG

aku pn caye je.. ape2 leh jd.. manusia cpt brubah.. kite manusia sndri pn leh pk.. tp kalu xbtoi mntx maaf le.. bg pndpt je..huk3

NHGKJ 15 Jun 2009 12:44 PG

HANYA ALLAH SAHAJA YANG TAHU KEBENARANNYA...NAPE BLOG NI SESUKA HATI BUAT CITER PASAL NI....XBAIK TAU..SIAPA LAK ORG DLM VIDEO TU...JELES LA TU

Tanpa Nama 15 Jun 2009 8:47 PG

cerita dgn sound infact seram seh mengalah kan entity..tp apa sbnrnya tujuan mereka2 ni semua utk membuka aib Datin Rosmah Masnor,adakah mereka2 ni semua iri hati dgn apa yg dimiliki nya skrg..lepas nie mesti gempak satu Malaya.

Tanpa Nama 15 Jun 2009 10:18 PG

herm..a ah la..tak kan datin nak wat mcmtu org jeles jer tue...

Tanpa Nama 15 Jun 2009 1:47 PTG

Derang bukan nye jeles, derang hanye nak rakyat sume tau sape sebenar nye Rosmah yang selame ni kte respect.. Before ni mmg da byk dengar cite pasal die..tp cume tade bukti..orang2 dlm video ni buat camni, supaye hal sebegini tak berulang ke atas orang.biar sume orang 'alert' pengangan rosmah.. ape2 pon..semoga tuhan bukti kan siape di pihak yang benar.amin.

Tanpa Nama 15 Jun 2009 2:02 PTG

barangsiapa mencaci - caci ant satu sama lain maka tidak lagi berada dlm pandangan Allah - mafhum hadith

Tanpa Nama 15 Jun 2009 10:56 PTG

ish betol ke ni?gle lah kalo cmni..

Tanpa Nama 16 Jun 2009 11:18 PTG

ala..sape rosmanudin tu? ckp x knal n x lyn rosmah. tp bile check daftar pemilih dan2 ngundi kat pekan.. asal negeri sembilan

Kad Pengenalan 631206055359 / 7208530
Nama ROSMANUDDIN BIN MANSOR
Tarikh Lahir 06 Dec 1963
Jantina LELAKI
Lokaliti 085 / 21 / 06 / 003 - KG PERAMU
Daerah Mengundi 085 / 21 / 06 - KELAT RENDANG
DUN 085 / 21 - PERAMU JAYA
Parlimen 085 - PEKAN
Negeri PAHANG

Tanpa Nama 4 Julai 2009 8:06 PTG

aku pung x brape minat negok rosmah mansur 2 tp yg heran nyer kan dlm video 2 ckap rosmah mansur 2 leh ape saje kat musuh die,awat depa yg wat video 2 xkena pape pun...xde plak aku dgar kat brita slh sorg dr dorg nie kena isa ke or kena bkar idup2 ker...pelik kan???

Tanpa Nama 16 Julai 2009 12:37 PG

kita mau pemimpin sebenar.. ape yg xbaik kita suara kan.. ape yg mungkar kita dedahkan..supaya bukak mata.. buka minda.. guna otak.. pilih la pemimpin sebenar.. name je negara islam.. tp diri sendiri xpakai tudung.. ISlam ape tuh? ckp semua org bleh.. amalan? Lu PK la sendiri..

Tanpa Nama 29 Julai 2009 5:14 PTG

aku xpenah respect Rosma.. mmg skrng dia yg control PM kita.. Najib.. pada sape2 ank2 tentera mesti tau saper Rosma n Najib.. kebenaran semakin terbuka

Tanpa Nama 23 Disember 2009 1:40 PG

Hmmmm...
klu crita ni btul ka,x btul ka,knapa dia(Rosmah) sendiri tak buat statement yg sebenar..
Klu dia tak salah, buat apa nak takot...
Knapa dia diamkan diri ja klu org buat dia mcm ni..?

Dia mcm tak ambik kisah pun..
Klu tidak, org2 bejawatan ni..salah sikit nak saman sana, saman sini, statement sana, statement sini sebab nak bersihkan nama..

klu kita pikir balik kan...
senang ja ..kita tanya Rosmah sendiri...?
Biar dia yg jawab...kan senang..

sy pun tak sedap jugak dgr crita2 mcm ni..
sepatutnya pemimpin kita mestilah jadi contoh yang baik kepada rakyat...

ni klu pemimpin sendiri duk main bomoh2 ni x sronok la dgr mcm tu...

kita pikir la sama2 ... All Malaysian, jom kta bongkar bersama kebenaran yg sbenarnya...

klu Rosmah salah..salah la..buat apa nak simpan pemimpin mcm tu...
klu Rosmah tak salah..tak salah la..kita ikut ja yang baik

asalkan kita tahu perkara sebenar...

Tanpa Nama 27 Disember 2009 3:56 PG

di blkg seorg lelaki (pemimpin) berdirinya seorg wanita..kalo elok wanita tu, insy elok la pimpinannya..elok doakan yg baik2 ajelah..kita juga nikmati hasilnya..tp kalo 'tegar' juga, lantaklah..baik @ jahat ada blsnnye..it's karma..

Tanpa Nama 18 Februari 2010 3:09 PTG

kin hairan yeee...ada jgak manusia gtu d dunia..tapi x ape laaa kan kita semua tahu balasannye nati kat mana...tidak seorang pun manusia yg akan kekal d bumi tuhan so bertaubat-taubatlaaa kalo daaa tau berbuat salah....kalo semua org dah tahu ape nak takut lgi..mengaku je laaaa..samapi bila laa nak simpan semua tapi bak kata org...manakan anjing berak di tengah jalan nak mengaku najis dia..betul tak.....wasalam

Tanpa Nama 9 April 2010 6:04 PTG

uihhh. background song. mnyeramkan doe..haha. but, i guess yes she is involved in those syirik things. but, yaa who knows. Wallahu'allam..

Tanpa Nama 17 Oktober 2010 11:06 PG

sabar wahai kawanku...kebenaranya akan terbukti benar @ tidak kesalahanya jika Dia yg maha Agong nak tunjukn kepada kita semua..tiada siapa pn yang terlepas dr perhitunganNya..

Tanpa Nama 26 Januari 2011 8:16 PG

Salam BRO dan Sis

Kalau cerita pasal Datin Dato Paduka Dr Rosmah tu memang betul dan menakutkan . Sekarang ni sudah ada bomoh International dan ingin memerintah malaysia dan juga tidak mahu turun dari tahta kerajaan malaysia dan juga Najib Tun Razak .

Sanggup buang keluarga dan anak sendiri . Anda semua tahu yang Rosmah begitu kejam dan sanggup melakukan apa saja asal kan dapat yang di idamkan .

Cuba anda selidik sedikit tentang Rosmah Mansor .Cuba bertanya Rosmah mansor kepada orang Negeri Sembilan - Gedong Lalang Ampangan .

Orang di negeri
lain tidak tahu asal usul Rosmah mansor .

Pernahkah anda selidik tentang keluarga yang di bunag begitu saja dan anak nya sekali .

Adik anak angkat dan anak perempuan hanya 1 sahaja .

IC sudah menentukan nama dan alamat
pernah kah bloger tengok surat beranak ( Birth Certificate ) Kondem tak tahu asal usul keluarga .

Ini cerita benar--------- sambung lagi

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..