Daphne Iking Pakai Pakaian Dalam

Pada: Jumaat, 5 Jun 2009
Siapa tidak kenal pengacara dan aktres jelita, Daphne Iking Daphne, penolong produser dan hos rancangan The Breakfast Show di NTV7. Baru-baru ini dia pergi ke Sabah untuk berlakon dalam filem Belukar. Masa nak shooting tue, dia sempat amik gambar yang sungguh seksi bila memandang, bukan pakai pakaian dalam terus, namun baju putihnya terlalu jarang dan nampaknya baju dalamnya. Ngeh3.

Tag : ,

19 Komen

kisahsensasi 5 Jun 2009 2:23 PTG

Walaupun si daphne dah jadi mak budak tapi maintain SEKSI...

Tanpa Nama 5 Jun 2009 3:01 PTG

org bukan islam ape kesah....kalo pakai sopan ke,seksi ke,seksa ke,,,tetap mcm tu gak....jd bahan bakar gak

Tanpa Nama 5 Jun 2009 5:58 PTG

its bikini .. bukan baju dalam ...

Tanpa Nama 5 Jun 2009 11:37 PTG

(quote)
Anonymous said...
org bukan islam ape kesah....kalo pakai sopan ke,seksi ke,seksa ke,,,tetap mcm tu gak....jd bahan bakar gak (/quote)

tq.. now i know how muslims think about the so-called kuffar.. :)

Obefiend 6 Jun 2009 6:27 PTG

takpe dia kapir. tapi kalau melayu kita kena hentam kata dia pelacur la.. sundal la.. anak haram la

bias sial melayu ni..

Pontianak Degil 6 Jun 2009 9:27 PTG

Lor, orang bukan Islam pun nak kisah. Tak perlu amik kisah la. Dia bukan Islam. :P

Tanpa Nama 10 Jun 2009 7:30 PTG

dah bkn islam.. lantak la..

Tanpa Nama 17 Jun 2009 4:16 PTG

mat bangla sebelah tu siap tutup ape tu?

Tanpa Nama 28 Jun 2009 7:48 PTG

betul kata obefiend

Tanpa Nama 28 Jun 2009 9:28 PTG

melayu tu kan islam mmg patut pun kena hentam kalau pakai mcm ni. takkan nk samakan org kafir dgn islam pulak. ingat, org kafir dgn batu yg akan bakar kita kt dlm neraka

Tanpa Nama 5 Januari 2010 8:19 PTG

i love your breakfast show at ntv7 then i love you. i think you are sexy talented educated women.

Tanpa Nama 20 Jun 2010 1:23 PG

tp aku tetap suke dia ni..kapir pon kapi la...hehehehaaha

Tanpa Nama 22 Jun 2010 12:46 PTG

kalau korang islam..xyah dok hentam2 dia la..kita yg tgk pun dosa gk...buat baik boleh,haha

Tanpa Nama 2 Julai 2010 11:01 PG

dier ni mmg superb la...

Tanpa Nama 15 Julai 2010 11:18 PTG

celaka betul lu org nie...org nak pakai apee pun suka hati dia lah...yang ko orang apee peduli...tau2 dia pakai bakini tengok juga...nie kalau tau org pakai bakini jangan tengok lahhh....kalau mauk engok juga berilah komen yang bagus....jangan kata org lain tu salah..tengok diri kita betul ke tidak...

Sapphire 9 Oktober 2010 11:35 PG

Biar seksi di dalam jangan seksi di luar

sapphire.lot.my

Tanpa Nama 24 Oktober 2010 10:19 PTG

hah..biar la dia seksi ke apa..yang korang banyak cakap sangat buat apa.. nak tambah dosa ke..? dia bukannya kafir.. dia ada agama..cuma cara dia berpakaian je sama dengan orang barat..ala orang melayu pun ada juga yang pakai camtu cuma korang xberani nak komen sebab malu..malu sebab orang melayu pun ada jg. kalu muslim pakai camtu..rasa2 dia tu KAFIR jg..wkwkwkwkwkw..

Tanpa Nama 1 Disember 2010 9:46 PG

lelaki itu bront palarae

Tanpa Nama 15 Disember 2010 5:51 PTG

apala korang nie... kutuk2 daphne... Biar la dia ngan cara dia... Korang yang sibuk apasal... Ader ke korang bagi dia makan,pakai minum dia hah?... Dia punya pasal rr nak pakai ape pun... Yang penting dia mmg superb n hot mama... Sexy 2 biser la..orang melayu kita lagi teruk pun ader pakaian dari dia sekarang... Siap x pakai ape2 pun banyak melambak skunk... so korang jangan rr nak cari salah Daphne pujaan ramai ini k... Arios Amigos

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..