Gambar Fida Bertudung Cantik

Pada: Ahad, 29 Mac 2009
Sejak akhir-akhir ini, bintang ciptaan Pantene, Rafida Ibrahim atau Fida (sepupu Siti Nurhaliza) yang bertudung cantik itu semakin menjadi perhatian. Selain berbakat sebagai pengacara Fida juga boleh menyanyi malah menulis buku. Wanita melayu terakhir ni. Ahaks.

Tag : ,

13 Komen

Tanpa Nama 30 Mac 2009 2:46 PTG

memang tk la wanita melayu terakhir. gedik je lebih dia ni. aku yg laki ni pun menyampah. makeup tkyah cite la, tebal 2 inci kot.

Tanpa Nama 1 April 2009 5:51 PTG

gedik xgedik sroh la siti g blaja pakai tudung ng dia ni

hazlina 16 Jun 2009 2:53 PTG

pakai tudung tapi perangai xsnonoh buat pe. blagak sweet je dia ni.

Tanpa Nama 1 Ogos 2009 2:07 PG

btol2 aku sokong sangat...dulu ex-shahputra..siap jadi vokalis band lagi..pe kekdahnye make-up gothic rambut gerbang2..poyo je sne sni nak mention ko sedare siti...no wonder la menang pantene...xyah la...kalo ade la gambor ko mse war of band tu..nak je aku post kat sni..budget le ko nih..kat kolej gothic, dalam tv muslimah abih...leh blah...

Tanpa Nama 2 Ogos 2009 2:05 PTG

betul2...sy sokong. ingat lagi masa shahputra idol( ala-ala malaysia idol)...sebelum nyanyi dah beritahu 'sebelum sy nyanyi sy nak pesan, tlg jgn samakan sy dgn kakak saudara sy siti nurhaliza'..aduh~ kalau tak bagitahu, takkan ada yg tahu.nampak sangat nak menunjuk...belajar sana pakai sendat2,freehair..alih-alih hilang seminggu keluar tv jadi perempuan muslimah...balik-balik sama jugak x berubah pun...hai dunia...dunia..penuh hipokrit

Tanpa Nama 2 Ogos 2009 2:24 PTG

la.. cmtu rupanye..baru aku tau...

Tanpa Nama 2 Ogos 2009 2:39 PTG

mesti berlagak sweet untuk dpt sokongan

Tanpa Nama 26 Disember 2009 6:36 PTG

ekh..? aku nmpk fida ni sweet jerr..? x taw plak prangai cam 2.. utk fida, ubah2 le prangai tu, ekh..? awk tu pempoan, pkai tdung plak tu.. kalau prngai awk bagus, org pun suke..

noni 3 Februari 2010 8:45 PTG

eye ke???? baru tau..sblum ni x tau..ade pl mcm 2??? mmg nk glamor la 2..

Tanpa Nama 27 April 2010 3:04 PTG

de bukti ker u all ckp cm2???

Tanpa Nama 3 September 2010 3:57 PTG

tahh ! ada bukti ke ckp tu? bnyk bunyi lak !
penampilan dia oke apa , korg jealous latu .

Tanpa Nama 3 September 2010 3:59 PTG

at least dia pndai jgk nak berubah kpd yg baik !
org berubah pon jd masalah , adehhh !

Tanpa Nama 28 Disember 2010 10:37 PG

kata kat org..kite tu ok sgt ke??stiap org ada kburuknnye..

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..